miss female

Medlemmer
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by miss female

  1. hmmm... sjovt jeg skulle netop til at skrive til dig da jeg hørte udsendelse i radioen og fandt det meget mærkeligt at du lige pludselig skulle havet ændret mening. For vi henviser bl.a. til dine artikler når der er bekymrede forældre i centeret og de ikke vil tro på os... så dejligt at se at det ikke helt var det som de på dr lagde det ud til at være...

    miss female

  2. Vi er en flok på cirka 10 entusiatiske spinnere, der vil undervises i aquaspinning et sted i Kbh. Er der nogen der dels kender et sted, der undervises, eller selv er (eller kender) en aquaspin-instruktør med sted, der vil undervise os ?

    Hejsa

    jeg kender ikke lige et sted.. men kan absolut ikke anbefale det... vi var 10 spinnere der prøvede det i efteråret, 8 af os havde ondt i knæene ugen efter.... ved ikke om vi er det eneste med de erfaringer....

    miss female

  3. Læste lige i anitas log at du havde stråelnde fornemmelser ud i armen...

    Når man har aktive trigger punkter i m. infra spinatus har man tit stråelnde fornemmelser ud i overarmen...

    mon ikke du skulle undersøge om de trigger punkter ikke kommer fra noget tendinit eller anden irritation i muskel...

    Miss female

  4. Har et lignende ur og synes det er lidt underligt.. Mit har sagt at min makspuls skulle kunne blive 231 eller noget der omkring.. Dog har jeg kun set med mine øjne en makspuls på 213 da jeg pressede alt hvad jeg kunne..

    Om det passer?? :blink: Tvivler godt nok meget.. Tror man skal tage det med et gran salt.. Men er jo sådan set også lige meget om det viser 197 eller 219.. nu kan du jo bare bruge det til at finde ud af hvilken zone du f.eks. gerne vil løbe i.. :superman:

    Mit ur er også helt fucked.. jeg har smidt det ud.. jeg kender mine pulsværdier rimlig godt.. men det passende heller ikke med det uret sagde...

    miss female

  5. Hejsa

    jeg bruger fila.. gar du prøvet en sports bh med bøjle.. da jeg hørte det første gang da synes jeg ikke det lød som en god ide.. men de sider bedre....

    Jeg har samme problem som dig.. jeg bruger 80 d/e og det er næsten umuligt at finde en bh. der holder det hele ind til kroppen... irriterende....

    miss female

  6. Hej miss female :bigsmile:

    Mange tak for dit råd, det vil jeg da lige have i baghovedet :4thumbup:

    - Pia (Bambi) :bigsmile:

    det var så lidt... bare mere så du kan tænke på det når du skal træne det.. godt nok omtales rotator cuffen oftest som en samlet enhed og stabiliteten over skulderen arbejder det jo som en samlet enhed, men den består af 4 muskler som har forskellige funktioner.... så der vil være nogle øvelser der er mere relevante end andre...

    miss female

  7. Det værste der kan ske er at jeg må kravle på min PW imorgen tidlig hvis ik jeg kan gå :laugh:

    Ja det har også sin charme :blush: ... mine 60 min. i dag var ikke kravlende da jeg havde fuldstændig stive ben af DOMS.. men se det fra den lyse side du vil glæde nogle med et billigt grin... :bigsmile:

  8. Morgen PW

    65 min PowerWalk fra 9.20 - 10.25

    Hvilket har resulteret i en lille vabel på min ene fod :blush: Nogen der ved om jeg skal lade den være eller prikke hul på den? Jeg fandet en ny rute i skoven, som har den helt passende længde til en 60 min PW :w00t: Tror jeg vil tage et billede imorgen, der er bare så flot på den rute :wub:

    Man anbefaler at man lader den værre.. men de gange hvor jeg har vabler prikker jeg hul på dem og det gør altså at det heler hurtigere end hvis jeg lader vær'...

    bare lige min erfaring...

    Miss female

  9. Hejsa

    Hvis du kan sige hvilke af øvelserne du har mest ondt i kan du uddifferentiere hvilke muskler der er dårlige og så træne dem lidt mere...

    Som jeg læser det du skriver så er det i den øvelse med udafrotation der gør ondt.. så vil det primært være m. infraspinatus og m. teres minor..

    Miss female

  10. Ryg og biceps

    Assisted chins: - Ny øvelse

    3x10 (blok 5, 4 og 4)

    1x8 (blok 3)

    1x6 (blok 3)

    - Tror ikke jeg er så god til logisk tænkning :blush: Der var et skilt som viste hvor meget 'assisted weight' der var på hvert trin. Mener det var 50 kg ved trin 5. 37.5 kg ved trin 4 og 25 kg ved trin 3. Ja for at være ærlig, så ved jeg faktisk ikke engang om vægtenheden var kg :blink: Men jeg går ud fra, at jo lavere 'assisted weight' er, desto mere vægt trækker man vel selv.

    - Pia (Bambi) :wub:

    Du tænker rigtig... i den maskine bliver det hådere og hådere jo mindre "vægt" man tager da man så løfter mere af sin egen vægt (modsat af alle andre maskiner... :superman: )

    Miss female

  11. :wink:

    Tak for det ....

    ... men ved nu ikke om det er viljestyrke... det er mere en udtalt funktion af tænk lidt mindre ... bare gør det --> en maskulin hjernedeffekt :tongue:

    //NO

    :smile: ja okay.. så er det den deffekt jeg skal have.. mon jeg kan arve lidt af mandens herhjemme :bigsmile:

  12. Spiser det samme gennem hele min diæt... variere kun lidt på kødtypen og grøntsagerne til mine 2-3 kødmåltider ... eks. wok med grønt den ene dag .... bøf med grønt den anden ... nogen dage bare en ostemad på en skiveknækbrød :smile:

    I reglen spiser jeg som regel det samme 4-5 dage og skifter så kødtype de næste 4-5 dage....

    eks. så lever jeg af kødsovs med ost i denne uge ... en af mine absolutte favoritter!! I weekenden hvor jeg jobber den på Hotel lever jeg som regel af 20-30 æggehvider sommine kødmåltider da æggene altid står færdigpillet i køleskabet... det er så let!!

    Variationen i kalorieindtag/carbs komme sig naturligt ved at de dage hvor jeg ikke træner tungt der får jeg ikke min proteindrink efter træning samt jeg så på forskellige dage manipulerer lidt med mit kulhydrat indtag ved at spise lidt mere end jeg plejer eks. 25 gr. pasta til min bøf, lidt ektsra rosiner i min morgenmad ect.

    Maden er mit værktøj ... så tænker ikke på det som hverken kedeligt eller spændende - det skal blot opfylde de behov jeg har under en diæt såsom at sørge for at jeg er i kalorieunderskud men på samme tid får de næringsstoffer jeg skal bruge!

    Hvis jeg har brug for en "treat" så spiser jeg det jeg har lyst til, da jeg kan gøre det med god samvittighed når jeg holder min diæt så godt som jeg gør.... men det er dog sjældent når jeg først har opsat mig på diæt at jeg falder for fristelsen.... det er sgu sjældent at der er noget mad som er det værd!!! Tit sidder man bare med en tam fornemmelse når man spiser noget ved siden af sin plan... det smager sgu ikke så godt som man går og bilder sig ind og er langt fra det værd :wink:

    Det kan jeg da kun give dig ret i...

    Held og lykke med det næste projekt...

    I øvrigt er det en fedt hjemmeside du har fået... glæder mig til at læse opdateringerne... beundre din vilje styrke...

    miss female

  13. Nåe du kører diæt kører har du så lavet 3 forskellige kost dag (lav melle høj carb) og så kører i turnus mellem de tre dage eller får du "nyt mad" hver dag (alle får forhåbentlig nyt mad :blink: men jeg mener om det er de samme slags retter du spiser hver dag) ??

    miss female

  14. Så er det log-tid igen, her i Oksens verden :smile:

    I forgårs havde jeg en smule travlt, men fik da drønet 16 kilometers cykling af.

    I går havde jeg så gået og hidset mig lidt op, fordi nu VILLE jeg have en laaaang etape, bare for at se, om jeg stadig kunne klare at gå over de 20 km.

    Det var blevet lidt sent om aftenen, men nu skulle det altså være. Jeg sprang op på stålhesten, imens jeg bandede :4ranting: som en matros over alle de kanutter, der har prøvet at fortælle mig, at hjemme-træning er umuligt at motivere sig selv til i længden (her hentydes ikke til nogen MOLboer, idet jeg altid har fået god opbakning fra jer). Jeg startede med et mål på 18 km, og regnede så med at kunne gå op til 21 (det er tit bedst at have nogle del-mål undervejs, da det ellers kommer til at virke endeløst). Da de 21 var nået, tænkte jeg: `Nå, så siger vi 22´. Ved 22: Aaaaarrrrghhh, skal det så blive 23, når jeg nu er i gang?

    Ved 24 stoppede jeg. DET var dæleme en god etape. Den fortjener en smule :clap: . Det var herligt at konstatere, at jeg stadig kunne klare de helt lange etaper.

    Så vidt, jeg kan regne ud, bliver totalen for den forgangne uge 119 km. Det er udmærket, når man regner med, at det var første uge siden ferien, og at jeg har været syg, og har måttet tage medicin, der sløver en smule.

    Nu skal det blive spændende at se, hvad det kan blive til i den kommende uge.

    I går morges, da jeg skulle have morgenmad, fik jeg et chok: Da jeg ville tænde lampen over bordet (sådan et amatur med 3 spots), lød der et BANG!, og en pære fløj gennem luften som et Scud-missil, imens gnister stod ud i rummet. Relæet slog fra med det samme, og da jeg havde slået det til igen, var strømmen tilbage. Men jeg skal lige have min far til at kigge på den der skøre lampe. Jeg vil nødig bombarderes med reflektor-pærer :nonono: .

    Og jeg har jeg i øvrigt haft 3000 kilometers jubilæum med kondicyklen :4thumbup:

    Nå, nu drøner jeg ned i Tøfex.

    Super flot og tillykke.. det er en super motivation du har... dejligt med succen.. det kan man leve på længe... :superman:

    Miss female

  15. Opskrifter

    Først vil jeg lige sige, at min opskrift på mini-rugbrød kommer fra Femina. Det er en opskrift hun har lagt her på MOL tidligere. Jeg har så bare lavet lidt justeringer her og der.

    Mini-rugbrød

    2 dl grahamsmel

    2½ dl havregryn

    1 2/3 dl groft rugmel

    1½ dl knækkede rugkerner

    1 dl sesamfrø

    1½ dl hørfrø

    8 dl hvedemel

    2 tsk salt

    5 tsk natron

    1 dl lys sirup

    1dl røde linser

    1L kærnemælk

    De røde linser koges og afkøles. Alle de tørre ingredienser + de forkogte røde linser blandes i en stor skål. Herefter tilsættes sirup og kærnemælk. Blandingen røres godt sammen. Dejen er meget flydende - det skal den være :wink:

    Beklæd nogle små rugbrødsforme med bagepapir og fordel dejen i disse. Mini-rugbrødene bages neders i ovnen på 175 grader og er færdige når de lyder hule ved "bank under bunden"

    Mini-rugbrødene afkøles på en rist og er velegnede til frysning.

    Grovhorn

    1 dl røde linser

    1 dl vand

    40 gram rapsolie

    2 dl skummetmælk

    ½ del yoghurt naturel

    ½ pk. gær

    1 tsk salt

    ½ dl frisk hakket persille

    ½ dl frisk hakket purløg

    175 gram grahamsmel

    250 gram hvedemel

    1 æg til pensling

    De røde linser koges og afkøles. Mælk, yoghurt naturel og rapsolie blandes, gæren røres ud heri. De øvrige ingredienser røres i og dejen æltes godt sammen. Lad herefter dejen hæve ½ time, hvorefter den slås ned igen og formes til boller. Pensles med æg og bages i en forvarmet oven på 200 grader. Bollerne er færdige, når de lyder hule ved "bank under bunden".

    God appetit

    - Pia (Bambi) :wub:

    Takker det vil jeg prøve når der lige er tid til det....

    miss female

  16. Kigger lige efter en opskrift på dit rugbrød :blush: Ej jeg kunne godt bare tænke mig at prøve det.. så hvis du har tid og du gider kunne det da være super dejligt hvis du gad at lægge den ind :poking:

    god søndag

    miss female :innocent:

  17. Dejligt at du har smidt 30 kg. Men fortæl mig lige hvad for produkter hvor du ikke tager den Kcal lette? Der er forskel på fedtfattig og Kcal let :smile:

    I starten troede jeg det var godt at købe en fedtfattig Leverpostej/tunsalat men nu da jeg har lært mere ved jeg at der er mindre kalorier i men der er stadig for mange i forhold til hvad jeg har brug for.... I starten gik jeg meget op i om der var 180 kcal pr. 100 g. rugbrød eller om der var 200 kcal. nu er det smagen der betyder (sammen med kalorierne) må spare et andet sted så for jeg gider ikke spise noget der ikke smager godt... Når jeg en sjælden gang får chokolade vil jeg ikke gå på kompromis da det er så sjældent at jeg får det... så vælger jeg det jeg bedst kan lide... og sådan kunne min liste blive ved...

  18. Hej hej

    nej det er ikke for at få mit protein på en anden måde ellers tak for dit forslag :bigsmile: Jeg er mere interesseret i at høre om proteinets optagelse i kroppen ændres, eller sagt på en anden måde : ødelægger det proteinet når det bliver "kølet ned til en slushices temperatur ? :innocent:

    Det tror jeg ikke det gør... det bliver jo kølet ned når man fx. laver smooties og det er der rigtig mange der gør(ved godt at fordi alle gør det er det ikke nødvendigvis rigtigt)... så tror ikke det påvirker proteinet..

    miss female

  19. Varmer du op??

    ved godt at du siger at du ikke har haft problemet før men en vægtstigning på 20 kg. er en ret stor belstning på kroppen så det kunne godt være at der var nogle ting der har ændret sig...

    Du skriver at du ikke før har haft problemer med dine løbesko... men hvor langt har du løbet i dem - når de er brugt godt nok er stødabsoberingen jo ikke så god mere... hvor lang tid siden er det du har brugt dine løbesko ?? hvis det er lang tid siden kan det også have en påvirkning på absoberingen - alt efter gvad det er for en type...

    det sidste jeg vil sige er at det for mig lyder som et stress af den muskel der sidder ned langs skinnebenet og ned på storeetåen (tibiales ant.) som følge af manglende opvarmnin og øget vægtbæring som du ikke har været vandt til...

    Hvis ikke det hjælper med opvarmning og varmecreme/nye sko/øvelse kunne det være du skulle starte med en lidt mildere form for belastning... fx. svømning eller cykling...

    men giv ikke op din krop skal nok vænne sig til det :cooldance:

    miss female

  20. Jeg ville høre om der er nogen som ved om proteinpulver ændrer sig ved at blive frosset ned så det kommer til at blive som en slushice ? tænker på optagelsesevnen og om proteinet ændre molokyle sammensætning ?

    Jeg kan ikke svare direkte på dit spørgsmål men jeg går ud fra det er frdi du gerne vil have proteinpulver på en anden måde end bare at shake det.

    Men hvis du vil have en slush ice/smoothi kan du blende protein pulver med isterninger, frugt, mælk juice eller bare vand... prøv evt. også frosentfrugt... bon appetit

    post-12605-1168258123.gif

    miss female

  21. Da jeg gik på giæt første gang for 2 år siden skiftede jeg alt sodavand/saftevand osv. ud med light produkter eller sukkerfrit... det hjalp mig til at tabe de 30 kg. jeg på nuværende tid har tabt.. Med tiden har jeg fået en større indsigt i kost og fordeling af prot./kulh./fedt så ved nu at det ikke er alle light /sukkerfrie produkter hvor det kan betale sig at tage den kalorielette... Så jeg er nu mere opmærksom på hvad der står på pakkerne.. Men derfor drikker jeg stadig ligyt sodavand da det er et af de steder hvor man virkelig kan spare mange kalorier.... og jeg får ikke øget lyst til søde sager... tvært imod kan jeg bruge det i de perioder hvor jeg har en stor sukkertrang og så kan light cola og sukkerfri gajoler gøre det ud for slik og alm. sodavand.. (hmm.. drikker faktisk aldrig alm. sodavand mere det klistre på tænderne og vokser i mundern) :blush:

    miss female

  22. det er det da :smile:

    300kcal/100g er for det koncentrerede pulver, så når du skal regne det ind i din kost skal du kun indtaste mængden af selve pulveret du har brugt. 60kcal/100g som det færdige produkt skulle indholde er da stadig lavt.

    ja det ved jeg :bigsmile: .. men ikke så lav som jeg troede.. :blush: .. tak for hjælpen