test

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by test

  1. Hey

    Håber du er blevet frisk :superman: igen efter den postulykke.

    Men nu har jeg også bruge for lidt hjælp til et tilbagevendende rumpet problem ..

    Her op til MTB DM, har jeg trænet mere intensivt end normalt, og så kommer der som altid nogle ret små "knopper" i mellemkødet / på indersiden lige ved bækkenet, der hvor sadlen støtter.

    Det kan så udvikle sig til mindre knopper der minder om en mellemting imellem klemmelus/bumser/væske/fedt knude, med decidere sår bliver det aldrig til, med mindre jeg prikker hul. Herefter går de normalt væk igen, selvfølgelig især hvis jeg også skruer ned for cykel træningen.

    Jeg bruger rene cykelbukser hver dag, og når jeg køre MTB løb elller langt på raceren el. spinning bruger jeg creme.

    Nu har jeg så to stk "knoppper", en på hver balle, og især den ene gør rigtig nas (der er ikke sår), den har udviklet sig noget stor (ca. 3-6mm i diameter), og da den ligger lidt under huden, kan man ikke prikke hul på den. Jeg har haft "den" ca. 2 uger, og det lader ikke til at den går væk igen, selvom den nu synes stabil (og ikke bliver større) og heller ikke er så øm mere.

    Men, skal jeg nu til lægen ASAP eller lige vente et par uger ? det er jo et lidt prækært sted, men jeg vil jo gerne cykle dagligt igen. For pt. er det lidt akavet, med mindre jeg smider et stort Compeed plaster på, hvilket iøvrigt lindre helt utroligt godt, men jo ikke helbreder.

    Jeg kunne ikke rigtig finde nogle steder på nettet der beskriver de problemer jeg har, da andre oftest har sår, hvilket jo ikke er mit problem.