LikeFemaleMuscle

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LikeFemaleMuscle

  1. Takker "Bravo" for de fine links :4thumbup: . Jeg har hentet:

    prejudging.wmv

    nightshow.wmv

    Begge filer fungerer perfekt. Så har jeg også hentet:

    friday_night.wmv (kvindernes konkurrencer), men jeg kan ikke "spole" i optagelsen. Jeg har hentet filen tre gange (alle 839MB), men det har ikke løst problemet. Andre med samme problem? Nogen der har en løsning? :please:

  2. Takker for de løbende opdateringer og kommentarer :4thumbup:

    Er der et sted, hvor man kan downloade konkurrencerne? Jeg har fundet et sted, hvor man kan re-play kvindernes- og mændernes konkurrencer i noget webcast. Men jeg vil godt hente filerne ned på computeren, så de kan brændes på DVD og ses på mit nye 42" TV! :bigsmile:

  3. Det må være en lidt underlig fornemmelse at være en "halv-offentlig" person indenfor fitness branchen. Alle os der kontakter dig via blog eller mail, ved hvem du er, hvorimod du må have en del korrespondance med personer, som du faktisk ikke rigtig ved hvem er?

    Men ligegyldig hvem der beder om din hjælp, en kommentar eller et råd får de altid en kompetent og uddybende kommentar, som "oser" af engagement. Det vil jeg godt takke for. Det er dette seriøse og dybe arbejde, der gør din blog og din hjemmeside interessant.

    Når jeg næstegang kommer forbi OBBC, hvilket jeg faktisk gør hver 1. juledag (jep, jeg er fynbo :bigsmile: , men bor nu på djævleøen), vil jeg lige komme over og præsentere mig. Jeg vil ikke forstyrre i træningen, men bare lige sige hej til en verdensmester :cool:

  4. I har selvfølgelig alle sammen ret - formen ser skarp ud! :cool:

    Men alle atleter har "svage" muskelgrupper og/eller "symetriproblemer" - i større eller mindre grad, selvfølgelig.

    Når vi får noget bedre billedmateriale kunne det måske være interessant med en mere konkret diskussion af "svagheder" og styrker, som du ser det? :bigsmile:

    Selv en Mr.- og Ms. Olympia har "svage" punkter, som de forsøger at forbedre.

  5. Ja, jeg punker Christina lidt :bigsmile:

    Men hun er lidt skræmt ved BB tanken, idet hun sætter lighedstegn mellem BB og det at fylde sig med "en masse lort".

    Til "blanco": Ja, Leonor havde en flot overkrop (god six-pack). Og ja, hun var bedre ned de fleste. Men over-all ikke den bedste :bigsmile:

  6. Angel, det er nøjagtig, hvad jeg osse har fortalt Christina :bigsmile:

    Jeg træner i samme center som Christina og kan følge hendes udvikling og mærke hendes dybt seriøse indstilling til fitness/bodybuilding :4thumbup:

  7. nu er jeg måske lidt ben fetichist, men mangler mange af dem ikke lidt sweep? Eller bliver de bortdømt på det?

    Så du Christinas ben! De manglede intet!

    Christina blev nr. 4 i symetrien og samlet nr. 5