Brynello

Medlemmer
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Brynello

  1. Min erfaring er, at det er dyrt at købe billigt. Jeg har selv købt et brugt løbebånd fra et konkursramt fitness-center til kælderen. Det er tilfredsstillende, men koster også kr. 10.000. Jeg tror dog ikke, at mindre kan gøre det, hvis du gerne vil have ordentlig løbebredde, hurtighed, stigningsprocenter, motorstørrelse osv.

    Mit er et Cybex Trotter 710t.

  2. Når jeg sidder ned på en stol og holder hænderne på ydersiden af knæene og presser knæene udad mod hænderne gør det ondt i den nederste del af højre balle meget tæt på skridtet. Jeg kan ikke finde en muskulær ømhed, når jeg masserer med hænderne.

    Kan nogen hjælpe med, hvilken muskel eller led, som gør ondt, og hvad jeg evt. kan gøre for at udstrække eller forebygge smerten?

    Smerten er ikke kronisk, men kommer ofte, når jeg spreder benene (fx. når jeg sætter mig ind i en bil).

    På forhånd tak.

  3. Jeg har spillet fodbold på old boys niveau. I en kamp fik jeg en muskelforstrækning højt i bageste lår. Det er nogle måneder siden, men jeg døjer stadig med smerter i bækkenet (det virker ikke muskulært). Når jeg rejser mig, eller stiger ud af bilen "river" det i området lige mellem punget og anus.

    Nogle der kender dette? - eller evt. har gode ideer til udstrækningsøvelser (jeg kan ikke ramme det lige nu med udstrækning).

  4. Det er kun sammenlignet med kaffe. Der er ca. 1/3-del koffein i te ift. kaffe. Mao. bliver man "mindre frisk" af at drikke te end kaffe. Men ligefrem at blive træt, det er ikke korrekt. Det er dog meget individuelt, hvor meget kroppen reagerer på koffein, så nogle vil måske ligefrem føle en beroligende virkning på te, hvis de ikke reagerer på koffein.

  5. Hej,

    Jeg har netop løbet Berlin marathon i 4½ time, og er på sin vis tilfreds. Men min puls var allerede fra starten alt for høj, og efter blot 3 km og frem til 21km lå den mellem 165 og 179. I alle mine træningsløb ligger den på ca. 140-150.

    Det betød, at jeg mødte muren ret tidligt allerede efter ½-marathon.

    Jeg løb langsommere i starten end i mine træningsløb (ca. 5.45min pr. km).

    Jeg har optrænet i 7 mdr. og været 7 gange over 20 km.

    Jeg følte mig ikke specielt nervøs før starten.

    Måske er varmen årsagen - 28grader

    Mit væskeindtag var stort både dagen før, og 1-2 timer før selve løbet

    Nogen der kan hjælpe her - hvorfor min puls konsekvent lå så højt?