christianspoer

Medlemmer
 • Posts

  11,129
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Posts posted by christianspoer

 1. Fredag 28/09/2012, Træning i TSK

  Kunne smutte tidligt fra arbejde, så kunne nå træning inden en aftale lidt senere. Jeg entrerede TSK med en prut, som blev besvaret af en prut fra Nikolaj. Jeg svarede igen med en prut. Det er god underholdning, venner!

  Træningen blev dog skåret lidt ned, da jeg ikke har så forfærdeligt meget tid. Dvs. cardio, ben og yoga blev droppet. Diskoen var tilbage :smile:

  Jeg skal alligevel flytte for en ven i morgen, så der kommer jeg sikkert til at stå for the heavy lifting og derfor træning af benene osv. :wink:

  Har været lidt træt efter wakeboard i går. Det var åbenbart hårdere end jeg troede, selvom det kun var en time jeg var der ude. Skyder noget af skylden på kulden igen.

  Stemningen var god i TSK. Søde Tykke Mads kom til træning for tidligt - han havde meldt 15:10 ud og ankom 15:05. Jeg tilgav ham. Fredag er desuden officiel vejedag i TSK. Dvs. at alle dem, der er med på den vogn sulter sig i løbet af dagen, vejer sig til træning, for derefter at kaste alle former for medbragt kage lige i svælget. Det er underholdende at se på.

  Cardio: NIX.

  Første omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (foam roll rør, vippebræt osv.): 3 x 12 @ BW

  Y-raises: 2 x 6 @ 8,5 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Y-raise gik bedre med det halve kg. mindre. Synes dog styrkefremgangen er til at overse.

  Supersæt

  Dips

  7 @ BW + 40 kg.

  7 @ BW + 40 kg.

  7 @ BW + 40 kg.

  Liiidt træt, uden der dog var de store problemer.

  Pull downs, wide grip, spadegreb

  5 @ 110 kg.

  5 @ 110 kg.

  4 @ 110 kg.

  Det er lidt for tungt. Grebet svigter meget hen mod slutningen.

  Supersæt

  Spread Eagle

  30 @ BW

  30 @ BW

  30 @ BW

  Reverse hypers

  15 @ BW

  15 @ BW

  15 @ BW

  "Hvorfor laver du den og ikke bare hypers?" spurgte Nikolaj. "Fordi jeg kun laver den for at få smidighed i bagkæden." svarede jeg ham.

  Supersæt

  High incline DB BP

  8 @ 41 kg.

  8 @ 41 kg.

  8 @ 41 kg.

  Følte mig lidt træt og da 45'erne i TSK har nogle utroligt dårlige kanter, der river i pathuden, var jeg en kylling og gik på 41'erne. Jeg kunne nok godt have ordnet 45'erne...

  Stående rope row

  8 @ 110 kg.

  8 @ 110 kg.

  8 @ 110 kg.

  Den ene side af kabeltrækket er gået i stykker, så der er kun den dårlige tilbage. Så jeg har meget svært ved at sætte flere kg. på.

  Supersæt

  Decline DB bisp

  6 @ 25 kg.

  6 @ 25 kg.

  6 @ 25 kg.

  Paaamp i gunZ.

  BB konv. BP

  6 @ 120 kg.

  6½ @ 120 kg.

  7 @ 120 kg.

  OK omgang. Skal dog passe en smule på højre skulder stadig. Den værker en liiille smule.

  Cardio: NIX.

  Sidste omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (foam roll rør, vippebræt osv.): 3 x 12 @ BW

  Rotator, liggende på siden: 2 x 6 @ 8,5 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Rotatoren brænder stadig sammen, dog i lidt mindre grad med et halv kg. mindre en i onsdags. Men de sidste reps er stadig særdeles tvivlsomme.

  Der var pose down i løbet bisp og flad pat. Jeg ownede de andre (MC og Nikolaj). Men ok - de bulker og jeg prøver at smide de par kg. jeg har taget på den sidste måned. Vægten siger 86½ kg. og det ser stadig fornuftigt ud.

 2. Torsdag 27/09/2012, Wakeboard i CCP

  En omgang mere. Det er vidst ved at være sidste udkald. Det regnede, det var mørkt og vandet er ~13 grader "varmt". Jeg havde derfor taget ekstra tøj på. Så jeg frøs slet ikke på kroppen, men mit hoved og specielt hænder var kolde.

  Undervejs tissede jeg dog i våddragten, så jeg var nødt til at skylle den igennem. Det er koldt!

  Trick-wise - tjae... Arbejdede videre på front roll og fik ikke sat den en eneste gang... Ellers var der lidt af det sædvanlige. 180'ere på kickere, 540 på kilen, lidt ture på taget, lidt på røret (der for en gangs skyld stod nogenlunde ok) og lidt på boksen.

  Forsøgte mig utroligt halvhjertet med at prøve scare crow, men det fejlede allerede da jeg skulle skære ind til kickeren, så det droppede jeg hurtigt og prøvede videre på front roll. Stadig uden succes.

  Havde kun en time på kablet hvilket egentligt var fint nok. Energien løber hurtigt af ballonen når det er så koldt og til sidst fejlede jeg da også noget så simpelt som en 180 på kicker...

 3. Onsdag 26/09/2012, Træning i The Gym

  Tirsdag var jeg tilkaldevagt og var så heldig at blive ringet op både kl. 1810 og 1910. 1810 var der ikke det store andet end lidt notering og meget lidt undersøgelse. 1910 var dog en latterlig omgang. Kunne slet ikke finde fejlen og efter at have snakket med min chef kunne han heller ikke hjælpe. Resultatet var, at en kollega, der ikke var på vagt, måtte tage ud på arbejdet og finde fejlen og fixe det. Jeg var helt færdig med at arbejde kl. 2230 først... Og så var det endda fordig en anden kollega ukritisk havde koblet netværksudstyr på netværket.

  Opringningen passede i øvrigt glimrende med, at min kæreste kom på besøg 10 min. inden og maden var færdig kort efter. Så kunne hun sidde og spise for sig selv mens jeg arbejdede og jeg kunne kaste maden ind når jeg havde tid. Yay!

  Jeg havde planlagt svømning onsdag morgen, men det blev så ikke til noget og i stedet sov jeg længe. Havde fri og skulle hjem til min mormor og hjælpe med indkøb. Efter indkøb en kæmpe frokost og så til træning.

  Troede jeg. For da jeg kom ned i cykelskuret var min cykel der ikke. At få stjålet en låst cykel fra cykelskuret i en aflåst baggård var alligevel for meget at tro på, så jeg begyndte at tænkte og langsomt gik det op for mig, at den stadig stop på Nørrebros Runddel efter jeg havde været til fest for 2½ uger siden... Ind i bilen og afsted og ganske rigtigt stod den der mirakuløst stadigt. Op på bilen og afsted til træning.

  Magtede ikke bentræning, så skar det fra og tæntke jeg også kunne undgå de 10 kedeligt min. på cykel ved at nøjes med 5 min. for fuld krudt på cross traineren.

  Cardio: 5 min. cross trainer - 121 kcal.

  Kæft det var hårdt!

  Første omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (foam roll rør, vippebræt osv.): 3 x 12 @ BW

  Y-raises: 2 x 6 @ 9 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Supersæt

  Dips

  6 @ BW + 50 kg.

  6 @ BW + 50 kg.

  6 @ BW + 50 kg.

  Hvabehar!

  Pull downs, wide grip, overhånd

  7 @ 90 kg.

  7 @ 90 kg.

  7 @ 90 kg.

  Har stadig ikke fået mig justeret ind på TG's pull down. For let, men til gengæld strickt og med god kontakt til ryggen.

  Supersæt

  Cable crunches

  13 @ 100 kg.

  13 @ 100 kg.

  13 @ 100 kg.

  Sheisse den rev i maveskindet!

  Hypers

  12 @ BW

  12 @ BW

  12 @ BW

  Stive baglår! Men det hjalp efterhånden som jeg fik arbejdet mig igennem øvelsen.

  Supersæt

  High incline DB BP

  5 @ 45 kg.

  4 @ 45 kg.

  5 @ 45 kg.

  Bumsovs! Fornemt spot af Mågens fra bb.dk. Ved det ene sæt var det dog meget tæt på at sortne for øjnene... Meget ubehageligt og noget jeg ikke har oplevet siden good 'ol days i LVK...

  Stående rope row

  7 @ 150 kg.

  7 @ 150 kg.

  7 @ 150 kg.

  Så er maskinen makset ud...

  Supersæt

  BB konv. BP

  5 @ 120 kg.

  6 @ 120 kg.

  6 @ 120 kg.

  Lidt skidt omgang. Første sæt kørte skidt og var besværet. Igen var det ved at sortne for øjnene... På de sidste 2 sæt fik jeg udløft - det hjalp gevaldigt og havde meget bedre styr på vejrtrækningen.

  EZ-krøllere

  7 @ 50 kg.

  7 @ 50 kg.

  7 @ 50 kg.

  Lidt godt til køllerne.

  Cardio: 5 min. cross trainer - 111 kcal.

  Igen frygteligt hårdt. Var godt presset hen mod slutningen og måtte hive efter vejret.

  Sidste omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (foam roll rør, vippebræt osv.): 2 x 12 @ BW

  Rotator, liggende på siden: 6 @ 9 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Måtte droppe den sidste omgang. Efter andet sæt push ups fik jeg vand i hele munden og var tæt på at knække mig. Havde virkeligt meget kvalme og var meget træt.

  Hjemme gik det ikke meget bedre. fik kæmpet mig igennem de sidste gøremål og kom hjem til min kæreste. Efter 1 times tid mere kunne jeg tænke på mad igen og fik varmet det jeg havde medbragt. Føj.

 4. Lørdag 22/09/2012, Cykling i Sverige

  Weekenden var super med en tur til Sverige. Fik stillet onkel og tantes spa (SPA!) på plads. "Vi regner med du tager den største del af belastningen" var udmeldingen. Det gik ok og det kom på plads. Senere fyldte vi det op og tændte op i ovnen og efter en del tid var der 35 grader varmt vand.

  I mellem de to ting var der dog både cykeltur og aftensmad.

  Cykelturen blev kort - ~23 km. med kun 23,8 km/t i snit.

  Min onkel var træt, så der var ikke til mere. Ruten starter med en stigning på 13 % over 700 m. Det er ubeskriveligt så hæsligt det er uden opvarmning. Man bruger de næste 3 km. på at få pusten... Senere hen kommer der lidt div. bakker, der ikke matcher den, men stadig byder på lidt udfordring.

  Indtil man nærmer sig enden på ruten. Der går det nemlig opad uafbrudt i 2,1 km. Jeg ved ikke hvad stigningsprocenten er, men den er slem det meste af vejen. Min onkel blev hurtigt hægtet af og jeg tænkte med det samme, at jeg ville brænde mig helt af. Så jeg trykkede så hårdt jeg kunne hele vejen og da de to sidste ekstra stejle knolde skal overkommes gearer jeg op til 6. ud af 8 gear og rejser mig op. Det er kun lige med nød og næppe, at jeg kan holde mig stående i pedalerne hele vejen til toppen.

  Stærkt forpustet kører jeg ned af den stigning vi startede på. Igen maks fart på cyklen - ikke højt nok gear og så strømlinet som muligt. Omkring 60 km/t.

  Søndag eftermiddag var jeg tilbage i DK og så stod den på praktiske opgaver i 4-5 timer...

  Mandag 24/09/2012, Træning i TSK

  Fandens mandag. Gys. Jeg er den heldige vinder af 2 tilkaldevagter i træk. Det i sig selv er slemt nok, men når man så ser, at der ligger 9 opgaver (op til en uge gamle) som ingen af ens kollegaer har gjort noget ved, på trods af at de burde gøre det, er det endnu mere nedtrykkende.

  Da jeg endeligt var til træning omkring 1645 var jeg da også godt blæst i hovedet.

  TSK var fuldstændigt proppet, så jeg skyndte mig forbi de fleste og hastede igang.

  Cardio: 10 min. cykel - 127 kcal.

  Første omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (foam roll rør, vippebræt osv.): 3 x 12 @ BW

  Y-raises: 2 x 6 @ 9,75 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Supersæt

  Benpres

  7 @ 160 kg.

  7 @ 160 kg.

  7 @ 160 kg.

  Den er ved at blive tung, synes jeg.

  Cable row, siddende

  6 @ 105 kg.

  6 @ 105 kg.

  6 @ 105 kg.

  Fik desværre fat i et dårligt greb.

  Supersæt

  Dødløft

  7 @ 120 kg.

  7 @ 120 kg.

  7 @ 120 kg.

  Dips

  5 @ BW + 50 kg.

  5 @ BW + 50 kg.

  5 @ BW + 50 kg.

  Måske den letteste omgang 5'ere jeg har lavet.

  Supersæt

  Pull downs, spadegreb

  6 @ 105 kg.

  6 @ 105 kg.

  7 @ 105 kg.

  Fornuftigt træk i rygstykkerne!

  Squat

  5 @ 100 kg.

  5 @ 100 kg.

  5 @ 100 kg.

  Så var benene også ristede...

  Supersæt

  High incline DB BP

  7 @ 41 kg.

  7 @ 41 kg.

  8 @ 41 kg.

  Patstyrken er for fremadgående!

  Reverse hypers

  15 @ BW

  15 @ BW

  15 @ BW

  Supersæt

  Spread Eagle

  30 @ BW

  30 @ BW

  30 @ BW

  BB konv. BP

  7 @ 115 kg.

  7 @ 115 kg.

  7 @ 115 kg.

  Fin omgang. Var lidt mere koncentreret og knap så forhastet. Bedre vejtrækning i toppen.

  Cardio: 10 min. cykel - 124 kcal.

  Sidste omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (foam roll rør, vippebræt osv.): 3 x 12 @ BW

  Rotator, liggende på siden: 2 x 5 @ 9,75 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Min rotator brænder helt sammen. Der er intet krudt tilbage at skyde med.

  Til sidst foam roll og udstræk af ben og skuldre. Det trængte de til!

 5. Torsdag 20/09/2012, Wakeboard i CCP

  Lige så godt det gik i lørdags, lige så dårligt gik det i går. Jøsses en omgang lort. Endnu en landing direkte på kuglerne i 360 på kicker, satte kun front roll 1 ud af de utallige gange jeg prøvede og sågar min 540 på kilen fejlede 2 gange...

  Kickerne stod dog også ad helvedes til, så det hjalp ikke ligefrem på 360 eller front roll. Sammen med min fætter besluttede vi os for at prøve raley. Men dette gik også ad helvedes til.

  Fuld af frustration tænkte jeg "fuck it" på min sidste tur og forsøgte mig så med dobbel front roll. Jeg kom faktisk 1½ gang rundt, men derefter var det også total ødelæggelse. Tyrede ryggen og derefter hovedet direkte i vandet med fuld fart. Fik blæst en god portion luft ud af lungerne, ramte bunden med ryggen og hovedet gjorde ret ondt bagefter.

  Det meste gik dog hurtigt væk og min fætters ven, der havde set det, havde kun ros til overs for forsøget. Jeg fik at vide af en af dem, der arbejder der, at der kun er én anden der har forsøgt sig på det...

 6. Mandag 17/09/2012, Recovery i TSK

  Lørdagens wakeboard har revet mig fuldstændigt, helt og aldes rundt ved kuglerne. For helvede jeg har haft ondt. Det er mere eller mindre i alle muskler - halsen, nakken, øvre ryg, underarme, maven, hoftebøjerne (i meget høj grad!), glutes, skinneben og undersiden af foden.

  Festen lørdag aften har nok også noget at sige og jeg har da også været særdeles træt i går aftes og hele dagen i dag. Træningen bar stærkt præg af min tilstand og den var sat helt over på rehab-mode!

  Cardio: 10 min. cykel - 94 kcal.

  Hver eneste gang hvert ben skulle løftes gjorde min hoftebøjer ondt. Det hjalp lidt undervejs da den efterhånden blev varm.

  Første omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (foam roll rør, vippebræt osv.): 3 x 10 @ BW

  Y-raises: 2 x 8,5 @ 8 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Kørte ok.

  Supersæt

  Dips

  7 @ BW + 25 kg.

  7 @ BW + 25 kg.

  7 @ BW + 25 kg.

  De var hårde haha!

  Ultra wide grip pull ups, overhånd

  7 @ BW + 10 kg.

  7 @ BW + 10 kg.

  7 @ BW + 10 kg.

  De var også hårde og mit greb kunne næsten ikke klare mosten...

  Supersæt

  Spread Eagle

  30 @ BW

  30 @ BW

  30 @ BW

  Yderst smertefuldt pga. DOMS.

  Reverse hypers

  15 @ BW

  15 @ BW

  15 @ BW

  Skulle vise sig at være eneste rigtigt lette øvelse i dag...

  Supersæt

  Standing cable row

  7 @ 80 kg.

  7 @ 80 kg.

  7 @ 80 kg.

  DOMS igen...

  High incline DB BP

  7 @ 30 kg.

  7 @ 30 kg.

  7 @ 30 kg.

  Kunne sagtens mærke trætheden her også...

  Supersæt

  BB konv. BP

  7 @ 100 kg.

  7 @ 100 kg.

  7 @ 100 kg.

  Med lidt pause hist og her. Det meste af kroppen rystede undervejs...

  DB bisp

  7 @ 20 kg.

  7 @ 20 kg.

  7 @ 20 kg.

  Den var nem!

  Cardio: 10 min. cykel - 93 kcal.

  Hoftebøjer stadigt frygteligt øm, men blev igen en lille smule bedre hen mod slutningen...

  Sidste omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (foam roll rør, vippebræt osv.): 3 x 10 @ BW

  Rotator, liggende på siden: 2 x 7 @ 8,5 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Rotatoren brændt af trods lettere træning... Tror jeg har noget mit genetiske maximum for min rotator!

  Skulle have lavet en masse udstrækning og foam roll, men magtede virkeligt NON, så skred hjem. Om lidt skal jeg have usandsynligt meget at spise, så jeg forhåbentligt kan resituere lidt...

 7. Lørdag 15/09/2012, Wakeboard i CCP

  Nær perfekt dag indtil videre! Det går generelt helt fint for tiden på flere fronter - weekenden har været super indtil videre og det ser ud som om den bliver bedre :smile:

  Jeg gider dog ikke rigtigt et langt indlæg, så det bliver kortfattet:

  Meget god start på dagen og morgenmad i sengen :shades: Bagefter ud til CCP allerede lidt over 10, hvor min fætter var klar på at stå. Jeg startede med at købe mig et nyt board, div. udstyr og 4 timers tid på kablet (der er efterårsudsalg i shoppen, så ville være der tidligt og have god chance for at få et board der passer godt).

  Hoppede hurtigt i udstyret og hoppede på kablet. Fralandsvind og næsten kun nybegyndere, så der var ingen kø og nybegynderne faldt stort set alle sammen i starten, så vandet var frit for det meste. Så hurtigt at min fætter er blevet noget bedre end mig, så jeg måtte tage mig sammen.

