Carbenet

Medlemmer
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Carbenet

  1. Hejsa

    Tak for svar - jeg er ret commando når jeg cykler så nej, ingen underrør og har skiftet mellem 3 forskellige cykelshorts for at sikre mig at det ikke var dem..

    Jeg har forsøgt med saddel højden og frem og tilbage med sadlen med varierende resultater - det meste er endt ud med begyndende ondt i knæet og så er jeg gået tilbage til udgangspunktet for at prøve at skrue på et nyt parameter..

    Et par billeder lige taget efter at have fundet hjemmetræneren frem fra loftet, måske det kan fortælle de erfarne noget? Jeg kører som regel med hænderne som på billedet - jeg er sjældent nede i hornene da jeg også skal nyde naturen...

    http://dl.dropbox.com/u/2837703/DSC00247.PNG

    http://dl.dropbox.com/u/2837703/DSC00248.JPG

    pft

  2. Hejsa

    Jeg ved at der findes flere meget cykelkyndige herinde som jeg håber kan hjælpe mig med det lidt ideer til at ændre på indstillingen af min racer.

    Problemet er, at når jeg komme ud på lidt længere ture, +100km, begynder det at slide på min krop og især på taskerne og indersiden af mine lår meget højt oppe, og nej - det er ikke cykeltaskerne... :wub:

    Jeg har forsøgt at ændre på saddelhøjden og hældningen på sadlen, har prøvet lidt forskellige cykelbukser og lidt smørelse, som reelt hjælper (smørelsen) men gætter på at jeg vil kunne undvære dette ved at få ændret lidt i setuppet..

    Vil det være en ide at få sat mit styr længere ned og derved flytte mere vægt ud i armene eller?

    Håber på gode forslag

    mvh

  3. tak for svar..

    Tror jeg vil travle lit igennem på linket og se på flere indspark derinde

    Det ville være en enkelt gang om ugen for lidt afveksling og evt rykke formen lidt yderligere - jeg har nogenlunde styr på de øvrige ture med distancer og hastighed, mix med intervaller og tempo ture osv...

    Hvis man laver den som tempo tur med lidt ekstra smæk på de 3 km ud af de 5/6 km - er der nogen gevinst i det eller er den til at overse? Det skal nok lige nævnes at turen ville dagen efter en halv lang tur (12-16 km) som jeg nok selv betragter som restitution da tempoet bestemt er til at overse den dag i programmet...

    Det er lidt om det er turen værd eller om jeg er bedre tjent med lidt ekstra restitution under dynen...

  4. Hejsa

    Da jeg indimellem har lidt travle dage vil jeg gerne lave lidt morgenløb men vil helst have noget effekt - gider ikke løbe 5-6 km uden at få noget ud af det så det skal helst være smæk på men... Hvordan ville det være mest optimalt at løbe turen? 2 km opv og så fart på, konkurrencetempo, i 3 km og så køle ned for resten eller?

    Grunden til det ikke er længere distance er at jeg ikek er udpræget morgenperson, endnu, og derfor skal det ikke ændre for meget i min rutiner før jeg har vænnet mig til det..

    Jeg har et program som jeg følger med mindre tilpasninger som helst skal ende op med noget maraton eller bare en god form...

    Jeg løber pt 40-60 km per uge.

    Ser frem til lidt løber indspark/inspiration

    mvh

  5. Hejsa

    Emnet her har sikkert været taget op en hel del gange eller der er ihvertfald henvist til cyklens geomtri i forbindelse med spørgsmål til tri og tt cykler men... Jeg fanger den ikke helt og har kigget lidt på forskellige cykler for at se om eksemplerne giver mening men ak - det er som at slå vand på en gås.... Så here goes igen...

    Jeg har kigget på 2 cyklerm a og b. A er en racer og b tt-cykel se herunder, mit spørgsmål er - hvor er det de cykler adskiller sig fra hinanden? For mig ser målene meget ens ud men jeg er nu også en glad amatør....

    Cykel A

    GeomBici20.jpg

    Cykel B, kunne ikke få målene med på billedet men de kan ses på producentens site her Producents site

    98_img_geo.gif

  6. Hej Alle :-)

    I min jagt på at finde den rigtige formel til at komme i form på, er jeg er stødt på flere hjemmesider hvor man kan få designet sit eget program ud fra mål og evner, ikke en personlig træner - blot programmer, det jeg især har kigget på hedder traningpeaks.com og findes på same side.

    Er der nogen der har erfaringer med det specifikke site eller andre sites som tilbyder tilsvarende+

    Er det pengene værd? eller skal jeg have lavet et program andet sted for at opnå målene?

    mvh og pft.

  7. Jeg har også sådan et cover til at sætte på armen til min nano. Men den består af to dele: Et "armbånd", som er den elastik man spænder om armen og selve coveret til ipod'en, hvor der bagpå sidder en klemme, så den kan sidde fast i "armbåndet". Jeg synes heller ikke rigtigt det fungerer at have den siddende på armen, så sætter bare klemmen fast i bukseliningen, når jeg løber - og det fungerer fint. :smile: (sæt den godt ud i siden, så ipoden ikke kommer i vejen for benets bevægelser).

    har du evt et link eller noget? evt send i en pm.

    pft

  8. Hejsa

    Jeg går og savner lidt et cover til min mp3 spiller som jeg gerne vil have med på mine løbeturer - jeg har haft sådan en at sætte på ærmet når jeg løber men det duer jeg ikke til..

    Det som jeg er ude efter er et cover som kan tåle lidt af den væde kroppen afgiver når jeg løber.

    Nogle der kender sådan et? Og det er til en nano.

    Pft

  9. Hejsa Alle,

    Som titlen nok allerede har afsløret er jeg på jagt efter en seriøs og troværdig cykelhandler, som jeg trygt kan overlade at trimme gear mm. på min cykel - jeg har købt den i Jylland hos Riis så kommer ikke lige derover og får lavet syn på den.

    Nogle forslag?

    Cyklen er en Kuota Kebel hvis det skulle have nogen betydning?

    Mvh

    Søren H

  10. Hejsa

    Jeg er lidt på jagt efter en kostplan - ikke blot hvad jeg skal indtage af kulhydrater og proteiner men en komplet plan der fortæller mig hvad jeg skal spise hvornår - findes der evt noget litteratur som indholder alt, opskrifter osv... Er det evt noget man kan betale sig fra og hvor skal man gøre det?

  11. Tak for gode tilbage meldinger.

    Har været ude og kigge på Kuota cykler hos Heino Cykler på Roskildevej og de er godt nok lækre!! De er lidt specielle at se på men er godt nok faldet for dem.

    Havde besluttet mig for en Kuota Karm men desværre lader servicen noget tilbage at ønske hos Heino Cykler da jeg først blev lovet den klar i mandags og derefter til idag, onsdag, og så igen udskudt til en gang i næste uge så nu vil jeg finde et sted der sælger Kuota Karma og som kan overholde deres aftaler - er der nogen der kender andre steder på sjælland man kan få fat i dem?

    Og har faktisk også luret en del på Kebel da den umiddelbart ser mere tt ud - tager jeg fejl ved at antage den er nemmere tilpasse tt stillingen på?

  12. Som sagt har jeg ringe erfaring med træning på cyklen, ved faktisk ikke hvordan det foregår rent praktisk, om man kører et felt afsted på tur eller om man har programmer med intervaller, teknik osv som man har i svømning...

    Jeg har når ikke, når jeg bevæger mig rundt i landet, set mange der komme racende på en TT cykel men kan godt være jeg har bevæget mig de forkerte steder - jeg tror nu godt jeg kunne finde en vej nord på uden alt for mange stop - er blot i tvivl om hvor der er mest kvalitet i træningen for pengene og når det bliver tid til ironman skal det være på en rigtigt tt cykel og tænker lidt hvorfor ikke lære den at kende fra starten...

  13. Den afstand som jeg har til jobbet er 20-25 km alt efter ruten og det er nord på langs Kongevejen (København mod Lyngby/Birkerød) eller langs hillerød motorvejen..

    Jeg har ikke den store erfaring med cykling, eller rettere ingen, da jeg blot nåede en enkelt tur på den som enten er på vej til Polen eller lige sat til salg på DBA. Det som jeg er lidt i tvivl om med tri cyklen er om det er til at lave ordenlig træning på sådan en? Er det til at lave de lange seje ture der skal til før det batter eller?

    Ambitions niveauet for tri hedder en ironman i sommeren/efteråret 2011.

  14. Hej

    Jeg har brug for lidt input da jeg er så heldig at jeg skal have en ny cykel, årsager er desværre den at jeg har haft uinbudt besøg som tog den med sammen med en masse andet godt da de forlod min lejlighed.

    Det som jeg har brug for lidt sparring omkring er hvad jeg skal købe af ny cykel, budgettet ligger på ca 15k +/- 5k.

    Det som jeg ønsker bruge cyklen til er i sidste en eller anden distance på noget tri i løbet af sommeren omkring august - dog skal jeg kunne bruge den til at transportere mig til og fra jobbet når jeg føler mig inspireret i det kommende forår.

    Skal jeg gå efter en tt cykel eller skal jeg ha´ en racer og et clip-on styr?

    Evt gode forslag til konkrete cykel modtages gerne :-)