AKLS

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    AKLS got a reaction from Camish in Spiseforstyrrelse?   
    Jeg tror ikke du skal bruge så meget tid på at fokusere på hvad du spiser og hvad du nu vejer. Jeg ved godt det er lettere sagt end gjort, men er det virkelig mad, vægt osv. som det kommer an på.
    Jeg tror at de fleste spiseforstyrelser kommer pga. psykologisk påvirkning. Ting du har været ude for, ting i opdragelsen, måske en trend blandt veninderne. Ofte er det jo startet fordi man sammenligner sig med andre mennesker eller at man måske pludselig har fået noget opmærksomhed fordi man er blevet tyndere. Den opmærksomhed kan så have givet et negativt resultat. Nemlig det at man søger den opmærksomhed igen og igen.
    Det er måske blevet en levevej for dig, at måle, veje og se på sig selv med bedømmene øjne hver dag. Som før nævnt ved jeg godt at det er lettere sagt en gjort at lade være med at tænke sådan. Altså at omlægge hele din hverdag. Prøv istedet for at finde ud af hvad du vil med dig selv, hvilken person vil du gerne være? Hende der måler og vejer alt, eller hende som lever sundt og har et godt helbred. Det sidst nævnte giver også en klart bedre hverdag, med mere energi osv.
    Med mere energi og accept af sig selv, kommer der jo også mere selvtillid og du kan helt sikkert få opmærksomhed på mange andre måder end den vej du køre nu.
    Som du selv er inde på, så er det en klart begyndelse på spiseforstyrelse og hvis jeg har tolket det rigtigt, så er det vel også det du gerne vil høre?