  Som sagt så gjort. Tredje forsøg på backroll på vandet landede jeg den og derefter 2 gange mere i streg! Derefter satte jeg den næsten hver gang jeg lavede den. Vanvittigt! Kort tid efter forsøgte min fætter sig på frontroll på kicker (forlæns salto på en rampe), men satte den ikke. Efter lidt fif fra ham forsøgte jeg mig selv på den og det viste sig hurtigt, at selve rotationen lå utroligt let til mig - så let at jeg konsekvent overdrejede den hver gang og var på vej til salto nr. 2... Efter lidt justering sad den dog perfekt og efterfølgende satte jeg den relativt let næsten hver gang jeg lavede den. Endnu mere vanvittigt! Første gang jeg satte den fløj der godt nok også et glædesbrøl af den anden verden ud af mig :smile:

  Fuck var var det en fed omgang på næsten 3½ timer på vandet og jeg er fuldstændigt kvæstet nu. Både i ben, ryg og arme. Mavemusklerne er vidst også på vej til DOMS!

  Frokosten under vejs hjalp helt klart på at holde energien oppe - burger, cola og snickers. Yeah!

  I aften er der lidt fest og i morgen er der hygge med familien.

 8. Fredag 14/09/2012, Træning i The Gym

  Smuttede tidligt fra arbejde, så jeg kunne nå lidt træning inden middag i aften. Havde i forvejen besluttet at droppe bentræningen i dag - min lænd har været ristet hele ugen og mine ben har brug for at restituere. Desuden skal jeg stå på wakeboard den halve dag i morgen, så de skulle gerne kunne bruges i noget tid.

  Derudover blev cardio, foam roll og udstræk skrottet. Det klarer jeg måske i morgen, hvis der er tid og overskud efter wakeboard.

  Der var 2 andre fyre da jeg ankom til TG. De havde begge blå Adidas Handball Spezial på. Der var derfor 3 ens par sko da jeg entrerede - smukt! Det ødelagde Morten Viking og hans bror, da de ankom. Kort efter dryssede der andre folk ind og så var der slet ikke ingen skoorden tilbage - føj!

  Cardio: NIX!

  Første omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (foam roll rør, vippebræt osv.): 3 x 10 @ BW

  Y-raises: 2 x 8 @ 8 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Der begynder måske at være lidt overskud i Y-raises? Bum bum...

  Supersæt

  Decline DB trisper

  7 @ 17,5 kg.

  7 @ 17,5 kg.

  7 @ 17,5 kg.

  Bedre end sidst!

  Pull ups, overhånd, medium width grip

  7 @ BW + 25 kg.

  6+1 @ BW + 25 kg.

  5+2 @ BW + 25 kg.

  Supersæt

  Cable crunches

  20 @ 90 kg.

  20 @ 90 kg.

  20 @ 90 kg.

  Hypers

  12 @ BW

  12 @ BW

  12 @ BW

  Stramme og små-DOMS'ede hammies!

  Supersæt

  High incline DB BP

  7 @ 42,5 kg.

  6 @ 42,5 kg.

  5 @ 42,5 kg.

  Første sæt sprøjtede op! På 2. og 3. sæt fik jeg hjælp af Vikings bror - han hjalp næsten ikke med at få dem op til start og han hjalp en lille smule på de fleste reps. Så selvom jeg selv klarede at få dem op, fik jeg til gengæld lidt for meget hjælp på de reelle reps.

  Standing cable row

  8 @ 130 kg.

  8 @ 130 kg.

  8 @ 130 kg.

  Easy.

  Supersæt

  DB bisp

  6 @ 27,5 kg.

  7 @ 27,5 kg.

  6 @ 27,5 kg.

  Meget bedre end sidst!

  BB konv. BP

  7 @ 120 kg.

  7 @ 120 kg.

  6 @ 120 kg.

  Bedre end sidst, men desværre stadig ikke godt nok teknisk. De første 3-4 er raketter og så går jeg død. Jeg glemmer vejrtrækningen i starten og skal så til at kæmpe med at være forpustet på de sidste reps.

  Cardio: NIX!

  Sidste omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (foam roll rør, vippebræt osv.): 3 x 10 @ BW

  Rotator, liggende på siden: 2 x 6 @ 8 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Det går stadigt helt i stå med rotator. Det gør slet ikke ondt, men den er helt brændt af!

 9. Hmm synes måske der er lidt ærgerligt de 10 x 100m allesammen er forskellige. Fint nok med lidt variation, men der er slet ikke nogen mulighed for at finde flow og rytme, når der skal skiftes svømmestil hele tiden.

  Det er selvfølgeligt godt du laver en masse tekniktræning, men hvis du ikke får mulighed for at arbejde med det efterfølgende får du ikke så meget ud af det.

 10. Onsdag 12/09/2012, Træning i The Gym

  Var hos mormor i løbet af formiddagen og hjælpe hende med at købe ind. Efterfølgende spiste vi frokost (inkl. en basse) og derefter lavede jeg hendes printer og hendes tv. Det trak lidt ud, så jeg var senere i TG end jeg havde håbet på.

  Der var godt knald på hele træningen. En masse til træning, rigtigt mange nye/nogen som jeg ikke har set før. Jeg holdt et højt tempo det meste af vejen, men slet ikke noget i forhold til i mandags. Jeg svedte dog heftigt alligevel.

  Cardio: 10 min. cykel - 140 kcal.

  Første omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (foam roll rør, vippebræt osv.): 3 x 10 @ BW

  Y-raises: 2 x 8 @ 8 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Supersæt

  Benpres

  6 @ 170 kg.

  6 @ 170 kg.

  6 @ 170 kg.

  DB row

  7 @ 60 kg.

  7 @ 60 kg.

  7 @ 60 kg.

  Startede uden straps, men måtte kapitulere efter første sæt. Kunne godt have fortsat med låsegreb, men tommelfingeren brokkede sig.

  Supersæt

  Dødløft

  7 @ 100 kg.

  7 @ 100 kg.

  7 @ 100 kg.

  Holdt igen - min lænd havde været særdeles ristet om tirsdagen og stadig lidt øm om formiddagen onsdag.

  Decline DB trisp

  6 @ 17,5 kg.

  6 @ 17,5 kg.

  6 @ 17,5 kg.

  Holy crap man går død ligepludseligt. Ligesom smal bænkpres.

  Supersæt

  Pull ups, medium width grip

  7 @ BW + 25 kg.

  6+1 @ BW + 25 kg.

  5+2 @ BW + 25 kg.

  Måtte lige have pustepause på de to sidste sæt.

  Squat

  7 @ 90 kg.

  7 @ 90 kg.

  7 @ 90 kg.

  Så begyndte mine ben at være brændt af!

  Supersæt

  DB bisp

  3 @ 32,5 kg. - LOL!

  6 @ 27,5 kg.

  6 @ 27,5 kg.

  Lidt vel optimistisk at prøve med 32,5 kg. Men synes det går fint med 30 kg. i TSK. Tror jeg skal have vejet vægtene i TSK :bigsmile:

  Hypers

  10 @ BW

  10 @ BW

  10 @ BW

  Supersæt

  High incline DB BP

  7 @ 40 kg.

  8 @ 40 kg.

  8 @ 40 kg.

  Må et trin op næste gang.

  Cable crunches

  20 @ 80 kg.

  20 @ 80 kg.

  20 @ 80 kg.

  Supersæt

  DB sidemave

  12 @ 40 kg.

  12 @ 40 kg.

  12 @ 40 kg.

  "Du ser presset ud", sagde Marie til mig. Jeg undlod at rive hovedet af hende :tongue:

  BB konv. BP

  6 @ 120 kg.

  5½ @ 120 kg.

  6 @ 120 kg.

  Endeligt på 120 kg. Skulderen gør stadig ikke meget væsen af sig. Det er dejligt. Knap så dejligt er min tendens til at ligge uroligt lige inden den sidste rep.

  Cardio: 10 min. cykel - 146 kcal.

  Erdahl sad på cyklen ved siden af mig: "Du ved du skal fyre den af på de sidste 30 sek." Så kan man jo ikke lade være. Hoppede fra niveau 5 til 8 og rejste mig op i pedalerne. Sheisse det var slemt.

  Sidste omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (foam roll rør, vippebræt osv.): 3 x 10 @ BW

  Rotator, liggende på siden: 2 x 7 @ 8 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Det er kun lige akkurat med hiv og sving at jeg får de sidste reps ud.

  Til sidst foam roll og udstræk af ben og skuldre.

 11. Fy for en omgang!

  Fy for en skefuld!

  Ja, vi (de gamle) imponeres af at vægtskiven jo er noget større i omkring/diameter.

  Desuden, hvis du smækker 2 x 20 kg sammen, er vore øjne desværre for dårlige til at se om der er 1 eller 2 skiver.. hvorfor du ikke vækker nær så meget "opsigt"...

  Hvis jeg kender dig ret har du fået fikset dine øjne med seneste laserteknologi, så dit syn er bedre end en jagerpilots :shades:

 12. Mandag 10/09/2012, Træning i TSK

  Tilkaldevagt i dag og der var selvfølgeligt en opringning sent på eftermiddagen, der tog en time at ordne/klare. Så jeg kom sent til træning og da jeg ikke ville være der hele aftenen skruede jeg tempoet kraftigt op.

