GettingHuge

Medlemmer
  • Posts

    208
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GettingHuge

  1. Lige pt er det en modificeret cyklus der benyttes i forhåbning om et peak op til vores konkurrence.

    Den er udviklet af SquatFather og kan findes i tråden om perfekte trænings programmer på side to, i et topic startet af mig.

    Det er ikke fordi jeg har kørt noget stort og snedigt indtil da. Jeg har bare en god styrke bølge for tiden som jeg forsøger at holde lidt liv i.

    Okay, tak for det, kigger lige lidt på det :smile:

  2. Som jeg ser det er der faktisk endnu flere 110 kgs folk. Mølgård kommer vel tilbage når han finder ud af at -110 er der hvor han hører til og Lars Mikkelsen satser også fremover på at lave en god 3 kamp.

    Der bliver hård kamp om plads nummer 2 som jeg ser det. Tonni er svær at udfordre lige nu, men det kunne jo være at det en dag ser anderledes ud.

    Tror nu nok at Mølgård skal blive i -100 noget tid endnu, han har et enormt potientiale i den klasse, og som han selv siger kan han jo ikke fylde 110 ud med muscles..

  3. Med deload vil jeg anbefale 6-8 sæt af 3 reps med 50% af 1RM..

    Synes ikke du bør starte på sheiko så hurtigt efter, da det ville være sygt overkill for dine skuldre(var selv ved at smadre mine efter en gang smolov).. Synes du bør vente 2-4 uger alt efter hvor hurtigt du kommer dig, og udover dit max løft, så bare hold dig til noget lettere bænkpres, fx 5x5 med 80-85% af 5RM, og så når du føler dig klar kan du starte på en gang sheiko..

  4. Hvis det bare er menisken, tror jeg ikke det tager længere end omkring 3 måneder inden du kan spille fodbold igen.. Du skal hvertfald ikke regne med mere i efteråret.. Da jeg selv fik lavet en kikkertoperation i mit højre knæ, var korsbåndet også revet over, så ved ikke lige når det kun er menisken.. Men tror 3 måneder er et realistisk bud..

  5. Hej G-Huge.

    Det bliver nok ikke før en gang til næste år, måske til foråret. For tiden går træning ok og jeg har god træningsmotivation, så det vil jeg ikke til at ødelægge med en gang diæt :nonono::tongue: Vi må se hvornår det bliver og hvilket stævne :smile:

    Spidercurls er tilsvarende preachercurls, hvor man bruger puden der går lodret ned i stedet for den vinklede.

    Mvh.

    C

    Okay, tak for svarerne :bigsmile: