supermariee

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by supermariee

  1. Philadelphia Eagles - New York Giants

    De Obligatoriske Spørgsmål:

    1. Hvem vinder dagens kamp (Eagles/Giants) Giants

    2. Der bliver scoret mere end 48 point (Dette er den samlede score af begge hold) nej

    Stats Spørgsmål:

    3. Eagles får over 100 rushing Y ? nej

    4. Giants laver minimum 2 sacks ? ja

    Bonus Spørgsmål:

    5. RB B. Westbrook fra Eagles laver mindst 1 TD ja

    6. RB T. Barber fra Giants løber for over 100 Y ja

    7. CB S. Brown fra Eagles griber mindst 1 INT nej

    8. QB E. Manning fra Giants rammer på over 63% af hans kast nej

    Denver Broncos - Kansas City Chiefs

    De Obligatoriske Spørgsmål:

    1. Hvem vinder dagens kamp (Broncos/Chiefs) broncos

    2. Der bliver scoret mere end 48 point (Dette er den samlede score af begge hold) nej

    Stats Spørgsmål:

    3. Broncos kaster for over 250 Y ? ja

    4. Chiefs har bolden mere end 30 minutter ? nej

    Bonus Spørgsmål:

    5. WR J. Walker fra Broncos griber mindst 1 TD nej

    6. RB L. Johnson fra Chiefs løber for mere end 100 Y ja

    7. FS J. Lynch fra Broncos laver mindst 5 solo-tackles nej

    8. CB T. Law fra Chiefs griber mindst 1 INT nej

  2. New York Giants- Indianapolis Colts

    De Obligatoriske Spørgsmål:

    1. Hvem vinder dagens kamp (Giants/Colts) Colts

    2. Der bliver scoret mere end 48 point (Dette er den samlede score af begge hold) (ja/nej) ja

    Stats Spørgsmål:

    3. Colts laver minimum 2 sacks ? (ja/nej) ja

    4. Giants får over 350 Y(Rush/Pass) ? (ja/nej) ja

    Bonus Spørgsmål:

    5. RB T. Barber fra Giants laver minimum 1 TD ? (ja/nej) ja

    6. WR R. Wayne fra Colts griber for mindre end 60 Y ? (ja/nej) nej

    7. QB P. Manning fra Colts kaster flere INT end E. Manning fra Giants ? (ja/nej) nej

    8. LB L. Arrington fra Giants laver mindst 5 solo-tackles ? (ja/nej) nej

    :4mewantfood:

  3. Jeg er sådan set ret enig med camillabruun :bigsmile: ...

    Hvis du gerne vil i form skal du virkelig gi' den gas når du laver noget, om det er crossmaskine, løbebånd, cykel eller step er sådan set underordnet - du skal bare ha' pulsen op og presse dig selv... 20min i højt tempo er meget meget mere effektivt end 40 stille og rolige min. Og så ville jeg vælge maskiner ud fra hvad jeg synes er sjovt - for hvis man ikke kan li maskiner kører man meget hutigt træt i det... og for at træningen ikke bliver ensformig er det fint at skifte mellem maskinerne, så længe man træner hårdt på dem alle....

    Angående intervaltræning ville det også være super godt... Efter min mening er det den mest effektive måde at komme i form på, og det har stor overførelsesværdi til boldspil (hvis man altså tilpasser intervallerne til den sport man nu engang laver)... Men bare husk på at intervaltræning også er meget meget hårdt for kroppen, så det skal endelig ikke overdrives - og slet ikke når du ikke er vant til det... Når du samtidig spiller fodbold på eliteniveau 3 gange om igen ville jeg mene det var overkill med 2 gange intervaller om ugen, så i stedet ville jeg nøjedes med en enkelt i starten (og denne træning ville selvvfælgelig have størst overførelsesværdig hvis man træner den på løbebånd, eller endnu bedre udendørs, evt på fodboldbanen)... Men ellers kan man også sagtens lave intervaller på de andre maskiner - det mest brugbare ville dog efter min mening ude tvivl være løbet...

    Selv bruger jeg modellen med at jogge ned til banen, lave intervaller dernede i form af forskellige sprintvarianter så jeg også får diverse retningsskift med og forsøger at lave nogle andre bevægelser som også bruges i sporten... og så jogge hjem igen efterfølgende....

    /Cat

    Tusind tak for de gode svar.. Dem vil jeg gå i gang med, med det samme.. :superman:

  4. Et meget godt råd er at forsøge at finde lidt information selv, skrive lidt om hvad det er man gerne vil og hvilket niveau man er på, så der ikke opstår misforståelser og ellers at "snakke" pænt til folk...

    Det er nemlig super svært at vejlede på baggrund af information der siger jeg vil i form :wink: .... Især når du nu ógså spiller fodbold... Man ved jo ikke om du fx er interesseret i vægttab, konditions eller styrketræning (eller en kombination)... hvis man ser på det på den måde er der jo forskellige måder at være i form på - og derfor mange forskellige svar på dit spørgsmål :bigsmile: ....

