missLaw

Medlemmer
  • Posts

    779
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by missLaw

  1. Dejligt med nogle kendte ansigter i Anger Management. Og som sagt, meget imponeret over den solide form du holder dig! :devil:

    Nok en smule mærkeligt for nogen at vi lige stod der i bikini, men på den anden side skal posering jo øves :smile:

    Blev i øvrigt også ret overrasket over den mærkelige crunchmaskine. Og også over den leg curl som nærmest er som en slags forlystelse at træde ind i med låger der skal lukkes op og i osv :wink:

  2. I lørdags var det nordiske mesterskaberne i fitness og BB (eller, Trondheim open, som det hed, siden det ikke er helt IBFF konkurrence, eller noget... ) og Lonnie - kreativlbp - tog sejren igen! :superman: Super sejt! Mig og poul havde fornøjelsen at få hænge ud med Lonnie og hendes kæreste, Rune, samt Line og René om søndagen. Vi tog i Tivoli, hvor der var Halloween tema, samt åd burgers på Halifax :4mewantfood:

    Jeg har lige stjålet et billed fra turen i Tivoli fra misslaws blog Det er mig og Lonnie og jeg synes det ser så skægt ud at jeg sidder og glor på Lonnies pandekage og slikker mig om munden :bigsmile:

    linnealonnie.jpg

    Hehe, sad også og grinede lidt for mig selv da jeg havde taget det, det var helt rigtig timet med det blik du havde og slikkede dig om munden :tongue:

  3. .. ellers den god gamle og helt gratis metode med blege slimhinder :wink:

    Misslaw... ja - hgb = hæmoglobin = blodprocent

    Tak for svar..

    Og sidder på kontoret helt alene og griner af din avatar :4thumbup:

  4. I dag faldt jeg om på OP :laugh: Det var bare alt, alt for varmt inde på stuen og jeg havde også fået taget den forkerte bluse på - bedre at have én med små huller i, som kan lufte igennem. Var også på som 2. assistent, så stod stille de første to timer. Når jeg så skulle ind i feltet og assistere, blev det pludselig så varmt at jeg ikke kunne holde det ud. Troede lige at jeg kunne redde den ved at tage træskoerne af og så på stengulvet, men var nok for sen i min tankegang. 5 sekunder senere lå jeg på gulvet med fødderne i vejret. Det syntes kirurgerne var meget morsomt :bigsmile:

    Hold da op! Kan godt forstå de grinede, forhåbentlig er de klar over at det var pga varmen og ikke fordi du ikke kunne holde ud at se på operationen :tongue:

  5. Ja de er alt for søde, hvilket nu også er årsag til at jeg har 5 :wub: Heldigvis er vi flyttet i hus og har netop fået bygget løbegård til misserne så de har lidt ekstra plads at boltre sig på :smile:

    Slet ikke til at stå for! Skal du have killinger igen i år??

    Er sikker på der kommer flere til når vi engang får købt et hus, eller får et sted med mere plads i hvert fald. Planen er også at lave en løbegård.

  6. Mange tak! :smile:

    Jeg surfede i øvrigt forbi dine katters hjemmeside i dag. De er da bare alt for søde! Jeg tror at det her billede må blive min nye avatar en dag:

    dc01024effe27e8362fba0f6073f29ba.jpg

    :wub:

    Hvor er den bare dejlig!!! Får helt lyst til at få én mere, men fornuften siger mig at 4 vist er rigeligt :blush:

  7. Mon ikke det bare ryster bagud, lige som mit? Så skulle det ikke være nogle problem, siden løbebåndene ofte står ved siden af hinanden :smile:

    --------------------

    Morgenvægt: 68,1 kg (16)

    hmmm... så er det i det mindste vendt i den rigtige retning, men...

    Trust me, det kan flyve i alle retninger p.t. :wink: Fint med vægten, det går da stødt nedaf :smile:

  8. Om ikke andet, så er det det hele vært fordi det ekstra tempo gør at det føles som at man ryster lidt af den ekstra hud af :laugh::wink::w00t::tongue:

    :laugh:

    Du skal i hvert fald sørge for at holde lidt afstand så du ikke risikerer at falde over min røv :tongue:

  9. Fedt! :king:

    Så kan vi lave de første to som sidst, og så får du lov at på det sidste prøve endnu en ny variant, som stiller en anelse mere krav til konditionen :wink:

    Ikke sikkert at formen er til det, men synes ellers at det går fremad, så det er jo ikke andet at gøre end at teste :wink:

  10. Ja, du er simpelthen så egoistisk, som håber at jeg skal blive rask :nonono:

    Jeg er altid frisk på ryg! :w00t: Håber også at være frisk på noget cardio, måske endda hele tre intervaller til det tidspunkt???? :bigsmile:

    Lidt egoistisk er det nu at håbe på du er i bedring så jeg kan træne med dig fredag :tongue:

    Er helt med på 3 intervaller!!!!! :devil:

  11. Countdown 194

    Morgenvægt: 68,3 kg (murmel... :dry: )

    Tror at jeg er ved at få halsbetændelse :ill: Så min intervalltræning bliver skubbet i dag og jeg nøjes med PW og tung rygtræning. Har langvagten i dag på arbejde, så det bliver først sent, håber at jeg når at friskne til en smule :smile:

    Dagens motion så langt består i 6 km PW :walking:

    Træls med sygdom, den må du godt lade blive i Næstved! Håber (ret egoistisk)du kommer let hen ober den så du er klar fredag, evt. til at køre ryg??? :bigsmile:

  12. Det var fitness-Anders (fra Vesterbro) jeg fik slæbt med :smile: Jeg tror at han har det OK resten af den her dag i hvert fald, men tror også at han kommer at sove tungt i nat og måske ikke være den som spurter hurtigst til fodboldtræningen i morgen :laugh:

    Jeg kan altså virkelig mærke at jeg er ved at blive slap nu! Puha, det er tungt for tiden... Tror ikke nogen skal regne med at se PR's i denne log hvad gælder styrke de næste 6 måneder...

    :laugh:

    Stakkels Anders!!!

    Så må du jo bare lave skrive REP PR's ind istedet, det er der vist trend for :wink:

  13. Jeg skal træne en kunde på Vesterbro mellem 10 og 11, så efter det tidspunkt. Jeg håber på et godt vejr, så jeg kan løbe intervaller rundt om søen her ved os og så tage i Grøndal centret for at løfte lidt vægte (ligger også lige ved siden af).

    Det må blive en anden dag :smile: Har en masse ting jeg ikke nåede i løbet af ugen som jeg lige skal have fulgt op på, træls!!!

    Men hvad siger du til lidt fællestræning i the gym torsdag eller fredag i næste uge??

  14. Som jeg forstået ham, mener CM at mit vægttab burde have været større, med tanke på mit underskud. Han tror at jeg beholdt meget væske, dog, som han mener at dobbelt dosis lean og l-carnitin skal kunne hjælpe på :smile:

    Ja, jeg skal sgu aldrig mere vige for de sindssyge barnevogne! :tongue:

    Vil du med på noget bootcamp i morgen? :w00t::king:

    Ah, så kan jeg bedre forstå det :wink:

    Uh bootcamp, lyder spændende men har lidt planer.... hvad tid og hvor??? :smile:

  15. Ja, diæten er præcis som før.

    Glemte sgu i øvrigt at jeg også skulle have dobbelt dosis l-carnitin... Men de to ting er de eneste ændringer.

    Ja, det er sgu vildt hvor folk er dumme! :laugh: stakkels barn... Men pigen var i det mindste faktisk meget køn, så det kan være det kan arve et eller andet godt :wink:

    Var også bare SÅ pissed efter det med hundelorten! Gad vide hvad folk tænkte, når jeg stormede forbi dem på vejen hjem med sort blik og stinkende af lort! :laugh:

    Lyders ellers også som at det var noget af en oplevelse på din step time i går? :bigsmile:

    Hmm....hvis der ikke er skåret i diæten, hvordan kan vægttabet så gå hurtigere end det har gjort hidtil, mere cardio??? Soory... jeg skal nok have det skåret ud i pap....

    Et pænt ydre kan redde meget, dog skræmmes jeg ofte over hvor lidt oplyste og opvakte i øvrigt at folk kan være :crazy: !!

    Kan forestille mig hvordan du har stormet hjemad smurt ind i hundelort, det er da virkelig også uheldigt!! Det kan måske lære dig at vige pladsen for barnevogne!! :tongue:

    De latterlige duller på den steptime igår... puha... det krævede virkelig disciplin ikke at sige noget! Nu må vi se om de også tropper op næste gang for så må jeg sørge for at komme så langt væk fra dem som muligt!!!! :dry:

  16. Hvor er det skønt at komme hjem fra træning, sætte sig i sofaen, tænde computeren, få en kat på skødet og så læse dine fantastiske historier fra det virkelige liv! :laugh: Føj med hundelorten!!!! Og mht den gravide er der virkelig folk der ikke burde få børn... :blink:

    Når du siger dobbelt så lean, vil det så sige at der ikke er skåret i din diæt eller hur??

  17. Overvejer om jeg skal være lidt spiseforstyrret og logføre min vægt hver dag... Carl Marcus vil nemlig at der skal lidt fart på, 3,5 kg på de næste 3 uger. Jeg påbegynder, så må vi jo se om jeg bliver skør af det - med tanke på at det kan skifte en del fra dag til dag...

    Morgenvægt: 68,5 kg (21)

    Det lyder da spændende. Hvad skal ændres og kommer til til at fortsætte resten af diæten?

  18. Ja, den var i hvert fald ikke specielt stor :smile: Poul kommenterede også at "jeg så shredded ud i ansigtet" når han kom hjem :laugh: Var også næsten tørret ind som et rosin. (usikker på hvad rosiner hedder i singularis på dansk... :unsure: )

    :laugh: Rosin er ganske rigtigt! Håber du har genvundet væskebalancen :wink:

  19. Ja, fik det banket af - 70 minutter PW i soleskin. Havde dog for meget tøj på, havde sgu tabt mig 2 kg efter den gåtur! :laugh: Var dog ekstremt tørstig når jeg kom hjem, så tror vist at der var pænt meget væske som røg på den tur.

    Hold da op!!! :crazy: Maven må have set rigtig fin ud efter den tur :wink: