anders_lange

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by anders_lange

  1. Nogle kosttilskud indeholder frugtfiber/plantefibre. Dem har min kæreste selv prøvet (Man skal tage op til 30 om dagen for at man kan tabe sig af dem), og de virker, hvis man spiser 5 af dem, en halv time før HVERT måltid. De udvider sig i maven, og skaber derved mindre plads til den rigtige mad, samtidig med at de giver en god mæthedsfornemmelse og at man derfor ikke har lyst til slik, osv. De sælges normalt for fordøjelsen, men kan bruges som kosttilskud.

    Min kæreste tabte sig faktisk 10 kg i form af disse, og motion 3 gange om ugen :) Desværre tog hun kg'ene på igen - da hun holdt op med at spise pillerne. Og så giver det desuden en forfærdelig trang til at skulle på toilettet konstant ;)

    Men ingen piller uden bivirkninger ;) Det virksomme stof i disse piller var 450 mg Orangefiber (Citrus aurantium). Det skal siges at pillerne kun var naturmedicin, og derfor kan købes næsten overalt.

    Derudover har hun prøvet nogle der indeholdt:

    En dagdosis (2 tabl.):

    1000 mg hvide kidneybønner, yerba mate-ekstrakt (tilvarende 10 mg koffein), cayenneekstrakt (tilsvarende 200 mg cayennepeber) 100 mg krom og 600 mg inulin. Disse have også rimelig god effekt.

    Håber at dette kunne hjælpe.

  2. Mht at du ikke kan se på vægten, eller i spejlet at du taber dig...

    I takt med at du træner, forbrænder du fedt, men dette bliver erstattet af muskler som du "tager på". Da muskler vejer mere end fedt - så giver det sig selv at din vægt ikke nødvendigvis vil blive lavere (den kan endda blive højere), men dette ændrer sig hvis du følger dit program.

    Som der blev skrevet tidligere så er vægten altså ikke en god indikation for om du taber dig - dette er meget nemmere at se i en FP-måling. Her kan du jo også følge med i hvor meget fedt du får forbrændt, og hvor mange muskler du istedet får på kroppen. ;) DET er en god motivation :D

    2 timers træning om ugen er godt nok heller ikke meget! Prøv evt at få lidt løb eller hjemmetræningsøvelser ind i dit program - de dage hvor du ikke er i fittnesscentret... Min kæreste gør dette - og det behøver ikke at tage mere end 30-40 min - men det giver resultater, hvis du bare holder det!

    Dit kalorieindtag skal absolut ikke være lavere - så længe du indtager mindre end du forbrænder, så taber du dig. Bare husk på at dit stofskifte ændrer sig, i takt med at kroppen kommer i bedre kondition - og så kan det være nødvendigt at indtage flere Kcal. Men husk nu på at det er vigtigt ikke at indtage for lidt kalorier - da dit stofskifte falder :)

  3. Helt enig i at moms på sunde basisfødevarer bør nedsættes, samt at moms på usunde fødevarer og slik skal hæves. :4thumbup:

    Men løsningen / en mulig vej til at bremse fedmen kunne være:

    Gratis sund skolemad (betalt via skatten) til alle folkeskolebørn, obligatorisk undervisning i sundhed og ernæring i 9. klasse, samt minimum 4 timers obligatorisk idræt fordelt på to forskellige dage, i både folkeskolen og gymnasiet* (samt eksamen i idræt i gymnasiet).

    * med gymnasiet mener jeg alle gymnasiale uddannelser!

    Giv alle voksne (myndige) der er klinisk fede to muligheder,

    (1) Tab dig

    Her skal folk selvfølgelig have muligheden for kostvejledning og måske også rabat på træning.

    Der skal være løbende kontrol med udviklingen i personernes vægt-/fedt-tab, og klare konsekvenser hvis man ikke følger programmet og opnår resultater. Der skal selvfølgelig tages hensyn til folk med eventuelle genetiske handicap, således at disse ikke skal leve op til samme krav som den almene befolkning.

    (2) Betal til en ekstra sygesikring

    Hvis man nægter at tabe sig, eller ikke opnår de fastsatte og efter programmet kævede resultater, skal man pr. lovkrav tvinges til at betale til en ekstra privat/offentlig sygesikring. Denne sygesikring skal dække den merudgift man som fed borger, der er uvillig til at tabe sig, påfører samfundet.

    Det samme burde måske også være gældene for rygere, men det er en hel anden diskussion.

    Jeg siger ikke at folk ikke har ret til at spise hvad de vil, leve den livsstil de har lyst til, eller være tykke, tynde eller smækfede.

    Blot at man tager ansvar for sine egne handlinger, og ikke påfører samfundet udgifter, som man kan undgå, ved at leve på en fornuftig måde. Mennesker som ikke kan gøre for deres sygdom (dvs. de ikke selv iform af deres væremåde/livstil/egne bevidste beslutninger har påført sig, direkte eller indirekte, en sygdom), disse personer skal selvfølgelig have fuld mulighed for behandling i det offentlige, betalt af os alle via skatten. Her er jeg totalt solidarisk! :innocent:

    Men....

    når man selv bevidst er skyld i sin egen ulykke, må man også selv tage konsekvensen af ens handliger! :mad: