Mbo

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mbo

  1. Hej Alle,

    Jeg købte en billet til Göteborgsvarvet i efteråret, men er desværre løbet ind i en skade i hælen. Da det, som verdens største halvmarathon, er et ret eftertragtet løb vil jeg høre om der er nogle derude som er interesseret i at købe min billet?

    Billetter til løbet har været udsolgt siden før jul og løber af stablen i Göteborg 22/5-10. Deltagerantallet ligger på over 50,000.

    Det er blot billetten som sælges, ingen rejse eller lign.

    Er du interesseret hører jeg gerne fra dig på [email protected]

    Mvh,

    Martin

  2. Hej igen,

    Infreq: Jeg har læst flere forskellige steder at der kan være problemer med gps'en hvis man eksempelvis løber i skov, men godt at høre at din kone ikke har haft nogle problemer med sin.

    Ellers også tak til jer andre som kom med indlæg. Lyder indtil videre ikke som om der er nogle der har nogle erfaringer med 405'eren, da den som sagt ikke er kommet til dk endnu.

    MBO

  3. Hej Mikael,

    Kan godt se din pointe og er sikker på at da du trænede i bare tæer havde du vasket dem inden osv. Det er bare stadigvæk svært for nogle at administrere dette og spørgsmålet om hygiejne svinger også fra folk til folk. Derfor vil det være umuligt for et fitness center at holde styr på dette da de skal bruge for mange ressourser på det. Herudover har vi også noget her i landet kaldet "janteloven" som går ud på at når de ser dig træne uden sko vil de selv det samme - og så eskalerer problemet.

    MBO

  4. Hejsa,

    Håber der er nogle der kan hjælpe med lidt råd.

    Påtænker at købe et pulsur her en af de nærmeste dage. Har undersøgt markedet og har snakket med et par venner omkring det. Tænkte dog at jeg også lige ville have et par andre kommentarer med på vejen. Jeg er nået frem til enten at købe Polar RS800SD eller Garmin 405. Garmin er, så vidt jeg kan se ikke kommet til dk endnu, men skulle komme snarest. Er der nogle der har erfaringer med disse to urer eller blot et af dem? Jeg har prøvet at finde sammenligninger på både danske, tyske og engelske sider, men uden held :dry:

    Jeg kunne godt tænke mig at få at vide hvilket ur der ville være det bedste løbeur, og hvorfor? Jeg er interesseret i at analysere mine data når jeg kommer hjem. Derudover kan jeg se at Garmins er med GPS - er det udviklet ordentligt endnu? eller skal man holde sig til en af de andre?

    Takker :wink:

    MBO

  5. Jeg skal også ned og debutere til Berlin Marathon! Fik desværre pådraget mig et "runners knee" i midten af august. Var så til idrætslæge i starten af september, hvor jeg fik noget binyrebarkhormon så jeg forhåbentlig kan gennemføre marathonet... Har stadig en svag irritation i knæet når jeg løber, men det går meget bedre nu :smile: der skal krydses fingre.......

    Ses i Berlin :superman:

    Hej Idorn,

    jeg er også debutant i Berlin Marathon, og har også haft lidt problemer med kroppen her op til løbet. Har lige været til læge i dag, da jeg har problemer med ryg og ribben i højre side. Det skulle dog være nogenlunde i orden til Berlin næste søndag, så går og glæder mig. Go bedring med knæet. Vi kan jo altid danne bagtrop sammen :wink:

    Held og lykke med løbet til jer alle sammen!

    ses