PFR

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PFR

  1. Tak for tippet!

    Jeg er sikker på at du har syntes om Kim Sjøberg - personligt har jeg i hvert fald glæde af hans timer. Musikken er måske lige lovlig "stille", men der er ingen tvivl om, at manden ved hvad han har med at gøre, og at der ligger tanker og planlægning bag timerne.

    I mellemtiden har jeg også haft lejlighed til at køre hos Michael Buksti og det var til gengæld ikke noget for mig: Manden havde stående dobbeltakt på programmet 3 minutter inde i opvarmningen og få minutter efter stod den på intervaller med hård stående enkelttakt efterfulgt af siddende (samme modstand) inden han dikterede, at tempoet skulle fyres af (han var tilsyneladende selv i stand til at øge tempoet til det dobbelte) i 1 minut - stadig siddende og med samme modstand (!). Dette ekstemt hårde interval hører (i det omfang det overhovedet lader sig udføre i praksis) efter min bedtse overbevisning ikke hjemme i starten af en time.

    Det blev ikke bedre af, at han selv har en meget besynderlig - og ret distraherende - cykelstil samtidig med at han "faker" hele timen igennem bl.a. illustreret ved, at være i stand til at gå fra jernhård siddende enkelttakt til pause hvor der trilles og drikkes vand uden at røre modstandsknappen (!).

    Nå det var blot min mening - smag og behag er jo heldigvis forskellig, og jeg hører naturligvis gerne om der er andre som har en anden holdning.

  2. God tråd - jeg ved godt at det har været oppe før, men der sker jo også en vis udskiftning i instruktørerne - så tak for tippene.

    Jeg er selv forholdsvis nyt medlem i Fitness.dk og kommer mest i Adelsgade. I den forbindelse har jeg kørt nogle (4) gange hos Henrik Pabst, og jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår hans "Legende-status".

    Manden er utvivlsomt en dygtig cykelrytter, men for mig virker det som om timerne blot er noget der skal overstås. Han fortæller intet om "dagens program", ligesom man kan være 2-3 minutter inde i et interval, før han melder ud om hvor længe det skal vare. Han siger ikke mange ord i løbet af timen, og mellemtider kommer der - stort set - heller ikke nogen af. Musikken synes at være en tilfældig CD fra bunken og der bliver ikke skiftet sange mellem de enkelte intervaller.

    Det kan godt være at det bare er mig(?), og det kan også godt være at instruktørerne bare har svært ved at mande sig op i Adelgade, da "publikum" til spinningtimerne består meget af diverse "kontortyper" uden den store teknik og ikke særligt meget af øvede spinnere...?