Dynamix

Medlemmer
  • Posts

    325
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dynamix

  1. Mandag

    Countdown til ADCC: 3 træningsuger tilbage! :w00t: :w00t:

    Sidste modstander i min kategori er kommet på, og det er ingen anden end Cris Cyborg. Dem der følger lidt med i MMA ved hun er sådan en mean lean killing powerhouse machine - her er lidt smagsprøve fra den største kvindelig MMA kamp der nogensinde er fundet sted, for to uger siden: :w00t::bigsmile::w00t:

    [

    Hvordan er dine chancer mod hende. Hun ser pænt ond ud, nærmest skræmmende.

  2. Dynamix: 00.16.41 (Kbh., 2009)

    BB9M: 00.20.23 (Odense 2009)

    Elvirus: 00.20.53 (Kbh., 2009)

    hansen.j: 00:21:06 (Kbh, 2009)

    Jørgen L: 00:21:15 (Aalborg 2009)

    Teddy: 00:22.07(Kbh.2009)

    christianspoer: 00:22:12 (Kbh., 2008)

    Kauf: 00:22:30 (København 2009)

    Blunt: 00:23:02 (København 2009)

    Onkel Troels: 00:23.14 (Odense, 2007)

    Christian B 00:23:50 (Kbh 2009)

    MTB4ever: 00:24:12 (Århus, 2009)

    mugge: ca. 25 minutter (2007)

    Candygirl: 00:25:35

    Jacob Saaby: 00:28:14 ( Århus 2009 )

  3. Wooops.

    Det var vist godt jeg ikke kørte længere mht. solen. Benene har været luftet en del i år så de var brune nok til at tage fra men armene som mest har været pakket i løse ærmer kunne sq ikke klare mosten og er næsten lige så røde som trøjen :cry: .

    post-1580-1245702001_thumb.jpg

    Kan det passe at du trænede på Adelgade i aftes. Er ganske sikker på, at jeg så en person med præcis de samme arme? :superman:

    (primært den røde farve jeg bemærkede, resten er lir overfor pigerne)

  4. Okay - jeg har ikke set andre end Henning på sådan en cykel ved Fdk-kørslerne.

    Og kære Anders - Sikken en latterlig kommentar når du ikke selv var der og åbenbart ikke har læst mit eget log-indlæg :wink:

    Kære Marianne,

    Har nu læst din log og er helt sikker på, at du absolut ingen problemer ville have ved at vælge det hurtige hold. Også selv om du var træt på hold 2.....

    Det er da også sjovere at køre med Candy end alene. :)

    Så var Anders der ikke. Kommer og går som vinden blæser.

  5. Henning? Han var der ikke i går :smile:

    Nu ikke Henning men Anders. De kører begge på samme cykel.

    Og kære Marianne. Det må godt gøre ondt. Ingen undskyldning for ikke at tage det hurtige hold. Giver end del mere end at sidde med en smule overskud på det langsomme hold.

    :nonono:

  6. Søndagens træning afviklet sent. Slap for regnen og fik i stedet en smule vind, til gengæld en masse solskin. I erkendelse af at jeg gik i seng kl. 04.00 og stod alt for tidligt op var det en ganske holdbar løsning.

    Cykling:

    95 km i bøjlen til Helsingør og retur. Snit: 37,8 km/t. Snitpuls: 150. Alt for høj....

    Havde selskab af en doven mand, der lå på hjul hele vejen til Helsingør. Ved vendepunktet spørger han så, om jeg giver et hjul retur. :devil: Her lå han så i 40 km og lavede absolut ingenting. De sidste km blev jeg træt af ham og efterlod ham stillestående på bakken omkring Rungsted. :superman:

    Nat nat

  7. Er du en løberål, der bare ikke kan finde ud af, hvorfor topmaven eller muffintoppen forbliver, hvor de er?

    Fordi du har set mig nøgen Bogs, ser jeg ingen grund til at hele MOL skal involveres.....

  8. :wub::laugh: :laugh:

    Super øvelse - hånd bag ryggen - må jeg klart prøve at implementere i programmet en dag.. :wub:

    Fryseøvelse kombineret med hånd-bag-ryggen.. rox :)

    Foretaget, mens der køres baglæns.... - alternativt et ben ad gangen.

    :)

  9. Sorry - det så jeg ikke :smile:

    Det tempo der.... tror jeg ikke jeg kan. Som tidligere omtalt i loggen er min kondition/udholdenhed ikke så stor for tiden upsvb9.gif

    Øhhh.... og hvis ikke du kan, gider du ikke!

    Det er vel et spørgsmål om sætte pace efter ens egen formåen og ikke andres. Synes da det er fedt at træne med personer, der er bedre end jeg selv. Så er der mulighed for at sætte nye mål og presse sig selv lidt mere.

  10. Dét kan nemlig være lidt svært. Og så har de fleste jo også sådan noget smart tøj på, hjelm og solbriller - ikke særlig camuflerende :rudolph:

    Ville i hvert fald også have haft svært ved at genkende Kermit, på det billede han for nyligt postede i sin log (eller måske var det i Gregers log, det var i hvert fald fra deres klubmesterskaberne)

    Vi fyre har nok helt andre måder at genkende piger på..... - den er sikker hver gang. Genkender vi ikke det første har vi altid en mulighed mere.

  11. :laugh:

    Det må have været dig, for jeg mindes ikke at have set på en romaskine længe :tongue:

    Nej, næste gang du ser mig, bliver du nødt til at hive fat i mig og sige noget i retning af "Hej, jeg er Dynamix fra MOL..."! Jeg genkender dig åbenbart ikke :blush: Pinligt, men det er jeg ikke så skrap til.... åbenbart :4whistling:

    edit: spottede da ellers en anden MOL'er på gæstevisit i dag :wink:

    7 * 1000 m lyder nu temmelig hårdt. Hvad er tempoet?

    Ja da, jeg stopper op under mit interval for at sige hej til dig. Sad med den hvide trøje. Tempo ligger mellem 1.43 - 1.49 pr. 500 meter. Ikke tempoet der er hårdt, men de korte pauser.

    At du ikke kan kende mig forstår jeg ikke. Og så alligevel, du har primært set mig bagfra på en cykel....(eller hørt på dårlige tømmermænds- undskyldninger).

    ;)

  12. Ja, du har ret i at C2'eren er en god måde at få noget cardio-træning. Jeg har bare aldrig helt fundet fornøjelsen ved at sidde der alene i længere tid :blush: men jeg har da overvejet at forsøge mig med dit killer-C2-pas. Det vil nok blive med lidt langsommere 500m-tider :laugh:

    Du kan da bare slå bagdelen i sædet og ro intervallerne med mig. Med det blik du har i øjnene, når du ser en romaskine, fristes jeg til at tro, at du lige har set et spøgelse.

    (eller var det bare mig.......).

    :)

    7*1000 meter med 1 minuts pause.

  13. Fredag

    Stadig for sent ud af døren ift FDKs åbningstider i disse juledage...!! Skulle lige nå at se det fjernsynsprogram som Ida og jeg var med i og blev optaget for nogle uger siden - "Hvem kan slå..." på TV2, og vores "episode" blev vist i dag. Krummede selvfølgelig stadig tæer over et par dumme ting jeg gjorde, men synes at det var i det mindst blevet klippet fornuftigt sammen. Bagefter lidt hyggesten på sofaen, noget mad, og så ud af doren.

    Tænker du på prim- tallene? :) (ja, det var faktisk lidt sjovt)

    I resten af disciplinerne gjorde du det godt....

  14. Tak :smile:

    Jeg tror Floor wiperne virker meget godt. Jeg synes da, jeg kan mærke at jeg har haft godt fat i core'n i dag :bigsmile:

    Ærgeligt for hvem? :blink:

    "Andre" skulle måske holde lidt igen med al den cardio og så få lidt mere masse på kroppen :wink: :wink:

    Min cykelform skal nok komme igen, men lige nu synes jeg det er rart at fokusere på styrketræningen :smile:

    Ja, jeg var i Adelgade i dag.

    Og når du så begynder at cykle igen ryger massen. Enter eller.....

    Du inviterer bare til fælles- træning, så melder jeg mig frivilligt til at få teknik- træning.

  15. Det går for langsomt med diæten og flere har været så venlige at påpege, at jeg jo heller ikke rigtig laver noget cardio for tiden, så i dag gik jeg frem og tilbage til træning, 7.3 km :smile:

    Jeg har ellers købt nye spinningsko, så jeg må jo have haft en hensigt om at komme igang med noget spinning igen :unsure: Måske i løbet af næste uge :smile:

    Alt for meget styrke og alt for lidt spinning/ cykling. Lidt ærgeligt, da du brugte mange timer i foråret/ sommers på at få en god cykel- form.

    :(

    Trænede du på Adelgade lørdag?

  16. Jeg tror bare at jeg ville være rigtig glad for det, når jeg vel er der :smile: Det er en "sport" som jeg altid har været fascineret af. Jeg må lave konkurrencer hen af vejen, væddemål med Poul e d :wink:

    Glæder mig i øvrigt at høre om dit næste stævne! Følger spændt med i din log :w00t:

    Kunne det være, at du er mere fascineret af det fysiske billede og ikke i samme grad de krav der stilles til den enkeltes psyke i forbindelse med træning til BB og konkurrencesituationen.

    På MOL er der jo talrige eksempler, at det at have en flot og veltrænet krop ikke nødvendigvis skal kombineres med en BB- konkurrence som i mine øjne er en ret speciel konkurrence- form.

  17. Jeg bor i Viborg. Så det er ikke noget problem med en tur til Aarhus. Men holder den helt rigtige i f.eks. Skagen. Så kører jeg da derop. Men vil det være en fordel at vente til december? Eller er det allerede nu?

    Hey BB,

    Jeg har en carbon til salg. Størrelse 57, kun kørt en enkelt sommer og standen er flot.

    Skriv for informationer.

    Anders