Gittchen

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gittchen

  1. Kan læse at du bruger motionsdelen af shape-up, det er noget bras. Det den gør hver gang du angiver at du har forbrændt nogle kalorier, er at sætte antallet af kalorier til rådighed op. Brug den til at tælle de kalorier du rent faktisk indtager, ignorer dens anbefalinger og brug istedet motion-onlines beregnere til at finde ud af hvad du skal indtage. Der er en beregner for antal kalorier man forbrænder om dagen og så en vægttabsberegner.

  2. Jeg bruger shape-up på mobilen. I gratisversionen er den lidt mere bøvlet, men fungerer fint. Ignorerer totalt dens anvisninger om hvor mange kcal jeg skal indtage og den fordeling af protein, kulhydrater og fedt den anbefaler. Bruger den udelukkende til at tælle kcal.

    Den har en smart funktion, man kan scanne stregkoder og så slipper man for at søge i databasen efter fødevaren.

  3. Tro mig, du ønsker ikke de bivirkninger pillerne giver!

    Xenical har jeg selv prøvet for mange år siden, lægeordineret, og ja de hjælper en anelse, men alle bivirkninger indtræder, selv med en fedtfattig kost, orange olieholdig afføring, der ikke kan kontrollereres.

    Therma power indeholder så vidt jeg ved det samme som Letigen, der blev taget af det danske marked for mange år siden, da de var dødsensfarlige, så hvis du vil lege med dit liv.... Så gør det.

  4. Nogen der har erfaringer med hvor lang tid sådan et tager om at hele? Har en virkelig kæmpemæssig bule hængende på låret og lægen har sagt at det snildt kan tage 3 mdr!

  5. God nyhed at danskerne går tilbage til old-school, tror også det har noget at gøre med uigennemskuelighed, hvad er skidt og hvad er kanel.

    Personlig begyndte jeg at gå tilbage for nogle år siden, anskaffede mig kornkværn og valse, for det er utroligt hvad man kan stoppe i af snavs i brød og morgenmad. Derefter fulgte økologien, ofte er økologiske færdigprodukter bare renere.

    I det hele taget er der nogle træk der gør at jeg tror at vi er på vej back to basis. Tænk bare på alle mikrobryggerierne, gårdbutikkernes fordobling og udvalget af ost. Og forhåbentligt bliver det også sådan at vi finder ud af at billigst ikke er bedst, kvalitet koster, men er det værd.

  6. Helt ærligt minx, du spørger om en ting, folk svarer det bedste de kan og du starter med at nedgøre dem og fortælle at du ved bedre. Punktslankning er ikke muligt, istedet har folk svaret på hvad du alternativt kan gøre, for at nå det samme resultat.

    Herinde sidder en masse kompetente folk, måske ved de ikke alt, men de gider at svare udfra den viden og erfaring de har.

    Personligt finder jeg megen viden herinde + motivation, fordi de mennesker er så engagerede.

    Så hvis du er så utilfreds med svarene, hvorfor fortsætter du så på at insistere på at få et? Søg dog andre græsgange.

  7. Jeg har slet ingen uddannelsesmæssig baggrund for at kommentere dette emne. Men vil nu alligevel argumentere for sund fornuft.

    Tilbage i 2003 blev Letigen trukket tilbage, pga alvorlige bivirkninger. Dette middel indeholdt stort set det samme som Therma Power og andre ting man kan anskaffe sig på nettet idag, så hvorfor overhovedet prøve? Med hvilken gavn? Og med hensyn til vægttab på disse piller, ja så skulle man da tro at vi var en meget slank befolkning nu, hvor flere hundrede tusinde har været på Letigen inden den blev trukket tilbage.

    Om efedrin har en berettigelse i medicin i dag, det er muligt, der er en stor forskel på at få en lille mængde af et stof i en periode i en mindre dosis, til et specifikt behandlingsformål, end på at forbruge samme stof til ting der kan ordnes på anden vis. Her tænker jeg på livsstil/kost. Jeg mener som udgangspunkt at alle kemiske forbindelser kun bør bruges som det det er: medicin. Ikke som lette løsninger.