  Det resulterede selvfølgeligt i en heftig omgang sved. Selvom jeg havde viskestykke med til at tørre mig med og cyklede i bar overkrop var både mit viskestykke og tanktop fuldstændigt gennemblødt. Mine sokker og boxershorts var også næsten gennemblødt og mine shorts, der ellers sidder ret løst og er af kunststof, var også ret våde. Jeg fik desuden dryppet sved mere eller mindre over det hele.

  Cardio: 10 min. cykel - 122 kcal.

  Første omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (2 x foam roll rør): 3 x 10 @ BW

  Y-raises: 2 x 8 @ 8,5 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Stadig hårdt med ekstra vægt/færre reps.

  Supersæt

  Benpres

  7 @ 150 kg.

  7 @ 150 kg.

  7 @ 150 kg.

  Siddende rope row

  6 @ 105 kg.

  6 @ 105 kg.

  6 @ 105 kg.

  Dødløft

  7 @ 120 kg.

  7 @ 120 kg.

  7 @ 120 kg.

  Yo-go-I-go med Kim. Han skulle igang med dødløft da jeg skulle igang. Og da jeg afviste at skiftes med ham fordi SL'ere altid er så fandens sløve, blev han alligevel en smule fornærmet og tog "udfordringen" op. Han har selv sagt lidt lettere ved 120 kg. end jeg har, men jeg fulgte med og var godt svedende og forpustet efterfølgende. Det tog maks 5 min. at køre hele øvelsen.

  Dips

  5 @ BW + 50 kg.

  5 @ BW + 50 kg.

  4+1 @ BW + 50 kg.

  Alle motionisterne/de gamle er dybt imponerede over +50 kg. (hvilket er én skive på 50 kg.) +40 kg. (hvilket jo kun er 2 x 20 kg.) medfører til gengæld ingen løftede øjenbryn...

  Lænden var lidt ristet efter benpres og dødløft og endnu en gang blev den hevet på plads af dips.

  Supersæt

  Wide grip pull downs, spadegreb

  6 @ 105 kg.

  6 @ 105 kg.

  6 @ 105 kg.

  Hårdt!

  Squat

  7 @ 77,5 kg.

  7 @ 77,5 kg.

  7 @ 80 kg.

  Vilel egentligt godt have haft noget mere på, men der var optaget de fleste steder og da Yrsa og Good ol' JJ var i gang hoppede jeg med.

  Supersæt

  Decline DB bisp

  6 @ 25 kg.

  6 @ 25 kg.

  6 @ 25 kg.

  Reverse hypers

  15 @ BW

  15 @ BW

  15 @ BW

  Supersæt

  High incline DB BP

  7 @ 41 kg.

  8 @ 41 kg.

  8 @ 41 kg.

  Igen fin omgang. Næste trin er 45 kg. - det bliver nok ret slemt.

  Spread Eagle

  30 @ BW

  30 @ BW

  30 @ BW

  Supersæt

  BB konv. BP

  7 @ 115 kg.

  7 @ 115 kg.

  8 @ 115 kg.

  Fint igen.

  DB sidemave

  12 @ 38 kg.

  12 @ 38 kg.

  12 @ 38 kg.

  Cardio: 10 min. cykel - 122 kcal.

  Sidste omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (2 x foam roll rør): 3 x 10 @ BW

  Rotator, liggende på siden: 2 x 6 @ 8,5 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Så fes luften ud af ballonen!

  Til sidst foam roll af ben og skuldre.

  Jeg ankom kl. 17 og var allerede igennem det hele kl. 1945. Sheisse jeg var ristet i bilen på vej hjem :laugh:

 13. Fredag 07/09/2012, Træning i TSK

  Det ser ud som om jeg er ved at være helt ovre min småsygdom. Ingen stoppet næse og halsen er næsten helt medgørlig igen. Herligt!

  Havde derfor besluttet mig for at give den hele armen til træning og kom da også tidligt på arbejde og afsted igen. Men er alligevel først kommet hjem for ~30 min. siden!

  MC glimrede ved sit fravær. Han turde sikkert ikke møde op, som du kan se! Levinsen mødte dog op lidt sent til en kort omgang og sammen med de andre var der alligevel en del kæwe og smedning.

  Låsebussen mødte også op og gik på test af maks i bænkpres. Mickel og jeg var selvfølgeligt over ham for at pille hans selvtillid fra hinanden. Det lykkedes delvist og han fejlede på 120 kg. og havde efterfølgende besvær med 115 kg. Hihi.

  Cardio: 15 min. cykel - 171 kcal.

  Første omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (2 x foam roll rør): 3 x 10 @ BW

  Y-raises: 2 x 8 @ 8,5 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Går lidt bedre med 8 reps., men stadig hårdt med lidt ekstra vægt på.

  Supersæt

  Benpres

  7 @ 150 kg.

  7 @ 150 kg.

  7 @ 150 kg.

  Gik fint.

  Siddende rope row

  7 @ 100 kg.

  7 @ 100 kg.

