Celina

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Celina

  1. Ptpoul, min moralprædiken var ikke henvendt til folk, der tager stoffet velvidende om bivirkiningerne, rowli' now :wink: Jeg tænker mere på den 16-årige tøs/knægt, der sidder og læser MOL og tænker "fedt, det må jeg prøve, de siger, det virker!" Alle lægemidler kan give bivirkninger, ja, men ved et kosmetisk vægttab synes jeg, man skal tænke sig om, før man begynder på efedrin (eller koffein for den sags skyld)

    Soritarius, nej, det er ikke "alvorlige" bivirkninger, hvis man har dem i en kortere periode, men hvis man først er faldet for stoffet og tager det hver gang vægten sniger sig op, giver det så ikke kroppen en vis belastning? - oveni ens eventuelle rygning og alkoholforbrug :innocent: Jeg har ét sted, hvor de siger en halveringstid på 4 timer og et andet, hvor der står 12 timer, og ja det udskilles næsten uomdannet, men jeg ved faktisk ikke, hvad det er, de kigger efter præcist ved sådan en test. Tror dog ikke Kafir skal være nervøs.

  2. Har brugt det i en periode i forbindelse med vægttab og træning. For mig har det virket udmærket, men ikke noget jeg vil anbefale folk at tage medmindre man har sat sig ind i bivirkninger og risici.

    Jeg vil i den forbindelse lige bemærke, at efedrin ifølge mine lærebøger kan give bivirkninger som forhøjet blodtryk, takykardi (når hjertet slår for hurtigt), søvnløshed, afhængighed og akut psykose ved overdosis. Det har en halveringstid på 12 timer i blodet afhængigt af urin flow og pH, men kan ikke finde noget om, hvor længe det kan spores i kroppen. Men altså absolut ikke noget, der er anbefalelsesværdigt at bruge, nej! :nonono: /Celina (medicinstuderende)