faithless

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by faithless

  1. faithless sorry for at hijacke tråden stopper her ... der var bare lige en del faktuelle fejl i konsulents ikke-rettede indlæg, men de er ændret nu så skal nok stoppe :)

    Jeg vil dog råde dig til en ny fedtmåling hvis det går dig meget på, men som sagt hvis du ellers ikke er ekstremt undervægtig i forvejen ville jeg ikke være så bekymret.

    Ok tak for det beroligende svar. På et andet forum (hvor folk ikke ved noget om det) spurgte jeg også, og der blev jeg sammenlignet med en ekstremt undervægtig skolepige, og en bunke knogler.

    Men jeg er jo også i voksealderen, og jeg tror jeg vil prøve at komme op på de 70 kg.

  2. Vi fik testet vores fedtprocent i dag, og det vidste sig at min lå helt nede på 6%. Da jeg vejer 65 kg og er 189 høj, betyder det at jeg har 4 kg fedt i kroppen.

    Jeg har styrketrænet i omkring 9 måneder nu, i gennemsnit 3-4 gange om ugen. Jeg spiser ikke slik, eller drikker cola. Lever rimeligt sundt. Min BMI ligger på 18,5, hvilket er lige på grænsen mellem normal og undervægtig.

    Fedtprocent ligger normalt mellem 10-20 for drenge, og 20-25 for piger.

    Nu er mine spørgsmål så:

    A, Er det skadeligt at have en så lav fedtprocent? Er det sværere at blive stærkere?

    B, Kan jeg få problemer med kroppen når jeg har så lidt fedt?

    C, Hvordan får jeg bedst fedtprocenten op? Har tænkt på tidsolie og flødeskum.

    D, Jeg har brugt en af de apperater som man holder fast i med begge hænder, og så måler den modstanden i kroppen til at måle min fedtprocent. Jeg har dog hørt fra andre forums at den skulle være skod, og jeg skal bruge en fedttang (?) i stedet for. Er der hold i det?