Jøden

Medlemmer
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jøden

  1. Morgen: ca. 600kcal

    3x Æg

    1x Protein Shake

    1x Glas Mælk

    Mvh. Oakley

    Det eneste der lige slog mig.. Hvis du spiser 3 æg hver evig eneste dag må du godt nok få noget forhøjet kolestoroltal.. Vil ikke mene det er sundt.. Ikke at jeg ved noget om det.. Men tror jeg virkelig ikke det er .. :innocent:

  2. MHT. løbeskoene så er det meget svært at sige hvad passer det til da jeg ikke kender dig.. Og ved heller ikke hvor i landet du kommer fra.. I de større byer er der nemlig næsten altid steder hvor man kan få testet hvordan man løber og derved finde de helt rigtige sko der passer til en.. Og det kan sagtens lade sig gøre at få nogle til under 1000 kr også.. Det skal du bare sørge for at informere ekspedienten om..

    MHT alt det med dit motion.. Hvis det kun handler om at komme i form.. Så lav det du gider og kan holde til... Cykel, løb alt der får pulsen op.. Det vigtigste er nemlig du bliver ved med at gide træne og ikke bliver træt af det efter en måned.. Så hjælper det ingenting.. Men hvis nu f.eks. du godt kunne tænkte dig at starte med løb:

    Så kunne du f.eks. starte med at løbe 2-3 gange om ugen alt efter hvad du kan holde til og har lyst til. Måske med distance 3 km i første uge (hvis du kan holde til det).. Ellers kan du selv regulere distancen.. Og så f.eks. hver eller hver anden uge øge distancen..

    Bare mit lille synspunkt.. :bigsmile:

    Håber du kan bruge det til noget..

    God vind :superman:

  3. Ja det begynder da at ligne noget nu... Men for din egen skyld, sørg for at få noget forandring ind i kostplanen.. Du kan sagtens spise det der en uge men så gider du helt sikkert ikke mere. så sørg for at variere med forskellige former salat, andre proteinkilder (kød, fisk lign.) Og noget andet pålæg til dine rugbrødsmadder.. F.eks. fedtfattig kyllingepølse eller hvad du godt kan lide.. så skal det helt sikkert nok lykkes

    God appetit :4mewantfood:

  4. Har et lignende ur og synes det er lidt underligt.. Mit har sagt at min makspuls skulle kunne blive 231 eller noget der omkring.. Dog har jeg kun set med mine øjne en makspuls på 213 da jeg pressede alt hvad jeg kunne..

    Om det passer?? :blink: Tvivler godt nok meget.. Tror man skal tage det med et gran salt.. Men er jo sådan set også lige meget om det viser 197 eller 219.. nu kan du jo bare bruge det til at finde ud af hvilken zone du f.eks. gerne vil løbe i.. :superman:

  5. Må sige det er rimelig vildt hvis du kan leve af kyllingefilet og 100 gr. kartoffelskiver til aftensmad...

    Øhhh ER det så kylling hver aften..?+? :blink:

    Og hvad blev der lige af grøntsager.. Rodfrugter f.eks. Tror vist lige du skal prøve at kigge lidt på den igen.. Og ja hvad med nogle sunde olier o.lign.. Tror ikke din krop bliver glad for dit foreløbige bud...

  6. Jamen, jeg træner selvfølgelig for at have det sjovt, men også for at blive bedre.

    Altså intervaller, med stor ydelse, og så lidt afslapning, eller hvordan ?

    Ja lige præcis.. Bare prøv at søg lidt rundt på siden og i forrummet om intervaltræning.. gælder vel ca det samme på MTB som løb f.eks.

    Men ellers så er interval tit bygget op omkring opvarmning.. Alt efter hvor meget du føler du har brug for for at kroppen er helt varm. Interval er farligt hvad angår skader... Så det vil sige to ting.. Du skal have trænet din krop/form et godt stykke tid inden du begynder på interval... Og du skal sørge for at være meget varm hver gang du vil lave interval..

    Men så interval:

    Opvarmning.

    og så MTB vil jeg mene det er nemmest at lave interval på tid.. Så vælg f.eks. 5 intervaller.. Er svært at give et svar når man ikke selv kender formen/kroppen.. Men som regel er et godt udgangspunkt 5 intervaller.. Og så i pauserne hvor du bare kører afslapning kører du halv tid af dine intervaller.. F.eks. 5 intervaller af 2 min og ind imellem det pauser af et minut..

    Og her kan du så bruge dit pulsur.. Til at se hvor langt din puls kommer ned/op o.lign. Så jeg vil da mene du kan bruge det til noget. du kan også bruge det til at beregne dine pulszoner. Det vil sige hvor høj din puls skal være for f.eks. fedttab eller konditionsforbedrende..

    Håber du kan bruge det til noget.. Ellers må du jo spørge igen..

    :superman:

  7. Hejsa Motionister

    Jeg er begyndt og cykle lidt MTB, primært for at komme i bedre form, og måske endda smide lidt overflødig vægt.

    Min mor har løbet det sidste års tid, og har derfor købt sig et pulsur, og hun har været glad for det, men vidst mest på grund af det var sejt og se på og kunne blinke :tongue:

    Hun ville selvfølgelig gerne låne mig det, men jeg ved ikke rigtig om jeg kan "bruge" det til noget ?

    Kan jeg få mere information om mig selv og min kondition, og bruge denne information til noget ? Så jeg optimere et eller andet ? Eller er et pulsur slet ikke noget for mig ?

    Mvh

    Nikolaj

    Nu kører jeg ikke selv på MTB men du kan jo f.eks. bruge det hvis du gerne vil lave noget intervaltræning.. så er det meget godt at du kan styre din puls.. Men kommer lidt an på hvad du vil med træningen??? Hvis det bare er for at have det sjovt og køre på MTB så cykel du bare videre uden..

  8. Jeg har tænkt mig at øge intervallet der sprintes, efterhånden som det bliver nemmere.

    Edit: Det skal lige siges testen bliver udført 1. marts.

    Jeg ville nok starte med at løbe lidt almideligt løb i starten.. Hvis du ikke er vant til løb er det nok ikke nogen god ide at starte med interval..

    Og hvis/når du endelig skal løbe interval er en god regel... 1 * højt tempo - 0,5 * lunt/afslapning. gentages selvfølgelig.. måske 5-10 gange alt efter hvor lange dine intervaller er..

    Men vil måske næsten mene det bedste bare er at komme igang med at løbe... og så en 3 uger før testen begynde at lave noget der ligner: opvarmning + 12 min så hurtigt som muligt + nedvarmning. måske 2 gange om ugen og så en lille luntetur imellem for musklernes skyld..

    Men dog.. DEt er godt nok ikke lang tids optræning.. Men held og lykke.. :superman:

  9. Sidste gang jeg løb var i juni 2005, hvor jeg vejede 68 kg. Nu vejer jeg 88 kg, så kan det have noget med det at gøre?

    Du siger at dine sko er fine nok, men du skal lige tænke på at man som regel skal have andre sko ved en så stor vægtændring. Typisk skifter det ved 80 kg.. Derfor kan det godt være dine sko ikke passer så godt til dig mere..

    Men ærlig talt ved jeg ikke hvad det er.. Hvis du siger det er første gang du løber og det allerede er efter 100 m. kan det da umuligt være skinnebensbetændelse.. Den betændelse kommer af overbelastning.. Så hvis du ikke rigtigt har lavet andet i lang tid tror jeg ikke det er det..

    Prøv rådet med varmecreme, tykke strømper og så måske lidt opvarmning indenfor (evt. lidt strækøvelser) inden du løber ud... Og så lunt meget meget langsomt og glem at det gør ondt.. Gør det 3-5 gange over en periode på 2-3 uger og så håb på der ikke er noget problem mere.. :4thumbup:

  10. Hej

    Ville lige høre om der er nogle der kender til nogle gode træningsprogrammer hvis man er mere eller mindre seriøs fodboldspiller..

    Et program der både indeholder konditionstræning, styrketræning og hurtighedstræning.. Sådan at det hele er optimeret til hvad man har brug for når man spiller fodbold. Jeg har trænet før så kender til det meste. ved bare ikke hvordan jeg skal optimere det for at passe perfekt til fodbold..

    Er interesseret i alt hvad i har. Evt. programmer men også bare links hvor man kan læse noget om det. Artikler og lignende.

    Træningssæsonen starter ca marts-april så der er lidt tid til at optimere formen.

    Håber i kan hjælpe..

    På forhånd tak