Broens

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Broens

  1. Ben,ryg biceps dag:

    squat 4x6 82.5kg

    stifflegged dødløft 4x6 m 125kg

    yates rows 4x8 m 136kg

    pulldowns 3x8 m 90kg

    curls 4x8 med 22kg

    calf raise 3x10 m 148kg

    reverse calf raise 3x10 med 40kg

    siddende calf raise 3x10 med 35kg

    goodmornings (som støtte øvelse til dødløft)60kg 4x8

    Skulle du søge ind til Frømandskorpset? Hvis ja, så glem alt det der styrketræning!

  2. Yes people! I har nok set den her efterhånden en trillion gange.

    Så i stedet for at sige blabla jeg vil gerne være jægersoldat, så vil jeg gerne suge alt den info, som jeg kan, ud af jer!

    Jeg er 17 år gammel, har styrketrænet i snart to år, og har løbet i tre år, med intensitets stigning igennem de tre år.

    Den dag i dag, træner jeg mellem 6-8 gange om ugen, dog kun styrketræning 2 gange om ugen. Jeg løber stort set hverdag. Dog ikke særligt lange ture. Mellem 2-5 KM, da jeg er blevet træt af længer løb. Lige pt. løber jeg de 3000, på 13:42, og jeg vil gerne ned under 13. Jeg har ikke den store idé om hvordan jeg improviser min kondi bedst. Jeg har intet gjort mig i svømning, semi lidt i selvtillidsprøver, er allerede ved at skide i bukserne over den sorte pool.

    Har prøvet at køre således, at jeg de første fem minutter løber 10KM/T, så de næste 5 11KM/T, 12KM/T, 13/KM/T, altså 20 minutter i alt. Over tid vil jeg fra starten af så starte 1 KM/T hurtigere, når jeg føler det andet bliver for let.

    Jeg har gjort mig i HIIT træning, og der kørte jeg 1:30 minuts gå gang, også 1 minuts 22KM/T sprint og det gjorde jeg så 8-10 gange, også to til tre gange om ugen.

    Og det gik jeg død i temmelig hurtigt. Det jeg søger er følgende:

    Andre kondi træningsprogrammer.

    Muskeludholdenheds træningsprogrammer.

    Og folk med erfaringer fra korpset, eller anden militær baggrund, som har noget erfaring, de kan dele ud af fra godteposen.

    Mit råd. Vent til du har fået hår på klodserne og søg først ind på det tidspunkt. Og, glem styrketræning, det er ligegyldigt, start på crossfit i stedet! Start på svømning og fokusér på distance og med distance så mener jeg 5km+. O-løb og marchtræning skal der bruges rigtig meget tid på. Men overstående er underordnet, hvis ikke du har vilje. Ta' faldskærmskursus, begynd at klatre. Få et CMAS dykkercertifikat og dyk så, så meget du kan i Danmark... Søg først ind når du er i stand til at "æde dig selv".