Polarræven

Medlemmer
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Polarræven

  1. Er det ikke at måle musklens udholdenhed, når du gør det på den måde?

    Skulle man ikke i stedet se styrken målt på RM ved et vist antal?

    Er enig med SoerenS i, at løbeintervaltræning måske nok er for hårdt, men du skriver ikke lige hvilken skade, du har fået - hvis det er noget med fibre og sener, kunne du evt. intervaltræne på cyklen eller i svømmehallen i stedet, så du skåner kroppen, mens du alligevel får kondien op..

    Kosten ser vist okay ud (dette ved jeg ingenting om :blush: ) - du kan finde inspiration her på siden: det øverste topic under "ernæring". Også aktivtraening.dk har en del opskrifter, hvor der kan aflæses forskel på "styrketrænings-mad" og "løbetursmad".

    Håber at du måske kan bruge mit vrøvl til noget :smile:

    Jo, det er rigtigt.. Det er musklernes udholdenhed, hvilken jeg også vil forbedre :) Jeg er i forvejen vant til intervalløb, men dette er sammen med andre, hvilket jeg ikke har mulighed for at fortsætte med.

    Og tak for henvisningerne :)

  2. Hej brugere

    Så forsøger jeg mig med et indlæg/forespørgsel, og jeg håber på god inspiration og hjælp fra jer.

    Jeg er en ung fyr, der som udgangspunkt er i god form. Jeg elsker motion og sætter pris på at leve sundt. Dog skal det pointeres, at jeg har en ret sød tand, hvilken jeg ikke har tænkt mig at opgive helt, men i stedet forsøge at finde alternativer til.

    Uheldigvis er jeg i den situation, at jeg for nylig fik en skade, hvorfor jeg ikke har kunnet træne ret meget. Det går dog fremad, og jeg kan så småt begynde at løbe og træne igen.

    Opgaven: Jeg vil, så effektivt som muligt, forsøge at indhente det tabte pga. min skade, og jeg vil samtidig også prøve at tilrettelægge en kostplan, hvor jeg ikke har den store erfaring. Jeg vil således se, hvor meget jeg kan forbedre mig i styrken målt på bænkpres (maxgentagelser med 50 kg, og ydermere se, hvor meget jeg kan forbedre min tid på 2500 meters løb - lige nu ca. 9.30) Kostplanen forestiller jeg mig lignende noget af dette:

    Morgenmad: Havregryn med rosiner, kop kaffe og en kop juice/kakao.

    Mellemmåltid: Banan eller lignende.

    Middagsmad: Rugbrød med æg/makrel eller banan.

    Mellemmåltid: Frugt eller kop yogurt og shake efter træning.

    Aftensmad: Grovpasta, kylling eller oksekød, kartofler med melon etc. (mangler inspiration)

    Aftenssnack: Gulerodsbolle med ost eller lignende.

    Ydermere ang. træningen: Jeg vil også gerne træne så optimalt som muligt, og søger her en sund kombination mellem styrketræning og løb. Indtil videre har min træning set således ud:

    Mandag (ulige uge): Alle øvelser i 4 sæt med reps på 15/12/10/8. Bryst/Triceps; Flad bænk, skrå bænk, flyers, 2 eller 3 valgfrie triceps afsluttende med dips.

    Tirsdag (ulige uge): Alle øvelser i 4 sæt med reps på 15/12/10/8. Ryg/biceps; Chins, lat-pull, row, 2 eller 3 valgfrie biceps.

    Alt efter tid træner jeg yderligere en gang i ulige uger og starter så forfra med bryst /triceps.

    Lige uger: Samme øvelser blot med reps på 10/8/6/4 i hver øvelse.

    Udover det forsøger jeg så at løbetræne, men har svært ved at finde motivation, idet det typisk bliver en kedelig tur på ca. 5 km. Jeg har aldrig været den største fan af løb, men synes det giver en god grundform. Jeg vil gerne løbe lidt interval, men aner ikke, hvordan jeg skal skrue det sammen alene. J

    Jeg håber på inspiration og kommentarer på ovenstående :thumb:

  3. Håber jeg, men hvis politiet har så travlt, så får 50% af oktober holdet nok bare brev om at svaret er udskudt til August.. :(

    Synes det er irriterende at man ikke ved, hvordan polititet udvælger dem der bliver ansat. Hvis man får brev om at man hører nærmere til 31 august, er det så fordi de har for travlt til at behandle ansøgningerne til tiden eller måske fordi der ikke er plads og man så ryger længerefrem i køen til næste hold eller hvordan...?

  4. begynder sgu snart at blive nervøs med alle dem som skal have svar her til 1. Juni.. :( Men hvordan kan du have ventet fra oktober, når der både har været et December og April hold?

    Jeg var til afsluttende samtale i oktober, så derfor nåede jeg ikke at komme i pulje til december. Fik så senere brev om, at jeg ikke var kommet med på april-holdet men stadig var i betragtning her til næste udvælgelse, så jeg er spændt...

  5. Hej alle..

    Jeg skriver til jer da min kæreste, efter sin egen mening, har behov for at tabe sig, men ikke helt ved, hvilken indgangsvinkel hun skal bruge. Derfor har jeg sat mig for at hjælpe hende lidt.

    Efter min mening er den rigtige vej sund kost og masser af motion men det er jo også den lange og måske lidt svære vej. Hun er slet ikke kæmpe på nogen måde men vil gerne "hurtigt" igang - ha en kickstart.

    Derfor bestilte hun Heralife som siger at man skal erstatte 2 måltider om dagen med en af deres shakes og så spise ét måltid men hun har haft det dårligt i den uge, hvor hun tog det. Hun er begyndt at stykretræne og vi har foretaget en fornuftig kostomlægning.

    Jeg styrketræner selv en del men mest muskelopbyggende og jeg er ikke så meget inde i slankeverdenen...

    Men bør hun overhovedet drikke shakes?? - hjælper det når man skal tabe sig? Og er der evt. nogen der kan sige noget om Herbalife?

    Taber hun sig når hun træner i maskiner? - eller skal man fokusere på konditions og forbrændings-træningen?

    På forhånd tak....:)

  6. det står tilbage i tråden men ellers 3x3 og kan ikke rigtig huske resten, det var for 13 måneder siden.

    Nå ok, det erindrede jeg ikke lige, sorry:) Jeg har de samme karakterer - rart at høre om en der har været i samme situation som jeg er i nu - nu må jeg bare vente 3 ½ måned mere.

    Du har også brugt lang tid på dinansøgning Fiscus...?

  7. odense24;

    Polarræven;

    Jeg sad over sidste gang i december, så giv ikke op, husk hvis du kan lave noget som kan forbedre din ansøgning så kan det vist godt komme i betragtning, feks. svømmeprøven hvis du mangler den. Men dog skal du regne med at du ikke automatisk kommer ind næste gang. Husk at August holdet skulle blive rigtig stort.

    peterpalland;

    Det er sgu flot. Godt klaret.

    Ok, tak for svaret fiscus...

    Hvad havde du i karakterer??

  8. Tillykke til de optagede...

    Fik så det lidt mere irriterende brev i dag. Er ikke kommet ind til april men bliver taget i betragtning igen til august... Nogle der har nogle erfaringer med at "sidde over" en omgang - lyder jo som en replik fra et spil ;)

    Nu sidder man bare med en masse ubesvarede spørgsmål.

    Kommer man ind med næste hold eller bør man søge igen, nogle der har noget kendskab til det??

    Mvh.

  9. Det jeg næsten synes er mest spændende til en kommende prøve er hvor mange af de andre der ikke har forberedt sig, håber lidt der er rigtig mange bøvhoveder der aldrig før har haft løbesko på og ikke ved hvad bænkpres. Men sådan går det jo nok ikke :) Nå men det gælder vel også bare om at yde det bedste man selv kan.

    Der er sjovt nok altid nogen som ikke er godt nok forberedte... Bare vent og se - latterligt, men godt for os andre ;)

  10. Sådan skal det være! Du har tydeligvis den rette indstilling, hvis du fortsætter sådan tror jeg du har virkelig gode chancer for at komme ind. Også bare det med at leje en hal viser jo at du tager det seriøst. Godt arbejde, og held og lykke med at komme ind på verdens bedste uddannelse. :smile:

    Hej Lucky Luke....

    Ved du noget om, hvor mange der bliver ansat her til april??

  11. Jeg kan 100 procent forstå jeres frustrationer vedr. ventetider, svar og mange måneder mellem svarene.

    Det er det mest positive, som det er nu, så "lover" de an man har svar 4 måneder efter man har sendt sin ansøgning - det er fedt.

    De kører på to måder lige nu.

    Den ene model tager man prøverne på 3 dage. Og efterfølgende får man svar.

    Den anden model tager man prøverne med uges mellem rum og får svar efterfølgende.

    Det er en klar forbedring i forhold til det i har været igennem, med vente tider på op til et år.

    Håber i kommer ind!

    Det er en helt klar forbedring - det kunne da også lige passe andet - både administrationsmæssigt for ansættelsesafdelingen men da i ligeså høj grad for os ansøgere - jeg har personligt selv haft svært ved at planlægge/sætte mig andre mål for mit liv inden jeg har fået svar - og det er frustrerende!

  12. Der står i mit brev at der kommer svar midt i jan eller senest 1.feb....

    Jeg satser stærkt på et positivt svar.... Jeg har været i gang med optagelsesprøverne siden starten af juni....

    Jeg var så uheldig at den afsluttende samtale først blev aflyst pga. sygdom i starten af oktober og derefter sendte politiet min helbredsattest til en forkert adresse... Så da jeg endelig havde været ved lægen og fået udfyldt den... Havde de ansat dem til 1. december 2 dage før....

    De beklagede og undskyldte mange gange...

    Men håber jeg kommer ind til april

    Der står det samme i mit brev - det bliver spændende... Lidt surt det med bilagene osv. Min ansøgning har været i gang i 1 år nu - pga en skade :(

    Men nu kan vi snart få en afklaring :)

  13. Hej Polarræv

    Jeg venter også på svar....

    Har fået følgende karakterer undervejs...

    Fysisk: 4- tal i bænk og løb, 3 i resten, samlet 3-tal.

    Holdopgave: 4-tal i overblik, 3 i resten, så samlet 3-tal

    Afsluttende samtale samlet 4-tal...

    Håber jeg skal starte til April......

    Hej odense24. Flot klaret til prøverne...

    Hvornår tror du vi hører noget?