Dynnemit

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dynnemit

  1. Jeg ville gerne købe en ny mountainbike, har aldrig eget en, men fik blod på tanden da jeg prøvede det på et højskoleophold.

    Jeg ved ikke så meget om hvad man skal være opmærksom på, når man skal anskaffe sig en, så ville høre om nogen kunne råde mig lidt.

    Leder efter en MTB der skal være normal standard-type, og som selvfølgelig opfylder sikkerhedskravene. Jeg er begynder, så den behøver ikke være bygget til eksperter, og så må den også gerne være inden for en rimelig pris. (Kan man få en for under 10.000 kr.?)

    Hvor er det mest optimalt at henvende sig af forhandlere? Er der nogen der kan anbefale noget, så jeg hurtigst muligt kan komme en tur i skoven på bakkerne? :4mewantfood:

  2. Nemlig Augustinus.

    Ville bae lige tilføje at til lange distancer/intervaller er det godt at få noget glid på. Øv dig fra starten i lange armtag og brug bare benene til at holde kroppen oppe med, altså ikke bruge dem som ved en sprint (som er 6 benspark pr. armtag). Men de skal selvfølgelig stadig trænes ved siden af.

  3. Efterfølgende rugby og svømning. Til svømning havde vi en konkurrence-svømmer til at dele guldkorn ud og rette os. Synes det gav rigtig godt og jeg kan allerede mærke at jeg svømmer hurtigere.

    Hvad kom du videre med? Og hvem trænede jer? Lidt nysgerrig :wink: