Steve'O

Medlemmer
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Steve'O

  1. Heiiiiiiii Sally :santa2: .............Længe siden. Er ked af at høre dine knæ atter gør vrøvl :annoyed: ...............men kan se at det ikke ligefrem ødelægger dit julehumør :nissegrin::nissegrin: ........Har selv droslet gevaltigt ned på træningen :blush: ...........Skal på diæt efter nytår og mangler lidt motivation :devil: ..........Kan dog allerede nu mærke at lysten så småt begynder at melde sig, så mon ikke det kommer :nissetunge: .....................Held og lykke med resultatet fra Bispebjerg.................

    Glædelig jul og et godt nytår herfra :nissetunge: :inlove: :nissegrin::nissecool: :xmas:

    Steve'o

  2. Må dog også selv indrømme at jeg har holdt lidt igen. :blush: ..... Tog 10kg på de første 2½ dag efter NM :cry: .............. , syntes det gik lige stærkt nok, så gik på 4500 kcal i diæt mad mandag til fredag og 6-8000 kcal i weekenden :devil: ..............Det har givet 2 ekstra kg, men det er ok. Sidste år tog jeg 16 kg på på 6 dage, det er ikke så fedt at ligne en hamster allerede sidst på ugen, når man lige har været i go' form :w00t: .............Men, hvis I absolut vil kan vi da godt lave bulk contest :4mewantfood: ........................er helt sikker på jeg vil klare mig godt :bigsmile:

    Steve'o

  3. AFTENTRÆNING D. 7. NOV. CITY FITNESS

    Hurra! Kom afsted og var allerede i CF ved 17.15 :4thumbup:

    PEC DEC:

    10@12,5

    10@12,5

    10@12,5

    10@12,5

    BRYST PRES:

    10@25

    10@25

    10@25

    10@25

    DB CURLS - skrå:

    10@2x7

    10@2x7

    10@2x7

    10@2x7

    PREACHER CURL:

    10@12,5

    10@12,5

    WOOD CHOPS:

    10@45

    10@45

    10@45

    10@45

    CARDIO:

    15 min. cykel

    30 min. ArcTrainer

    Skal jeg da ikke lige huske at sige at det går rigtig godt med knæene :w00t::superman: :4thumbup: Er så glad!!!

    Kærligste hilsner

    Sally :smile:

    Godt at høre bentøjet fungere :4thumbup: ...........Ses lørdag til det store ædegilde :4mewantfood: ..................keep up thr good work :devil:

    Steve'o

  4. AFTENTRÆNING D. 6. NOV. CITY FITNESS

    Så skulle vejret lige lege efterårs-storm igen! Jeg nærmest fløj eller parkerede mig frem til Bryggen, hvor yndlings-Lone var på banen igen :w00t: Der var masser af plads idag, selvom det var mandag!

    Skulderpres - maskine:

    10@12,5

    10@12,5

    10@12,5

    Laterals - maskine:

    10@10

    10@10

    10@10

    DB dødløft:

    10@32

    10@36

    10@36

    10@36

    Latt pulldown:

    10@40

    10@40

    10@40

    Back extensions:

    10@40

    10@40

    10@40

    Tricep pushdown:

    10@50

    10@50

    10@50

    Tricep rope: (dobbelt kabel-stativ)

    10@22,5

    10@22,5

    10@22,5

    10@22,5

    CARDIO:

    15 min cykel

    35 min ArcTrainer

    Sally :smile:

    P.S. Nu skal vi kun sove 5 gange inden der er MOL-julefrokost :w00t:

    Hello sally!!!!!..........Steve'o talking :4thumbup: .........Glæder mig vildt meget til på lørdag :4mewantfood: ...............jeg er mega klar med kniv og gaffel :bigsmile:

    Tror jeg kommer op og tumler lidt med vægte, i City Fitness lørdag middag engang, har i hvert fald snakket lidt med Madi om lidt træning.

    Det kan være vi ses.............gi' gas og go' træning.

  5. :4thumbup:

    Hej alle sammen

    Tusinde tak for alle de dejlige beskeder og den opbakning i har sendt mig, super dejligt.

    Min tur til nordiske var dejlig, men også hård. De ekstra 4 uger på diæt var mega hård. Men jeg fik super opbakning fra min diætist Simon, og min opvarmer fra Dm Michael. Cj, Uffe og Tommy var også en stor støtte nede i dhs. Steffen (min søn) var ved min siden hele den sidste uge op til Nm og vi havde nogen super træningspas sammen. Fedt han kan presse sin far hele vejen i alle øvelser nu. Så det var med ro i maven jeg tog til Nm, vidste formen var i orden.