    Hey

    Det jeg mener er min kondition er for dårlig.. det var det jeg mente med form.. undskylder.. tja jeg havde vel bare regnet med nogle ideér til at få min kondition tilbage hurtigst muligt.. og håbede bare på at der var nogle der lige havde et par guldklumper liggende. :bigsmile:

    Jeg kan nu se jeg ikke har formuleret mig ordentligt, og har været lidt irriterende over at der kom kommentar omkring min fodbold i stedet for at komme med ideér der kunne hjælpe mig..

    Det jeg har haft i tankerne er nok maskiner som cykling skimaskine og step ovs.. hvilke maskiner som er bedst til kondition og hvor lang tid ca på hver? For når jeg kommer ned i fitness hopper jeg bare op på en maskine fx skimaskinen og er der i ca 10min og så videre til en af de andre? er det lang nok tid? og mere om der var nogen som havde et program over konditionstræning??

    Håber at man kan forstå det lidt bedre..

  5. Ok! Men det er ikke alverdens muskelmasse du har mistet på de to uger, så fokuser på spinning op stepmaskinen i centeret og så de tre gange bold om ugen! Så får du hurtigt jernkondi :superman:

    takker for et enkelt svar.. :bigsmile:

    Det er også det jeg gør nu, er først lige startet i fitness i fredags, så ville bare høre andre om gode råd.

  6. Denne side er glimrende! Tag og søg på den og udnyt alle de gode programmer der ligger herpå! Folk vil gerne hjælpe dig, men tag og kom med et forslag på et program i stedet for at forvent at få alt serveret :wink:

    Jeg forstår dig ikke helt? først kommer du med et godt svar, som jeg kan bruge og bagefter ska du lige have en kommentar med i købet.. Fedt!

  7. Fodbold på eliteplan.. Så tænker jeg bare at så er der da en fysisk træner tilknyttet!!

    Og selvom du er har været syg i 2 uger tager det ikke ret længe at komme tilbage på toppen når du har sådan en god grundform som det må antages!

    Men så igen- Peter Degn er jo også fed ha ha :tongue:

    Tja jeg ved ikk hvor mange penge, du tror der er tilknyttet kvindefodbold nu til dags, men ikk alt for mange kan jeg så fortælle dig, og ja det ville være fedt med en fysisk træner, men sådan en har vi desværre ikke, ellers havde jeg heller ikk spurgt om råd herinde..

  8. Du må da ud og løbe og spille lidt bold for det lyder som om det er konditionen den er gal med. Styrketræning af benene kan være et godt supplement og hvis du har tabt noget muskelmasse kan du måske få det lidt hurtigere tilbage. men igen, på mig lyder det som om du bare skal løbe nogle ture.

    Tja det burde jeg jo nok, men nu hvor jeg har købt et fansi fitnesskort ville jeg gerne have hjælp til planlægning af fx et program to gange om ugen? fx hvilke maskiner og hvor meget tid på hver ovs..

  9. Hvis du virkelig spiller fodbold på eliteplan (kun 3 gange træning om ugen?) så burde du ha været i form før - dermed burde du os vide hvordan du kom det dengang :smile:

    Tak for dit gode svar.. Det kunne jeg rigtig bruge til at komme i form.. :nonono:

    Lige PT er jeg nok ikke i lige så god form som de andre på mit hold, så jeg bliver nød til at træne i fitness og det er her jeg har brug for hjælp.. normalt plejer man at komme i form i løbet af sommer træningen, men da jeg har været på ferie + sygdom lige efter, bliver jeg nød til at træne min form op uden for banen..

    Jeg håber der er andre der kan hjælpe mig med det jeg har brug for..

  10. Hej er der nogen som kan hjælpe mig med at komme i form? :cry:

    Jeg spiller fodbold på eliteplan, men har været syg i 2 uger og har slet ingen form pga af sygdommen. Jeg træner 3 gange om ugen fodbold. Jeg er lige startet i fitness og kunne godt tænke mig og høre om der er nogen som har et godt program eller lignende fx gode ideer til at få mig i form...

  11. Hjææælp.. Det bør ingen.. slet ingen udsætte sin krop for. Jeg ved godt du ikke gider hører det, men du lægger selv op til det.. Når du slutter en sætning med at du drikker kaffe og spiser 2 æbler på en hel dag, så er det da et cry for help..

    Nå, men nok om det...

    Jeg er nogenlunde den samme størrelse som dig(er bare ikke spinkel bygget).. Jeg mener at kuren til et sundt look, vil være træning og træning også spise sundt dvs "måltider", om du så vil være spinkel, det kan du jo sagtens være selvom du træner, fx konditionstræning er en god løsning. Jeg træner selv 3 gange om ugen "fodbold", også en kamp i weekenden, spiser nogenlunde normalt, men det er vigtigt med mange måltider om dagen og som du selv siger massere af vand. Nå, men jeg håber at du kan forstå at alt træning ikke giver store muskler, men former din krop så den bliver smækker.