BBH.

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BBH.

  1. Jeg har hovedsageligt givet hende rugbrød, havregryn, juice, mælk, proteinshake, nødder og så varmt mad om aftenen. Det er hendes mellemmåltider der er svære for hende at overholde, fordi hun føler sig alt for mæt. Men tror i at hendes stofskifte kan være så højt, at hun ska op på 3000 kcal om dagen for at tage på? Taget hendes højde, vægt og alder samt aktivitetsnivau i batragtning skulle hun jo ikke helt der op. Men hun kan måske være udstyret med at ekstremt højt stofskifte?

  2. Hej.

    Jeg har et spørgsmål angående, vægtforøgelse. Jeg er ikke sikker på at det er det rigtige sted jeg stiller spørgsmålet. Men jeg prøver alligevel.

    Min kæreste vil gerne øge sin vægt med 5-7 kg, ikke via muskler men bare med lidt extra sul på kroppen ( hun er en tynd pige )

    Jeg har sat hende på en kostplan hvor jeg giver hende 2600 kcal om dagen. Hun er 1,75 høj vejer 55 kg og er 22 år. (Det ska lige siges at hun ryger en del i løbet af dagen, men sidder dog stille det meste af dagen)

    Problemet er at hun på 3 uger kun har taget 500 g. på, og at hun umuligt kan spise mere. selvom hun får proteinshake 2 gange om dagen.

    Har i nogle forslag til hva hun kunne spise som indeholde mange kcal og ikke mætter så meget, eller har i andre forslag til hva hun kan gøre for at tage lidt på?

  3. Jeg har et spørgsmål angående min vægt.

    For 1 1/2 år siden gik jeg på diæt hvor jeg tabte ca 30 kg. Jeg har nu brugt et halvt års tid på at bibeholde min vægt, hvilket også er gået udemærket.

    Jeg kan dog ikke forstå at hvis jeg f.eks tager 2 uger fri hvor jeg går i byen, spiser rimeligt usundt, men holder kosten rimeligt i hverdagen. Jeg lever nok som normale mennesker gør i hverdagen med varmet aftensmad osv. At jeg så kan tage helt op til 4 kg på. Kan det virkelig være mine klykogen depoter der er så udtømt, at de suger så meget til sig, eller hva sker der?

    Håber i kan hjælpe mig.

  4. Nej jeg sagde ikke at du skulle holde dig der jeg sagde at du bør nok ikke gå længere ned end det, eller det var i al fald det jeg mente :smile:

    Okay :bigsmile:

    Hva syntes du ellers om kostplanen, mener du godt at jeg kan øge mit indtag af kulhydrater og slække lidt på proteinerne og stadig få det samme tab af fedt og bibeholdelse af muskler?

  5. ky.doc

    Jeg er først lige kommet på nettet igen..

    Her skulle min kostplan være... Ville jeg sagtens kunne skifte de 3 måltider med salat og kød ud med rugbrød hvis jeg bare ikke overskrider mit nuværende kcalindtag, og stadig få det samme ud af det? (Kunne jo sagtans skrue lidt ned for proteinerne) Gerne kommentare til min kostplan!

    TLunau skriver at man bare skal holde sig omkring 70-100 g caps om dagen. syntes godt nok det er lidt, 150 g. syntes jeg er for lidt,hvis man ikke skal blive træt og ukoncentreret..

    ky.doc

  6. Det her min kostplan, jeg har taget højde for at jeg til og med 3 måltid (efter morgenmad) sidder på en skolebænk og derfor ikke forbrænder så mange kcal. Derfor ingen kulhydrater. Mit 4 måltid er så en time inden træning og derfor flere kulhydrater. proteinshaken i det sidste måltid er inden sengetid måltidet er 2 timer før..

    Ville jeg sagtens kunne indtage flere kulhydrater de 3 første måltider og stadig ha det samme vægttab og den samme bibeholdelse af muskelmasse? Hvis jeg selvfølgelig skære ned på proteinerne, så det samlede kcal indtag er det samme som før.

    Højde 180

    vægt 83

    alder 22

    fedt% under10

    Kan man ikke vedhæfte en fil?

  7. Jeg har et spørgsmål angående kulhydrater i perioder under cut.

    Jeg har læst en del om kulhydrater og ville gerne vide om i mener det er godt at skrue så meget ned for kulhydrater som muligt under cut?

    Jeg har læst at ved indtagelses af for mange kulhydrater kan ens insulin produktion eksplodere vilket kan resultere i at ens fedt forbrænding stoppes og fedt lagres.. Men hvis man holder sig til de langsomme kulhydrater og et indtag på 50 % vil det så være for meget under cut?

  8. Det lyder meget logisk.

    Lige et sidste hurtigt spørgsmål, jeg har strikket en kostplan sammen som jeg køre når jeg cutter. Den indeholder 260g protein 217g kulhydrater 81g fedt (umættede) Med en meget nøjagtig fordeling over 6 måltider. Over hele dagen for jeg kun 70 g salat (om aftenen). Spørgsmålet lyder så- Kan man undvære grønsager i ens kost når man cutter, eller er der næringsstoffer i som ikke kan undværes?

  9. Kunne du ikke prøve at citere nogle af de steder du har læst de her ting, fordi det virker som om, at enten har nogen skrevet noget vrøvl, eller også misforstår/misfortolker du andres skriverier?

  10. I den nedbrydende (katabole) tilstand vil kroppen være i energi underskud, og vil dermed nedbryde væv (fedt masse, muskelmasse mv.) for at kunne arbejde videre, mens den i opbyggende (anabol) tilstand vil opbygge væv (muskler, fedt)...

    Er det til at forstå :blush: ?

    Ja, det forstår jeg godt. Men forstår ikke helt at man så siger at under diæt skal men spise hver 3 time for ikke at stofskiftet skifter til nedbrydende fase. I det du igen spiser vil kroppen jo i en periode være i kcal overskud og derfor ikke tabe sig, og hvis det sker hver 3 time vil man jo næsten konstant forbrænde næringstofferne i kosten i stedet for fedtdepoterne i kroppen. Hvis du forstår?

  11. Jeg har et spørgsmål andgående stofskiftet, håber i kan hjælpe mig.

    Jeg har læst en del om stofskiftet, hvor jeg flere gange er stødt på det hva i kalder opbyggende eller nedbrydende tilstand. Det forvirer mig lidt, da jeg ikke ka se hva det skulle opbygge. Er stofskiftet ikke kun ens forbrænding, eller er det også stofskiftet der opbygger muskler?

  12. Hej

    Jeg har et spørgsmål angående stofskiftet. Jeg ville gerne vide om det kan lade sig gøre at nedregulere sit stofskifte markant, efter en lang diæt hvor man har lagt langt under de anbefalede 500 kcal underskud. Hvis det er muligt og man har nedreguleret sit stofskifte, ville det bedste så være at stille og roligt øge sit kcal indtag indtil man ligger på sit forvendtet ligevægtsindtag. Og derefter køre det i en måned for at stofskiftet stabiliseres? Tror i det ville virke, hvis det altså overhovedet er muligt at nedregulere stoskiftet.

  13. Det vil altså sige at det vil hovedsageligt tære på mine fedt depoter hvis jeg træner inden morgenmad. Men tror du i det hele taget at man kan sige at hvis man har et underskud via kost vil man tære på fedtdepoterne, men også nedbryde muskler. Hvorimod med konditionstræning kan man tære på fedtdepoterne og formindske nedbrydelsen af muskler?

    Ska jeg regne mit konditionstræning inden morgenmad med i mit energiforbrug? F.eks. 300 kcal mere de dage jeg løber om morgenen..

  14. Jeg har et spørgsmål angående mit vægttab/konditionstræning. Jeg vil inden for de næste par måneder arbejde på at få min fedt% længere ned. Det skal hovedsageligt foregået på den måde at jeg vil indtage 500-700 kcal mindre end mit ligevægtsindtag. Jeg vil samtidig fortsætte min træning 4 dage om ugen, som består af styrketræning kombineret med konditionstræning ( styrketræning udelukkende for bibeholdelse af muskler, så stofskiftet holdes oppe). Min plan er også på et tidspunkt at konditionstræne om morgenen inden morgenmad, da det skulle være muligt at forbrænde op til 200% mere inden morgenmad i forhold til andre tidspunkter på dagen.

    Mit spørgsmål lyder så- Hvad gør konditionstræning ved ens fedtforbrænding, det hæver selvølgelig dit energiforbrug. Men hvis det er meningen at man skal holde sig max 500-700 kcal under ens ligevægtsindtag, og dette sagtens kan lade sig gøre allene ved nedskæring i kcal, ville det jo være spild af tid at konditionstræne. Da man jo vil blive tvunget til at hæve sit kcalindtag de dage man konditionstræner, for ikke at komme under de 500kcal. Altså er man i lige så stor underskud de dage man konditionstræner som de dage man ikke træner.

    Er ny her på siden, håber i forstå mit spørgsmål.