    Jeg ville gøre mit til, den udtagelse til Landsholdet ikke var en tilfældighed.

    Turen derop var ret lang, og blev brugt på hygge med alle dem som var med på turen. Fedt at lære så mange nye mennesker at kende.

    Da jeg først skulle på søndag morgen, var der rig mulighed til at støtte alle dem som skulle på lørdag. Var meget spændt på at skulle se lille Stivi boy og kæmpe Kim Kold. Jacob Hansen skulle også på lørdag.

    Hr. Schmidt var den som skulle på først. Alt den til vi havde fredag aften, brugte Stiven på at rette de ting som han selv var lidt i tvivl om, skal sige det ikke var meget. Han var i super form. Han var lidt spændt lige inden han gik på, men det forsvandt på scenen. Han kan sit kram, og gav som altid et show til Ug. Han var den mindste på scenen, men den alle lade mærke til. En krop uden mangler er ikke til at overse. Og sidst på dagen, fik han hvad han fortjente. Kanon sikker Guld.

    Jacob Hansen var kommet i et stort felt, og sammen med nogle hammer gode modstander. Men Jacob gav den gas fra start og gjorde hvad han kunne. At komme fra det felt med en 8.plads var super flot. Kæmpe ros til Jacob for det.

    Kim Kolds historie er en helt for sig selv. Kim var mega syg hele natte fredag til lørdag. Lå i bussen hele lørdagen og kunne næsten ikke hænge sammen. Ingen mad, ingen væske og feber oven i hatten. Kort før han skal på første gang, er han meget tæt på et afbud. Men gav det en chance til sidst. Og godt han gjorde det, han var klart den bedste, klart! Da kim gik fra scenen sagde jeg til han, du vinder hvis du går på til finalen. Kim sagde, tror du. Jeps, uden tvivl. Kims øjne var som glas, blanke og helt tomme. Derefter gik han i bussen og kom ikke ud før finalen. Det var en træt og syg der kom frem til finalen, men sikke en form han var i. Mega tør og total hugget. Alle dansker der var tilstede gav Kim den opbakning han fortjente. Og den dobbelt sejr var super fortjent, Kims glæde bagefter var heller ikke til at tage fejl af, han var monster glad.

    Ville gerne havde skrevet om pigerne som var med, men så ikke en af dem på scenen, desværre.

    Søndag var det så min tur.

    Havde sovet godt og min opvarmer Lone Nielsen kom og vækkede mig kl.6.30. Lidt riskage og kaffe til morgenmad og så af sted.

    Da vi var færdige med første runde, kom alle og sagde jeg stod rigtig flot. Men jeg var ikke sikker selv. Havde det skidt i hele kroppen og hovedpine. Men Stiven havde noget som kunne klare det problem. Vi tog en taxi tilbage til vores hotel, og klarede det problem. Fik det super godt i løbet af en halv time.

    Chins gik super godt, fik 25 godkendt. Helt kanon. Men dips er som bekendt ikke min livret, 36.stk blev godkendt. Langt fra alle de andre. Den blev vundet på 52, fuck det er mange.

    Og så skulle vi til noget jeg aldrig havde prøvet. Forhindringsbane!!

    Havde en lang snak med Martin Hardimann om den bane. Han sagde den ville blive hård og lang. Og ret fik han, fuck den træk tænder ud. Blev næstsidst, men der var bare ikke mere i mig. Var mega træt af jeg ikke fik min romaskine til sidst, da min forberedelse havde været i den. Måtte ud at låne tøj for at kunne løbe på forhindringsbanen, ikke særlig smart. Men ingen undskyldning fra min side. Gjorde hvad jeg kunne.

    Var sikker på min finaleplads var væk. Men min opvarmer Lone Nielsen, kom og sagde jeg gik til finalen, fuck jeg blev glad. Det blev til en samlet 5.plads. Og den er jeg nu ret glad for.

    Alt i alt, en kanon fed tur. En tur jeg aldrig glemmer og det takker jeg alle for. En stor tak skal lyde til Lone Nielsen og Helle Nielsen, som begge stod mig bi hele dagen sammen med Stivi boy. Tusinde tak for hjælpen venner.

    Mvh

    Per

    Der skal også lyde en stor tak for de rosende ord fra min side. :4thumbup: Og selv tak til dig Per........... Selvom jeg kan det meste selv, var din støtte, positive indstilling og kæmpe opbakning, u'undværlig :bigsmile: .............Det betyder meget at andre tror på en, når man selv er så smadret og psykisk ude i tovene :crazy: ......... Din 5. plads var sgu også fortjent :4thumbup: .............. Du max'ede både chins og dips i forhold til dit personlige bedste. :superman: ......... Der ud over fik du en uforberedt udfordring du tog i stiv arm.....Hatten af for det. godt gået champ :4thumbup: Fedt stævne ellers, der kommer en log fra mig inden så længe med træning og kost frem til EM. GO' TRÆNING GIRLS AND BOYS.

    Steve'o

  6. Hej. Jeg har lige set i tv at frugt skulle være ligeså godt som de der protein shakes.? Kan dette passe?

    Da frugt i almindelighed, hovedsagelig indeholder kulhydrater, vil det ikke kunne erstatte en protein shake.......................Frugt er fint efter træning, men du skal også have protein og det får du ikke af frugt. :4thumbup:

  7. Jeg plejer at brune 500g kylling med 100g filetbacon og et stort løg. Derefter tilsætter jeg en squash i tern, en rødpeber i tern og 4 tomater skåret i både. Tilsætter salt peberblanding og hvidløg. det smager perfekt :4mewantfood: ..............Hvis du spiser det koldt kan du med fordel blande lidt tissel olie i, det er sundt fedt og smager ikke rigtig af noget, for at få mere fedt. Det må dog ikke varmes til over 56 grader.

    kcal total: ca. 975

    P = 145g

    K = 65g

    F = 15g

    Go' fornøjelse

    Steve'o

  8. Hejsa

    Ville egentlig gerne, men havde lige svært ved at hoppe på diæt igen efter den 23. sep. :nonono: ! Jeg vidste ikke, at det lå så tæt på DM.

    Håber på næste gang, det lyder vældig spændende.

    Betina

    Det var da en skam, gad godt der var nogle herinde på MOL der skulle med, så man kunne hjælpe hinanden lidt igennem 4 ugers helvede mere :devil: ...............Det er surt at holde sig nede, har mega svært ved at beregne hvor meget jeg kan spise :4mewantfood: ...............ville jo være surt ikke at ramme samme form til NM som til DM :sneaky2: ...............Det er jo også vigtigt ikke at få for lidt kcal, så man mister masse................svært, men det går nok

    steve'o

  9. timea og LTS >> Mange tak skal i ha' girls. Ja, hun er bare dejlig :wub: . Vi skal giftes lillejuleaften i Brahetrolleborg Kirke i Korinth ved Faaborg lillejuleaften, så kryds fingre for en hvid jul :smile: . Det er en slotskirke, hvor jeg er døbt, og mine forældre er også blevet gift der.

    Bill Starr / Glen Pendlay 5x5

    Uge 2, dag 1

    Tirsdag d. 3/10 2006. Gladiator Gym.

    Vi blev ikke helt færdige med at gøre plads til den nye opvaskemaskine og vaskemaskine i køkkenet mandag aften, så vi ændrede planerne med holmp, frue og junoir, så de kom over til os i går aftes, istedet for at vi skulle komme ud til dem på Islands Brygge. Så kunne holmp lige give en hånd med, så køkkenet blev ryddet og gjort klar til vores nye hårde hvidevarer. Tænk, nu får vi et køle/fryseskab, hvor der kan være 10 kg kyllingefilet, masser af grøntsager og en kæmpe omgang oksekød :4thumbup: , og vi skal ikke længere op og ned af trapperne og ned ad gaden for at vaske tøj. Det bliver så fedt.

    Det betød så, at jeg ikke kunne nå ud i CF og træne, men så fik Gladiator Gym bare fornøjelsen af en Rall i Bill Starr mode :wink: Der var ikke et øje, da jeg kom derned ved 14.30 tiden, så på med AC/DC "Back in Black". Vægtene er fortsat overkommelige. Jeg har også sat mine maks efter mine diæt løft, så jeg er sikker på ikke at starte for tungt op og løfte vægte min krop ikke er klar til endnu. Tirsdagens tal:

    Squat

    [email protected]

    2x5@110

    Ingen problemer, men jeg kan mærke at hjulene har været kørt helt ned af al cardioen op til Dm, for speed'en er ikke hvad den har været. Det kommer forhåbentlig igen, når jeg trapper cardioen yderligere ned og får kørt nogle flere tunge set squat

    SBDL 120 sekunder pause mellem set'ne

    5x10@140

    Sad godt, men som med squatten, så er min krop kommet ud af rytmen med at løfte tunge vægte

    BP

    5@70

    5@75

    5@80

    5@85

    5@90

    supersettet med:

    Row

    5@60

    [email protected]

    5@65

    5@70

    [email protected]

    EZ-curls 90 sekunder

    [email protected]+EZ-stang

    Jeg skulle "kun" ha' kørt 4 set" :wink:

    Scull crushers 90 sekunder

    5x12@30+EZ-stang

    Hér skulle jeg også kun ha' kørt 4 set - hvad sker der? har jeg fortsat diæthjerne? :blink::tongue:

    Stående calf raises 120 sekunder

    4x10@90

    10@80

    Sad godt, men 90 blev lidt for tungt, så jeg reviderer lige lidt i progressionen til næste gang

    Cykling 10 minuter på level 7, 154 kcal.

    Jeg har været lidt stresset hér den sidste uge efter DM. Der har været en masse ting, jeg skulle ordne og med kurset i weekenden fik jeg heller ikke gearet ned, men det ændrer sig forhåbentligt i denne uge, for torsdag til fredag skal Camilla og jeg på wellness ophold på Gilleleje Badehotel med massage, kurbad, romantisk middag og gåture ved havet. Det kan kun blive afstressende :superman:

    :smile:

    Også stort tillykke med giftemålene fra steve'o :wub: ..........Det bliver de syge fitness unger i får..................For så vidt jeg har forstået træner din kommende kone også meget :superman:

  10. Prøver lige igen..............Det kan da ikke passe der ikke er andre fra MOL der skal med til Sverige, om ikke andet så som tilskuer.........Håber at nogen giver lyd.

  11. Heiii Steve'O

    Du tænker bare -ellers kommer jeg og prikker lidt til dig og diæt-hjernen..

    Hov, så lige at Tunen havde soveplads til dig, så er der vel ikke noget i vejen for at du kommer og ruller dig i buffet'en!

    Kærligste hilsner

    Sally :smile:

    Go morgen sally :4thumbup: ...............Hvor så du det :laugh: ...........er selvfølgelig blevet syg :cry: ...............elsker at være på diæt

  12. Det er meget typisk at man går i stå på en diæt. Dit stofskifte vil som regel på et tidspunkt udligne sig med din kalorie reduktion. Det du kan gøre er at bruge pyramide metoden. Dvs. du spiser den kalorie mængde du stå stille på og hver anden dag og skære 4-500 kcal de andre dage. Det kan også være en god ide at tage en spise dag hver 14 dag for at sætte gang i systemet, samt for at have noget at se frem til. Det er en go motivation.

    Eks.

    Søndag: 4-500 kcal reduktion fra ligevægt

    Mandag:ligevægt

    Tirsdag: 4-500 kcal reduktion fra ligevægt

    Onsdag:ligevægt

    Torsdag:4-500 kcal reduktion fra ligevægt

    Fredag: ligevægt

    Lørdag: 4-500 kcal reduktion fra ligevægt

    Søndag:ligevægt

    Mandag:4-500 kcal reduktion fra ligevægt

    Tirsdag:ligevægt

    Onsdag:4-500 kcal reduktion fra ligevægt

    Torsdag:ligevægt

    Fredag:4-500 kcal reduktion fra ligevægt

    Lørdag:Spisedag

    På din spisedag spiser du dig mæt i sund mad, dog må du gerne få lidt af det du savner. fx. kage, slik osv, men med måde, det er ikke det måltiderne hovedsageligt skal bestå af. Du vil opleve at du vejer noget mere søndag morgen, men det er bare det mere mad i maven, samt at kulhydrater binder meget væske, det vil være forsvundet igen omkring onsdag. Det er vigtigt at du spiser dig rigtig mæt DER SKER IKKE NOGET VED DET!!!!!!!!!..............Det er med til at holde dit stofskifte igang. Bruger selv metoden til konkurrencer, Det er det eneste der virker på mig, når man skal af med de sidste kg, kender mange der bruger den metode................Håber du kan bruge rådet.

    Steve'o

  13. Jahhhh det skal du virkelig overveje - kig på listen - det er altså nogle af de bedste der allerede er på!

    Ved faktisk godt hvad jeg skal.. :blush: Tror mere det handler om motivation og "holden i ørerne" - hvis du kan det er det verdensklasse! Må jo siges at du ved hvad du snakker om..

    Kærligste hilsner

    Sally :smile:

    Tak, hvis Tunen giver husly, tager jeg ret sikkert med, skal lige tjekke min kalender, men mener ikke jeg har noget på programmet :nonono: ................Trænger også mega meget til noget go mad efter næsten 6 mdr. på diæt. :4mewantfood: og så kunne det jo være sjovt at få lidt ansigter på mol :w00t: .....Nå vil i seng har en lang dag i morgen :sleeping: ..........Skal nok finde ud af det til i morgen.........hvis min diæt hjerne kan huske det :crazy:

  14. :4thumbup:

    Kære Hr. K!

    Tusind tak :blush: Hvor er du sød!

    Jeg tror nu i første omgang jeg bare skal være glad NÅR jeg kan træne. :cool:

    Er lige steget af motionscyklen efter bare 4 minutter - i dag kan jeg slet ikke bevæge knæleddet for smerter - super fustrerende :unhappy: Så jeg kan stå her med alle mine talenter, alle mine drømmebilleder, og så står kroppen af. ØV! :mad:

    Jeg skal finde motivationen til at tabe alle de kilo, som de har sagt på Bispebjerg jeg skal.

    Har kæmpet med de 10 kilo i over 1 år - har tabt 5 kilo næsten 6 gange i løbet af året og taget dem på igen bagefter.. flyvende elevator-cirkus!

    Kan være at det er konkurrence-atleterne jeg skal snakke med -om at sætte mål, holde ved og holde ud i et langt diætforløb.. bum bum..

    Kærligste hilsner

    Sally - træt af at vægten skal dominere så meget :nonono:

    Hello sally :4thumbup: ..............Ikke umuligt jeg kunne finde til KBH i november :4mewantfood: ..............Hvis du har brug for lidt hjælp med kosten, står jeg gerne til din rådighed...............hvis jeg kan bruges :laugh:

  15. Hej allesammen!

    Jeg skal netop til at starte med proteinpulver, og påtænker selvfølgelig indtage det umiddelbart efter træning.

    Mit spørgsmål er: Skal jeg også lave en shake på dage, hvor jeg IKKE træner?

    VH Jesper!

    Det vil da være en god ide' hvis du ikke får ret meget kød. Der er mange meninger om hvor meget protein man skal have om dagen, men holder selv mest til teorien om 2,85g pr. kg kropsvægt. dvs. vejer du 80kg * med 2,85g altså 228g protein om dagen i gaining perioderne. Virker i hvert fald for mig

  16. Det er UMULIGT at få noget fornuftigt ud af at stikke en hvilken som helst person den samme kostplan og forvente at det virker 100% efter hensigten. At du har haft succes med den til DM kan man ikke rigtig lægge det store i.

    Rommel

    Det er ikke sikkert at det virker 100%, men tror det er en god start.

    Antallet af måltider og fordelingen er i hvert fald ikke helt forkert. Går det for hurtigt kan han så tilsætte lidt mere og for langsomt cutte lidt af. Man er jo nød til at starte et sted. Det er jo ret svært at beregne det præcise kalorietal

  17. Hej er der andre herinde på mol, der skal med til NM i bb og fitness i Sverige. Både atleter og tilskuer :4thumbup:

  18. Steve O >> Virker? Hvordan virker det?

    Det er jo fuldstændigt umuligt at svare så eksakt uden at kende personens forudsætninger...

    Sabbe >> Det du skal gøre er at sætte dig ind i hvad der basalt set gør om man taber sig eller ej. At du f.eks spiser 950 g havregryn på en uge kan man som vejleder ikke bruge til noget som helst.

    Rommel

    Vil gerne give dig ret i at oplysningerne ikke er særlig brugbare, men nogle gange er man nød til at prøve noget har brugt denne til mange da den passer ret godt til mange atleter.

  19. Jeg kan ikke spise så meget mad der, men gjorde jeg det ville jeg blive FEEEEED! :w00t:

    Det eneste relevante i den plan der, er at udskifte cornflakes med havregryn, men jeg vil da gerne have en forklaring på at "det virker" :wink:

    Vi tager den igen:

    Kalorieunderskud = vægttab

    Kalorieoverskud = vægtøgning

    Det er forholdsvis få kalorier, med et meget højt indhold af protein. Der er svært at spise sig fed i proteiner, da det kræver en meget stor omdannelses proces i kroppen at omdanne prorein til fedt. Selve omdannelsen bruger de fleste kalorier........... Har selv haft meget stor effekt af denne type diæt. og nej du bliver ikke feeeeeeeeeeed af at spise alt det mad. :4mewantfood: .......... Prøv at gi' det en chance og meld så tilbage. It works kørte efter samme princip til DM