TanteTot

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TanteTot

  1. post-12240-1161338293_thumb.jpg

    Så nåede jeg endnu en milepæl i mit vægttabsprojekt/livsstilændring.

    15k har jeg nu tabt :smile:

    I starten af april vejede jeg 88k og da jeg steg på vægten imorges vejede jeg 73! Jubiii :o)

    Jeg har været lidt urolig for hvordan det skulle gå, når nu det dårlige vejr sætter ind og jeg ikke cykler på arbejde. Men det er faktisk gået godt. Jeg spiser fornuftigt, og de fleste dage går jeg en rask tur på 45 min.

    Jeg satser stadig på at komme under 70 kilo inden nytår. Efter nytår tror jeg måske at jeg vil begynde at træne - trænger vist til at blive strammet en smule op (har lige set billeder fra min søsters bryllup - uha hvor en mormor-arm jeg har!!! )

  2. Hej Lush,

    tillykke med det flotte vægttab. :4thumbup: Du ser virkelig godt ud på billederne :wink:

    Jeg har selv i gang et større vægttab og har også skrevet et indlæg som ligner dit :o) Man bliver frusteret når vægttabet går i stå, men hold ud! Hvis du ikke lader dig slå ud - men holder fast i de gode vaner du har fået, skal belønningen nok komme. Nogle gange er man bare for utålmodig (hvor lang tid har du været gået i stå?) Hvormeget mere ønsker du at tabe dig? Jeg mangler selv 10-15 kilo, men er ved at vænne mig til tanken om at det tager noget tid at komme af med kiloerne - det har jo også taget tid at tage dem på :dry:

  3. Jeg ved at skrive med store bogstaver betyder at RÅBE! :4whip: Jeg synes bare det er mærkeligt at man ignorer andres indlæg og får tråden til at handle om noget andet end der var tiltænkt, men jeg har nok ikke udtrykt mig klart nok... :4slap:

  4. Hej Peter, mange tak for dit svar. Jeg forstår bare ikke hvorfor kroppen skulle nedregulere mit stofskifte. Vil det sige at når jeg én gang er blevet fed ved at spise for meget, så kan jeg aldrig blive slank, fordi kroppen bare nedregulerer mit stofskifte i forhold til det jeg spiser? Folk der lider af hungersnød bliver da tynde – de bliver da ikke ved med at have samme vægt… :blink:

    Jeg ser det som en bankkonto med ind og ud. Hvis der kommer for meget ind, bliver jeg tykkere. Hvis der kommer lidt ind bliver jeg tyndere. Er det ikke sådan det virker? :4mewantfood:

    Jeg hverken vejer min mad eller tæller kalorier. Jeg spiser når jeg er sulten. Jeg har prøvet det andet (ddv), men følte at hele mit liv kom til at handle om mad: hvornår, hvad og hvor meget skal jeg have at spise næste gang, og det holder ikke i længden (ikke for mig i hvert fald). Jeg prøver bare at finde en måde hvor jeg kan leve et nogenlunde normalt liv og være slank samtidig. :wink:

  5. Hej med jer, jeg er ny i dette forum, håber jeg kan få glæde af jeres viden :wink:

    Jeg er 29 år, kvinde, 169 cm høj og spinkel bygget. Jeg er i gang med at tabe mig, fordi jeg trænger! Jeg har tabt omkring 8-9 kilo og vejer cirka 79 kilo. Mit mål er 69 kilo, er det realistisk? Eller +- ?

    Mit problem er at vægttabet er gået i stå :devil: Forslag til at komme videre?

    Jeg spiser som regel enten yogurt og/eller frugt om morgen. Til middag får jeg en skive rugbrød med banan eller noget pålæg. Mellemmåltider består af frugt og grønt. Jeg drikker vand. Til aften får jeg noget kød med grøntsager.

    Jeg cykler tit til/fra job. cirka 10 km ialt. Jeg får i hvert fald min. 30 min motion om dagen.

    Forslag modtages med kyshånd! :crazy: