Performeren

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Performeren

  1. Du kan jo tjekke fedtindholdet ud for forskellige slags kød på denne og så vælge det med mindst fedtindhold i

    http://www.foodcomp.dk/fvdb_groupsearch.asp

    En måde at få meget protein på uden at skulle tænke på sit kolesteroltal på, er at spise meget fisk. Magre fisk som sej er blandt de fødemner, der indeholder mest protein fra de fede fisk vil du få den gode kolesterol.

    Super!

    Tak for hurtige kompetente svar - det er jo fantastisk det her fora!

    :4thumbup:

  2. Skal du har dit kolesteroltal ned skal du ha fat i umættet fedt, gerne N3.

    Men ellers bare spis forholdsvis sundt, og husk at spise fed fisk..

    Problemet er at jeg ikke ved hvad forholdsvis sunds er, og vil gerne have indtaget den rigtige mængde protein i det mindste, og jeg skal ikke have kolesteroltallet ned, var bare bange for at når jeg spiste masser af kød (selvom det var mager) så røg mit kolesterol tal op?

  3. Hej!

    Jeg er en sulten mand ;)

    Jeg er begyndt at spise meget magert kød (= Masser af let protein og det gør mig mæt uden for mange kalorier) og kombinere det med noget kalorierigt fast mad ala rugbrød, pasta, boller og lignende.

    Jeg tænker så når jeg nu spiser meget magert kød, så burde det vel ikke være dårligt for mit kolesterol tal vel. Altså det er ikke usund for mig at spise meget kød om dagen så længe det er magert?

    Jørgen

    P.S. Jeg sørger selvfølgelig for at spise nok kalorier, da jeg ikke vil tabe mig direkte, men bare generelt er meget sulten og styrketræner ved siden af :)

  4. Man kan jo støtte begge synspunkter. Fordi, at der står 5-6 mand på en grillbar, behøver de jo ikke gøre det hver dag. Det kan være det er første gang på et år? Og man bliver jo altså ikke fed af at spise fastfood en gang i mellem... Det kan nu nok tælles på en hånd hvor mange gange om året jeg benytter mig af det, men fastfood smager jo godt :4mewantfood:

    Når det så er sagt, er der da mange fra min skole, som hvert frikvarter går over i den lokale superspar, og selv en lidt større kæde som dem sælger ikke noget sundt, der er lige til at tage med? :w00t:

    Så det kan godt ses hvem der køber frokost hvor, men livet skal jo ikke være en hård skal af træning og sunde kostplaner :smile:

    Enig!

    Hvad jeg ikke kunne lide ved kommentaren var at den lagde op til at det var nogle af de mest mærkelige mennesker der gik inde i det her lokale som den uforstående mand gik ind i for at spørge om vej - og så kaldte de det vidst for grillbar :laugh::innocent::laugh::devil::laugh: (Yeah right - det er lidt lige som dem der kommer til at klikke sig ind på en porno-side MMmmMM... helt sikkert)

    Ærlig talt sker der ikke meget ved at du går på grillbar en gang imellem, ligesom en eller 5 øl til weekenden festen og en pose chips til lørdagshyggen holder 100%. Værstefaldet ved at fokusere for meget på vægt-tab er at du ender i en skræk for at gøre alt andet end det du allerede ved ikke skader dig harmeligt. Manden peger jo fingre ad folk der ikke lever som ham selv - det er ynkeligt at se folk der har problemer med spisevaner pege fingre ad andre for præcis denne perceptuel dårlige madvane.

    :superman::superman::superman::superman::superman::superman::superman: :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup: :superman::superman::superman::superman::superman::superman:

    Jeg har intet imod den tykke mand der spiser en burger, ligesom jeg ikke har noget imod den tynde mand der spiser en burger. Det er ham der stopper en burger i sig til hver anden måltid og beklager sig over han er født til at være tyk der er til at brække sig over

  5. Du taber kun væske i saunaen, medmindre du sidder der inde så længe at du sulter :) :blink:

    shit mand, det er jeg sgu glad for du siger, jeg hader pratisk talt det pinerum - hat lidt ondt af de tykke mænd der taber væske og ser kortsigtet resultat hvorefter de blive ved mere at gå derind og presse væske ud af sig selv hver anden dag... det er sgu ldit synd.

  6. Tror I virkelig det ville hjælpe!!? Det er jo ikke fordi fastfood er specielt billigt i Dk..! Jeg blev sku overrasket, da jeg var inde og spørge om vej på en grillbar i dag kl. 12, der stod 6-7 stykker, og skulle købe deres frokost....

    Hvis folk er ligeglade, så er de svære at hjælpe....

    :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

    Ej hvor en spadet kommentar mand!

    Fordi der står 6-7 stykker inde på en grillbar og hvad så mand! Jeg spiser sgu da tit fast food og har det godt med det - jeg griner mere af de folk der står nede i kantinen efter en formiddags hårdt arbejde med en salat, et glas vand og en fiberbar - mums mums - deres liv må være mindre fedt på alle måder :4mewantfood: :superman:

    Jørgen

  7. Jeg læste at man ikke taber sig ved at overophede sig selv herinde, og at det med at Ronaldo havde en striktrøje på under VM-træningen var blot et udtryk for stor misforståelse af det at tabe sig og komme i god form.

    Så tænker jeg så, hvad så når jeg går i sauna, vil det sige at her taber jeg mig faktisk heller ikke (andet end selvfølgelig den synlige kortsigtede ubalance af væsketab som i så godt skrive ri en artikel herinde)

    Så medmindre jeg laver et eller andet aktiv i saunaen så taber jeg altså ikke andet end væske derinde?

    Jørgen

    P.S. Pyha det har været mange tåbelige minutter i en sauna ;) he he

  8. Det er korrekt, at man ikke kan opbygge muskler og tabe fedt på samme tid.

    Hvis du vil opbygge muskler skal du være i en katabolsk tilstand og det opnår man kun ved at være i kalorieoverskud. Hvis man vil tabe fedt skal man være i kalorieunderskud og så kan man ikke opbygge muskler.

    Det er rigtigt at man skal indtage en vis mængde protein, hvis man vil opbygge muskler, gerne 1-2 gram pr. kg. kropsvægt pr. dag, men du opbygger ikke muskler selv om du indtager den mængde protein, hvis du iøvrigt er i kalorieunderskud.

    Men det er ikke så statisk som beskrevet. Hvis man indtager, hvad der ligger tæt på ens ligevægtsindtag, (den mængde energi som kroppen skal have for hverken at tabe fedt eller opbygge muskler), så vil man være i kalorieunderskud noget af tiden og i kalorieoverskud noget af tiden.

    Man vil så skiftesvist tabe fedt og opbygge muskler. Hvis man er ambitiøs med begge dele er det dog næppe en farbar vej.

    Hvis du ikke vil opbygge en masse muskler og kun tabe en smule fedt, kan det derimod måske være en brugbar vej.

    Mange tak for fyldigt svar! :)

    Det overrasker mig en del. Det vil sige når jeg træner eksempelvis træner cardio den ene dag og styrketræning den næste, så er det faktisk lidt forgæves begge dele. For jeg ender jo med at hverken tabe fedt eller opbygge muskler selvom jeg træner meget?

    Det er lidt irriterende for vil selvfølgelig gerne have en flot krop, og har lidt hvalefedt hist og her, og kan godt lide at træne cardio generelt.

    Jørgen

  9. Hej!

    Tak for et gennemarbejdet, overskueligt godt website først og fremmest. Dejligt at se at der bliver lagt vægt på det videnskabelige sammenkoblet med den pædagogiske forståelse.

    Jeg er 25 år, mand, vejer 83kg, har lidt hvalpefedt hist og pist og har dyrket sport hele mit liv. Jeg har gået i motionscenter i et godt stykke tid nu, og vil godt have det bedste resultat ud af det. Jeg kan godt lide Cardio-træning (har jeg fået fortalt at ordet for konditionstræning er) og dyrker så noget styrketræning ved siden af. Jeg styrketræner hver anden dag og cardio træner hver anden dag. Det vil sige dag1 cardio, dag2 styrke, dag3 cardio. dag4 styrke.

    Jeg sørger for at spise godt og får de proteiner der skal til. Men en kammerat smadrede hele mit verdensbillede den anden dag ved at sige at hvis man skal gøre det optimal så enten taber man fedtmængde eller også opbygger man muskelmængde. Jeg troede det var muligt at gøre begge dele så længe man formåede at tilføre det proteintilskud som var nødvendig og ikke nødvendigvis de kalorier der var nødvendig... Men den holdte desværre ikke kan jeg forstå (?)

    Det irriterede mig, da jeg godt kan lide at presse mig selv med cardio og køre styrketræning ved siden af - med det mulige slutresultat at min krop får mindre fedt og større muskelmængde.

    Nu forstår jeg at hvis jeg kører det optimale forløb, så vælger jeg enten at opbygge krop eller at tabe mig. Det vil sige hvis jeg vil have de toptimale resultat ud af tab af fedtmængde så spiser jeg mindre kalorier end jeg bruger og hvis jeg vil muskelopbygge optimalt spiser jeg bl.a. flere kalorier end jeg bruger.

    Men er det ikke muligt at gøre begge dele på samme tid (opbygge muskler og nedsætte fedtmængden), men blot acceptere at det går en anelse langsommere? Hvis ja, hvor meget langsommere går det så?

    Jørgen

    P.S. Jeg skal ikke ligne arnold, jeg skal heller ikke ligne en marathonløber og jeg holder mig til Mathildes proteintilskud ;)