semelin

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by semelin

  1. For at få et 5 tal til prøven, altså løbe under 8 min 30 sec, skal man løbe med 17,8 km/t HELE vejen.

    På mange løbebånd er der intervaltræningsprogrammer. De er rigtig gode da man ikke kan sætte farten ned som man ville gøre ude på landevejen. 12 min test: Løb 1 min med ca 16 km/t løb 1 min med ca 10 km/t. Det træner vi på forskolen lige nu. Super træning. Bare en lille note

  2. Igen et stort tilykke til alle der er kommet ind!!! Godt gået...

    Er der ikke nogle af de "gavede" drenge der er kommet ind der gider beskriver deres træningsforløb op til prøven? Evt om de var trænede ind de startede med optakten til prøverne eller om folk har fulgt et specielt program?

    Og om der er en modig sjæl der vil ligge sin ansøgning ud så man har noget at gå efter...

    Endnu engang tillykke...

    Semelin

  3. Tak for svaret.

    Min regning er i top og alm viden mener jeg selv jeg er stærk i, men det er stavningen den halter en hel del med... jeg har gået til noget intens stave træning, men lige meget hjælper det..

    Ikke for at lyde vag, men jeg må bare hive mig op og håbe på det bedste...

    Hvor svær er de skriftlige prøver?? Jeg ved godt det er nemt for dem der er gode til de fag, men er ref. øvelsen relativ? Bliver der snakket hurtigt eller er det i et normalt tempo? Og er diktat ligesom fra skolen hvor er person læser en givet tekst op og så er det ellers bare at følge med???

    Overvejer du at tage prøverne igen?

    Semelin

  4. Hej alle.

    Først og fremmest et KÆMPE tillykke til dem der er kommet ind. Har nu siddet de sidste 3 timer og gennemlæst dette forum og jeg har et par spørgsmål:

    1: Hvis man klare sig mindre heldigt til en af de skriftlige eller fysiske prøver, skal man så allerede der antage at løbet er kørt? Altså hvis man får 1 eller 2?

    2: Kan et SU-lån have indflydelse på om man bliver optaget? Personale afd. siger man skal ha styr i økonomien. Det har jeg nu også men hvem kan klare 5 år´s skolegang med den SU de køre med??

    Jeg har trænet et år til det her og føler mig klar, men jeg er ordblind og har derfor mine bange anelser mht de skriflige prøver. De siger i personale afd. at det er den samlede vurdering der tæller, men ville bare høre om der var nogle der evt havde klaret den igennem selv med et 1 eller 2-tal i en prøve... Jeg ved jeg kan score 4 eller højere i løb, bænk og kropshævninger, men det er de skriftlige jeg er mest bange for.... Håber der er nogle der kan give mig lidt ro i sjælen.

    Semelin