jakester

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jakester

  1. Det er slet ikke noget problem ikke at have løbet over 27-28 km.

    Jeg har selv løbet 6-7 marathons, og heraf har jeg for de 5 sidste vedkommende droppet ture over 28 km, da jeg mener det slider for meget på min krop (har selv prøvet et løberknæ på den konto). Plejer selv at løbe marathon på omkring 3.30.

    McMillan er da et meget sjovt redskab, og givet et bud, men faktum er, at når du er oppe på marathon distancen, så er de sidste 7-8 km ligeså meget et spørgsmål om psyke og erfaring, som det er spørgsmål om fysisk træning.

    Med din km tid tror jeg også godt du kan komme under fire timer. Løb evt. lige foran 4 timer ballonen, hvis der er sådan en, eller lig ud omkring de 5.15 du selv nævner.

    mvh

    Jakester

  2. Hej

    Skal smide nogle kilo efter en "tung" sommer og har kig på Polar VM 42/41. I forbindelse med min løbetræning bruger jeg altid Polar RS200SD, så jeg skal høre om der er nogen, der har erfaring med førstnævnte og om det vil var et godt eller unødvendigt supplement til mit løbepulsur?

    Har lidt på fornemmelsen, at uret mest er til folk, der ikke motionerer alverden, men jeg kan tage fejl?

    mvh

    Jakester

  3. Værktøjerne her på sitet giver jo kun et kvalificeret gæt. Det "præcise" ligevægtsindtag finder du kun ved at prøve dig frem. Hvis du ikke taber dig, så prøv at skære 500kcal mere og se hvad der sker.

    Jeg er naturligvis klar over at det er individuelt og at værktøjet kun er retningsgivende. Det jeg er allermest interesseret i at høre er såmænd om min madplan er som den bør være, dvs. om der som foreslået mangler fx kød og om der kan gøres mere for at holde forbrændingen oppe?

  4. Max 100g kød, og intet sundt fedt, på en dag? :cry:

    Det vigtigste er, at du finder dit ligevægtsindtag, og begynder at tælle kalorier. Du skal ligge i et konstant underskud for at tabe dig. (Hvilket absolut ikke burde være svært med alt den motion - undrer mig at du ikke har tabt det sidste?) Derudover er det vigtigt at du får min. ca. 30% af din kost i form af proteiner. 100g kød om dagen er slet, slet ikke nok! :smile:

    Jeg tæller allerede kalorier og kan godt se, at jeg ligger under mit ligevægtsindtag, som jeg har fundet vha værktøjet på siden.

    Hvorfor jeg ikke har tabt det sidste? Ja, det ved jeg ikke ligefrem selv. Det har undret mig specielt i forbindelse med marathon træning, men andre tider ved jeg også at jeg har levet for godt.

    Angående kød, så vil jeg da helt klart tænke på det fremover. Andre gode råd modtages gerne :4thumbup:

  5. Nu skal det være!

    Efter for 5 år siden at have smidt ti kilo skal jeg nu af med de sidste 5-6 kg, så jeg ender på en vægt som jeg er tilfreds med.

    Jeg er i dag 190 cm og vejer ca. 94 kg.

    Jeg er en forholdsvis seriøs motionist og har de seneste år deltaget i tre marathon, så jeg er i forvejen i forholdsvis god form.

    Mit store problem er det klassiske bildæk omkring hoften. Da jeg løber så meget som jeg gør, kommer det til at se rimelig dumt ud eftersom jeg fra balder og nedefter er godt trænet, mens det ovenover hænger og slasker. Jeg har forsøgt et par gange at vægttræne, men manglende tid (eller prioritering om man vil) gør at jeg foretrækker at løbe 5-6 gange om ugen (omkring 40-50 km om ugen). Dertil kommer cykelture til arbejde hver uge på ca. 20-25 km i alt.

    Min kost i løbet af en dag er nu hvor jeg skal smide kiloerne som følger:

    Morgen: 1 portion cheasy youghurt med lidt cornflaskes

    Før frokost: 2-3 ferskener eller æbler

    Frokost: 1 salat med en skive groft brød eller 1½ stk. rugbrød med æg og tomat

    Efter frokost: 1-2 stk. frugt

    Aftensmad: Varierende. Dog mange grøntsager og ofte pasta og kød, hvilket jeg dog forsøger at begrænse ( max 100 g kød og 100 g pasta pr. aftensmåltid).

    Jeg drikker ikke væske med KJ i.

    For at sikre mig, at dette er den rigtige vej vil jeg gerne høre jeres mening. Er det en model, som kan bruges til at smide nogle kilo og sikrer det at min forbrænding ikke falder? Er det noget som kan gøres mere hensigtsmæssigt?

    Når jeg træner er det normalt i en pulszone omkring 70-75 pct. af maxpuls. Kan det betale sig at øge denne?

    På forhånd tak :4mewantfood: