iloveworkout

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by iloveworkout

  1. Hej.

    Jeg har tænkt mig at løbe kvindeløb - 5 km. distancen om et par måneder.

    Jeg er i rimelig god form, og vil gerne træne mig op til at kunne løbe de 5 km. godt (dvs. løbe efter guld/1. plads), men jeg er faktisk ikke klar over hvor hurtigt jeg skal kunne gennemføre de 5 km.

    Som det ser ud nu, er jeg ca. 27 min. om det på løbebånd.

    Er der nogen af jer, der ved hvor hurtigt 1. pladsen løbes på?

    Tak for hjælpen.

  2. Jeg synes at have lært, at det hele handler om balancen mellem kcal indtag og kcal underskud for at opnå et vægttab.

    Alligevel hører jeg tit om, at man skal holde sig fra animalsk fedt, hvidt sukker m.m. Men hvordan hænger det sammen med ovenstående??

    Hvis man tæller kcal og sørger for at ligge 500 under sit ligevægtsindtag, burde det vel være fuldstændig ligegyldigt, om man vælger et stykke rugbrød med smør og syltetøj, fremfor 10 grønne tomater??

    Oder was?

  3. Hej.

    Jeg har et spørgsmål, som jeg håber nogle af jer kloge hoveder herinde kan svare på...

    Hvis man spiser sundt (havregryn/müsli, rugbrød, grøntsager, frugt, bælgfrugter, fisk, kød, kylling osv..), drikker masser af vand og samtidig motionerer 7 timer/ugentligt, vil man så blive ved med at tabe sig, eller stopper kroppen på et tidspunt med at forbrænde fedt?

    Jeg stiller dette spørgsmål, fordi jeg gerne vil tabe et par kilo mere, men det er ligesomom der ikke sker noget?

  4. Hej.

    Jeg kører selv både spinning I, II og III i københavn.

    Jeg synes ikke det vil være noget problem for dig at tage spinning II eller III overhovedet- uanset instruktør, i det, disse timer blot handler om mental styrke overfor det øgede pres det højere niveau (og instruktøren) giver.

    Når der køres i dobbelttakt både som stående og siddende (hvilket er ofte og i lange sekvenser på niveau II og III) kan du bare 'nøjes' med at forblive i enkelttakt evt. suppleret med et højere gear/ hårdere træd. Det vil helt sikkert give dig noget, idet jeg oplever at det egentlig ikke handler så meget om at køre præcis efter instruktørens forskrift, men snarere at give det ekstra som det mentale pres der fra en selv og fra træneren gradvis øges efter niveauerne.

    Jeg skal dog lige til slut nævne, at jeg på ingen måde har nogen 'proffesionel' relation til spinning. Altså taler jeg her blot ud fra egne erfaringer uden teoretisk baseret viden.

  5. Hej.

    Jeg er kvinde, 27 år og vejer ikke alt for meget. Men jeg vil gerne lige tabe omkring 7 kg for at komme ned på normal vægt.

    Jeg træner næsten hver dag. Nogle dage blot en time andre dage halvanden til to, fordelt mellem enten en times steppuls, step, hipuls el. lign. spinning II og III suppleret enten med to hold efter hinanden eller tyve min. løb.

    Det jeg gerne vil høre, er om dette lyder af noget i jeres ører? Eller om jeg burde træne mere? Jeg vil samtidig også gerne spørge, hvilken af ovenstående træning eller kombinationer jeg vil tabe mig mest af. Skal jeg eks. tage to spinning timer efter hinanden eller er det ligeså godt med hi puls og lidt løb?

    (jeg dyrker også pilates et par gange om ugen, i håb om at få en vetrænet, flad mave!)

    (hvis dette ska bruges, spiser jeg spiser omkring 1200 - 1800 kcal dagligt)

    Håber nogle af jer har forstand på træning osv.

    Jeg ser frem til et svar.

  6. Hej.

    Jeg har fundet frem til et site (ved ikke om man må reklamere for sådan noget herinde, men jeg bliver nødt til at høre mig ad) der kan regne ens daglige behov for energi underskud/overskud ud, i forhold til et fremsat mål.

    Jeg har sat mig det mål at tabe 7 kg. inden sommeren.

    Ved at indtaste dagligt motions/aktivitets niveau samt dagligt kost indtag ( og selvfølgelig også data ang. nuværende højde, vægt etc.). Kan den regne ud, at jeg ved at spise 1800 kcal idag skal, for at nå mit mål, være i energi underskud med 194 (eller mere) kcal om dagen.

    Således regner den også ud at jeg idag har et underskud på 600 kcal i forhold til hvad jeg, med mit energi forbrug, burde være i underskud med.

    Nu er det jo nok lidt svært at tage stilling til, da jeg ikke kommer med tal eller henvisninger til.

    Men jeg tænkte der måske var nogen herinde som kendte sitet (madital.dk) og som derfor kunne sige god for dets udregninger.

    Ellers prøv selv at oprette en profil. Det er virkelig godt. (hvis det altså passer!!)

    Til sidst: Grunden til at jeg overhovedet har fundet frem til ovenstående site, skyldes at jeg gerne vil regne ud hvordan mit daglige kcal indtag skal være i forhold til mit daglige energi forbrug. Jeg ved man også kan gøre det her inde, men jeg synes kcal indtaget virker overdrevet her.