  7 @ 100 kg.

  Nyt greb, der virkede fornuftigt.

  Supersæt

  Rack pulls

  5 @ 150 kg.

  5 @ 150 kg.

  5 @ 150 kg.

  Kørte ikke rigtigt godt.

  Dips

  7 @ BW + 40 kg.

  7 @ BW + 40 kg.

  7 @ BW + 40 kg.

  Hev ryggen lidt på plads efter Rack pulls, der fik presset den en anelse. Da jeg tog de 2 x 20 kg. af bæltet mellem 2. og 3. sæt fik jeg fuck-fingeren i klemme mellem væggen og pladerne. Det gjorde nas og da jeg skulle ømme mig fik jeg krogen fra bæltet "rundt" om mit skinneben, så spidsen af krogen fik revet et lille hul og oven i købet væltede jeg efterfølgende og lå og rallede. Det må have set komisk ud :laugh:

  Supersæt

  Wide grip pull downs, spadegreb

  7 @ 100 kg.

  7 @ 100 kg.

  7 @ 100 kg.

  105 kg. næste gang tror jeg.

  Squat

  3 @ 110 kg. + 3 @ 100 kg.

  5 @ 100 kg.

  5 @ 100 kg.

  Mickel udfordrede mig i første sæt ved at påstå, at MC havde lavet en 110'er med overskud. Her var der en 3'er uden problemer.

  Supersæt

  DB bisp

  5 @ 30 kg.

  5 @ 30 kg.

  5 @ 30 kg.

  Shit det er mange kg. hva'? Et par af reps'ne var lidt godt nok lidt langsomme, men det er jo lige meget.

  Reverse hypers

  15 @ BW

  15 @ BW

  15 @ BW

  Supersæt

  High incline DB BP

  6 @ 41 kg.

  6 @ 41 kg.

  7 @ 41 kg.

  Bedste omgang på 41 kg. indtil videre. Meget mystisk oven på en uges slackeri og sygdom. Men har dog spist mere end jeg plejer. Så kan være musklerne har fået restitueret alligevel.

  Spread Eagle

  30 @ BW

  30 @ BW

  30 @ BW

  Supersæt

  BB konv. BP

  7 @ 115 kg.

  7 @ 115 kg.

  7 @ 115 kg.

  Problemfrit også. Og så endda kort efter incline pres!

  DB sidemave

  10 @ 38 kg.

  10 @ 38 kg.

  10 @ 38 kg.

  Cardio: 15 min. cykel - 179 kcal.

  Sidste omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (2 x foam roll rør): 3 x 10 @ BW

  Rotator, liggende på siden: 2 x 7 @ 8,5 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Rotator virkede slet ikke i dag. Ingen smerter, men ingen styrke.

  Til sidst foam roll og udstrækning af ben og skuldre.

 14. Onsdag 05/09/2012, Træning i The Gym

  Indkøbsdag med mormor. Fik en herlig frokost hos hende med basser og the efterfølgende. Jeg havde en smule kvalme af den store mængde mad, men det smagte fandme godt!

  Hjem og slappe lidt af og så afsted til TG. Der var lidt af det sædvanlige slæng, hvilket jo ikke er skidt.

  Helbreddet har det bedre, men snotten er ikke helt væk og halsen har stadig tendens til at irritere en anelse. Jeg regner dog med det snart er overstået. Træningen blev dog holdt lav igen.

  Cardio: Nix!

  Første omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (vippebræt/bold): 3 x 10 @ BW

  Y-raises: 2 x 10 @ 7 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Push ups på bold denne gang - det udfordrer balancen ret meget!

  Supersæt

  High incline DB BP

  7 @ 30 kg.

  7 @ 30 kg.

  7 @ 30 kg.

  Pull ups, medium width grip, overhånd

  7 @ BW + 15 kg.

  7 @ BW + 15 kg.

  7 @ BW + 15 kg.

  Supersæt

  Benpres

  7 @ 100 kg.

  7 @ 100 kg.

  7 @ 100 kg.

  Cable crunches

  20 @ 60 kg.

  20 @ 60 kg.

  20 @ 60 kg.

  Supersæt

  Hypers

  12 @ BW

  12 @ BW

  12 @ BW

  Decline DB trisp

  7 @ 15 kg.

  7 @ 15 kg.

  7 @ 15 kg.

  Supersæt

  DB sidemave

  10 @ 25 kg.

  10 @ 25 kg.

  10 @ 25 kg.

  Sidste omgang skulderrehab

  Push ups på ustabilt underlag (vippebræt/bold): 3 x 10 @ BW

  Rotator, liggende på siden: 2 x 9 @ 7,5 kg., 4 sek. koncentrisk/eksentrisk.

  Igen push ups på bold - det bliver ikke lettere efter træning!

  Cardio: Nix!

  Foam roll og udstræk af ben og skulder - begge dele trængte efterhånden!