JanJ

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JanJ

  1. Jeg takker mange gange for Hansens uddybende forklaring nu hvor Rasmus ikke har tid :bigsmile: . Jeg vil derimod undlade at svare på hans kritik af Rasmus' manglende opdatering. Synes ikke helt Bone-Breaker er i en position hvor han kan tillade sig det :laugh:

  2. Hej Rasmus. Håber I havde en god ferie i det jyske og fynske. Surt med forkølelsen. Der er nogle af navnene på dine øvelser jeg ikke helt ved hvad dækker over. Kan du måske ganske kort forklare eller henvise til et sted hvor jeg selv kan læse det? Jeg tænker på det i (""): "Bill Starr" BB BP, "Donkey" calf raises, "SB"DL, "Smolov jr" squat.

    Hygge :wink:

  3. Hej Rall

    Jeg glæder mig til at høre om du er blevet stærkere efter Sheiko. Jeg synes at både dig og Bone-Breaker skriver at det ofte har været piece of cake efter træning i squat og brystøvelser. Hvordan er din fornemmelse selv?

    Mvh Geo Nysgerrig

  4. Hej

    Selv tak for sidst. Det var jo en glimrende konference. Det lyder godt at din fiberskade er ved at hele op. Du gik jo også som om du havde skidt i bukserne før :tongue: Jeg er jo på kursus i Valby hver weekend og sidste weekend havde vi Nikolaj Kaufman(Kauf). Jeg kan forstå du også kender ham. Det er en lille verden.

    Nå, jeg vil smutte.

    Hygge og hils Camilla

  5. Hej Kauf

    Tak for sidst (PT kursus i Valby).

    Jeg snakkede med Michael(Bone-Breaker) idag(Vi er på rygcentret i Ringe sammen). Han sagde at du havde en log, så jeg ville lige ind og kigge og ganske rigtigt :bigsmile: Jeg kan forstå du også kender Rasmus(Rall). Det er jo en lille verden vi lever i. Jeg har fået det indtryk at du også er interesseret i hvad der kommer af kongresser, messer osv indenfor træning, så hvis du ikke er klar over det, kan jeg da lige fortælle at der er sportskongres i Odense fra 1-3 feb. Tjek evt www.sportskongres.dk.

    Nå, ville bare hilse

    Mvh JanJ