niles

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by niles

  1. Hopper = bevæger sig med ryggen, når man står op.

    Det synes åbenbart at være en universel sandhed at overkroppen skal være bomstille ved spinning... det siger de fleste instruktører i hvert fald under timerne. Jeg køber personligt ikke helt postulatet, men det er selvfølgelig en god ide ikke rokke/hoppe alt for meget i cyklen under træningen - stående såvel som siddende.

    Mht. til at beskytte knæene under spinning så er det - efter min mening - mere vigtigt at du ikke står op og sprinter med knaldhøj kadence uden modstand på cyklen. Det balaster knæene uhensigtsmæssigt meget. Skal du absolut give den gas stående, så er det bedre at skrue op for modstanden og lidt ned for kadencen.

  2. Hey MOer

    Jeg havde taenkt paa at proeve at gennemfoere en RIGTIG Ironman til naeste sommer...

    Jeg kan bare ikke finde noget som helst information "rigtigt" information omkring det :crazy:

    Og efter som dette er et af Danmarks stoerste fora for "motionister" :tongue: saa taenkte jeg paa at spoerge herinde.

    Jeg ved godt hvor lang en rigtigt Ironman er, men kan ikke finde meget mere info end det.

    3.8km svoemning

    180km cykling

    41.2km loeb

    Hvis du planlægger at køre Ironman til næste sommer, så skal du allerede til at tilrettelægge din træning nu. Mit råd til dig vil være at melde dig ind i en tri klub i nærheden af hvor du bor. Det koster normalt ikke alverden for et års medlemsskab, og du får mulighed for at gøre brug af klubbens svømmehalstider. Yderligere har de fleste klubber en træner ansat, der kan rådgive dig lidt. Skal du yderligere have lavet et specifikt skræddersyet træningsprogram med periodiseret træning og formtopning til konkurrence (anbefales) så må du "købe" hos en coach. Se evt. her eller her.

    God træning