strongguy

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by strongguy

  1. Jeg nåede desværre ikke til Nordfyn Cup 2007 i går lørdag, da familien havde ændret planer for weekenden. Så er der ikke nogle af jer, som var med, som lige kan fortælle lidt om stævnet og resultaterne.

    Strongguy

    Hej

    Det var ellers helt fint vejr i går lørdag, og Bogense har fået nogle flotte lokaler med fine parkerings mulighedder.

    Jeg er ikke helt klar over hvad de andre lavede, da jeg kørte før selve stævnet var færdig.

    Men jeg lavede 172,5 kg i 60 kg, da jeg vejede ind på 56,7 kg. Det svare til 155.15 wilkspoint. Hvilket gjore, at jeg vandt min vægt klasse, satte dansk rekord, vandt stævnet på point og bragte mig igen på 1. pladsen på Bænkpres Rangliste Senior/Åben, Herrer.

    Så jeg er ok tilfreds.

    Anton

  2. Jeg nåede desværre ikke til Nordfyn Cup 2007 i går lørdag, da familien havde ændret planer for weekenden. Så er der ikke nogle af jer, som var med, som lige kan fortælle lidt om stævnet og resultaterne.

    Strongguy

    Hej

    Det var ellers helt fint vejr i går lørdag, og Bogense har fået nogle flotte lokaler med fine parkerings mulighedder.

    Jeg er ikke helt klar over hvad de andre lavede, da jeg kørte før selve stævnet var færdig.

    Men jeg lavede 172,5 kg i 60 kg, da jeg vejede ind på 56,7 kg. Det svare til 155.15 wilkspoint. Hvilket gjore, at jeg vandt min vægt klasse, satte dansk rekord, vandt stævnet på point og bragte mig igen på 1. pladsen på Bænkpres Rangliste 2007 Senior/Åben, Herrer.

    Så jeg er ok tilfreds.

    Anton

  3. Jeg nåede desværre ikke til Nordfyn Cup 2007 i går lørdag, da familien havde ændret planer for weekenden. Så er der ikke nogle af jer, som var med, som lige kan fortælle lidt om stævnet og resultaterne.

    Strongguy

  4. Nå, det er der årsagen skal findes til at du opretter to tråde om samme emne. Du har vel som dansk styrkeløfts egen lille cirkusaspirant allerede lagt billet ind på at deltage?

    Jeg forstår ikke helt, hvorfor du skriver, som du gør. :nonono:

    Jeg for min part synes det er fedt, at han klare sig godt. :4thumbup:

    Det synes jeg også, når andre danske atleter gør det fint. :4thumbup:

    Jeg tager på lørdag sammen med min søn og et par venner til Fyn for at se ham løfte og så håber jeg på at få mulighed for at hilse på ham. :smile:

    Strongguy

  5. Jamen det ser da ud til at blive et helt godt stævne med en hel del deltager fra de forskellige klubber i landet.

    Det bliver spændende at se hvem, som vinder stævnet for mændene og hvad de får som premie.

    Strongguy

  6. Det var da en skam, for jeg ville ellers godt have været en tur forbi, og set landsholds løfterne form, så jeg vidste om man skulle planlægge en tur til Thisted for at bakke op om dem.

    Men det ender nok med at jeg køre en tur forbi alligevel, da svigermor har planer om at komme fredag og blive til søndag.

    Strongguy

  7. Jeg synes at det er fint, at der endnu ikke er indført kvalifikationskrav til DM bænkpres. Hvis det med tiden udvikler sig til at blive et

    så stort stævne, at det ikke kan afholdes på én dag, så kan man jo prøve at finde nogle kvalifikationskrav, som både tilgodeser alders- og

    vægtklasser, fordi der naturligvis skal skelnes imellem, om det er en løfter på 15 år, 30 år eller 55 år, der vejer f.eks. 75 kg.

    Som udgangspunkt er jeg enige i de fremførte synspunkter om, at der skal være plads til alle i sporten, uanset, alder, anatomi, trænings-

    indsats m.m. Skulle stævnet (DM bænkpres) så på et tidpunkt blive så stort (deltagermæssigt) at det ikke kan afholdes over én dag, så må

    man jo overveje om man vil holde det over 2 dage, eller indføre kvalifikationskrav.

    Jamen hvorfor ikke bare lave DM Bænk til et open stævne, så vil man være udover alle de detaljer med alders inddeling.

    Og så vil det også kunne afvikles hurtigerer og mere effektivt.

  8. Nu er der jo forskel på DM A og DM-Bænk. Både pga øvelsen og pga alders inddelingen, DM-A er et åbent mesterskab dvs der opperes ikke i aldersgrupper, her sytnes jeg det er fint at sætte guldkravene op so mforslaget er udlagt. DM-Bænk er inddelt i aldersgrupper dvs at ungdom til master 4 bliver "belønnet" og ikke som til DM-A hvor det er den stærkeste på dagen i en given vægtklasse, derfor kan man jo ikke til DM-Bænk forlange at en 14 årig løfter dobbelt krops vægt i bænk eller en over 70 år skulle kunne dette, pga alders inddelligen til DM-Bænk.

    1. Til DM-A syntes jeg det er fint vi har en vis "kvalitet" over stævnet da det trodalt er A-klassen der skal løfte her, og vil mene det giver en hvis ekstra motivation til at gå til den i træningen for at opnå DM-Kravet. Til DM-Bænk ser jeg intet problem med en del deltagere da bænk ikke ligefrem er verdens langtsomste øvelse at få "overstået".

    2. Nej, vi ønsker dem som klarer DM-Kravet (til DM-A) og nogle diskopumpere :tongue: til DM-Bænk. Hvis DM-Bænk skulle vises på tv (live eller ej) kunne man jo hostv-stationen sagtens vælge de "svageste" fra i udsendelsen da det er de mest impornerende i klasserne man vil se.

    3. Har vi ikke allerede det? 3 runders divisions turnering (4 med finalen), + ER, JM/SM og Nordfyn Cup.

    4. En sport ønskes vel altid for sportens skyld og ikke kun fordi der er en masse folk der gider se på den. Selv gider jeg ikke spille dart, pool eller fodbold, men der skal jo være noget til alle, folk er forskellige.

    5. Ja det syntes jeg, og syntes da vi langtsomt er på vej til at etablere nogle tv forbindelser mht. DM-A og DM-Bænk. Men syntes ikke man bør gå på kompromi ved at sige at det bare er en masse kilo der skal løftes, så kunne man jo bare indføre et forbund ala WPO/WPC/GPC osv og få flyttet tonsvis af kilo, for seerenes skyld.

    Sorry hvis det er lidt sort, det er halvsent..

    Hej Charli

    Det var et godt og sobert indlæg, som du kom med.

    Jeg kender dig ikke, men du lydder som en fornuftig fyr med begge ben på jorden.

    Forsæt den gode stil.

    Strongguy

  9. Hovedet på sømmet... og sådan er det bare, intet arrogant i det :)

    Der er flere som komme med gode meninger og indlæg i denne diskution.

    Men den er på vej til at løbe af sporet, fordi vi ikke respekterer hinandens meninger, unden at tale grimt eller nedladende.

    Dette er ikke måden at gøre det på.

    Diskutionen må gå på følgende:

    1. Ønsker vi flest mulige deltager til et DM?

    2. Ønsker vi kun de bedste 3 til 5 i hver vægtklasse?

    3. Ønsker vi regionale kvalifikations stævner?

    4. Ønsker vi sporten for sportens skyld?

    5. Ønsker vi sporten udbredt til et større publikum?

  10. Af med elefanthuen, squatbob og strongguy - hvem er I? :smile:

    Edit: Tak, squatbob. Hvad med dig, Strongguy?

    Jeg hedder Jørgen, og træner body building på Islands Brygge i København, og har gjort det on and of gennem de sidste 9 år.

  11. Så vil det sige, at denne debat har været rent tids spild!

    Nej! Det har den jo ikke alligevel. For flertallet af de brugerer, som har skrevet om deres meninger men hensyn til de nye krav til trekamp og det, som vi troede var de nye bænkpreskrav, er jo alle meget positive i deres holdning hertil.

    Så hvad om du / Niels bare får det besluttet.

    Så vi andre kan få nogle se-værdige oplevelser, og ikke skal trækkes med Ib og Per bænkende mindre end egen kropsvægt.

    Strongguy

  12. Jeg synes nu det er en god ide med de nye krav, som styrkeløfterne har fået indføret i deres trekamp. Og de nye bænkpres krav er blot en naturlig udvikling, som vil medvirke til at øge kvaliteten ved DM Bænk.

    Kravene er jo på ingen måde vilde eller urealistiske, og samligner man dem med de øvrige lande omkring os, så er der jo stadigvæk et stykke vej før vi er på omgangshøjde med lande som Sverige, Findland, Polen og Tyskland, blot for at nævne nogle.

    Der skal jo også om kort tid være VM og EM i bænk, så bliver det jo spændende at se hvorledes det danske hold kommer til at klare sig, og om der er nogle, som bliver blandt de tre bedste.

    Men det må vi jo tro og håbe på at nogle af dem gør.

    Strongguy

  13. Det var da en sørgelig holdning at have. Det lugter lidt af du har den for at forsvare dit eget misbrug?

    Jeg forstår din holdning / mening. Men jeg giver dig ikke ret.

    Jeg har ikke min holdninger fordi jeg skal retfærdiggøre et eller andet for mig selv eller andre. Men fordi jeg er realistisk i mit syn på sport / underholdning / forretning.

    Sport på eliteplan handler ikke om en sund sjæl i et sundt legme. Men om tilskuer / tv seere, og dermed reklame indtægter og efterfølgende løn til aleten.

    Beklager

  14. Det skulle på ingen måde undre mig, at det produceres af et eller flere helt legale medicinalvareproducenter. For et par år tilbage var der en forespørgsel om, at medinalvareproducenterne skulle lave en mindre ændring på deres væksthormon og EPO for at man bedre ville kunne spore disse ved dopingkontrol. Dette blev klart afvist af producenterne.

    Ja! Hvad havde du ellers forestillet dig.

    Du havde vil ikke forestillet dig, at de ville medvirke til at ødelægge deres eget produkt, blot for at tilfredstille nogle få puritanerer. Som mener at OTA og leverpostej gør det alene.

    Det er jo ikke uden grund, at der er lande, som klarer sig markant bedre end andre, når det handler om at vinde og tjene penge på sport.

    Der er jo ingen som gider bruge tid på at se en eller anden løbe 100m på 15,0 sek. eller andet tilsvarende.

    Så du må heller se det i øjenene først som sidst. Sport på elite plan handler i dag om TV, Reklamer og penge.

    Og så er en hver form for elite idræt ikke sundt, da det slider og nedbrydder aletens krop.

    Det handler om holdning.

  15. Hvis man ser på de danske rekorder i 60 kg klassen, ligger de på hhv. 197,5 kg i squat, 140 kg i bænk og 215 kg i dødløft.

    Hvis det er de danske rekorder. Hvorstor er så sandsynligheden for at Danmark kommer til at vinde nogle medaljer, og helt nogle af guld?

    Og skal man betale entre for at overvære stævnet?

  16. Nu er jeg ikke den store sports mand, men jeg kommer da af og til i det lokale trænings center, så jeg har da prøvet at bænkpresse fra tid til anden.

    Og så er det, at jeg har lidt spørgsmål.

    1. Kommer der mange deltagerer, og hvormange er mange?

    2. Skal vinderne af jyde bænk så konkurer mod vinderne fra SM bænk for at finde de bedste i Danmark?

    3. Hvad vinder de?

    4. Kommer der mange tilskurer?