Lucky Luke

Medlemmer
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lucky Luke

  1. Vi havde lige temadag på Stationen i dag, hvor der blev snakket om alt muligt med fremtiden for politiet m.m.

    Vi fik at vide, at antallet af ansøgninger er styrtdykket. For blot et par år siden var det næsten kun hver tiende af ansøgerne, som kom ind på skolen. Nu er det over hver tredje og der mangler at blive ansat rigtigt mange til 2008.

    Så der må være en rigtig god chance, hvis man består prøverne. Det er lidt en kedelig udvikling for politiet, men meget heldigt hvis man søger for tiden. Jeg vil derfor opfordre alle til at søge, og fortælle venner og bekendte med disse drømme om at søge. Der skulle gerne være en del at vælge mellem, så kvaliteten af dansk politi kan holdes oppe.

    Og nu har jeg lige hurtigt set nogle af jeres prøveresultater, det ser rigtigt fornuftigt ud. Held og lykke med det.

  2. De koster det halve i både Aldi og Føtex. Hvor handler du?

    Handler normalt i Spar, da den ligger nærmest. De er ok med nogle ting, men ret dyre med andre. Tak for forslagene, vil jeg prøve en af dagene.

    Jeg bor i København, så kommer sjældent til grænsen. Jeg vil dog kigge efter det, når jeg kommer forbi engang.

    mvh :smile:

  3. Hej.

    Jeg vil gerne gaine lidt vægt, men stadig få de ekstra kcal fra sunde kilder. Jeg har tænkt mig at supplere op med mandler og nødder bl.a., men synes de er urimelige dyre i de butikker jeg normalt handler. Mandler og hasselnøder til ca. 20 kr. pr. 100 gram.

    Nogen forslag til hvor disse kan købes billigt? Jeg har metro kort, hvis det er billigt der.

    mvh

  4. Jeg siger mange tak for svarene. Jeg smutter til lægen i morgen, hvor jeg forhåbentligt kan få en tid. Mærkeligt nok har jeg ikke mærket så meget til det i dag, lidt hyppigere vandladning end normalt og lidt svien ved vandladning. Jeg vil dog have det undersøgt alligevel.

    mvh

  5. Igår var jeg ude at løbe og efter et hårdt interval gik jeg stille i 5 min og slappede af. Jeg begyndte at lunte stille igen, men så gjorde det ret ondt i det nederste af maven( nok omkring blæren) og lidt ned omkring penis også.

    Det var lidt svært at definere præcis hvor smerterne kom, men føltes primært som ovennævnt. Det var dog ikke kraftige smerter, det føltes nærmere som om jeg skulle tisse, men gjorde samtidig også lidt ondt. Jeg forsøgte flere gange at starte løbet igen, men hver gang måtte jeg begynde at gå igen p.g.a. smerterne og ubehaget.

    Da jeg kom hjem skulle jeg kun tisse en smule, og det sved ret meget. De sidste par dråber var så blod, og så blev jeg selvfølgelig urolig. Resten af dagen skulle jeg lade vandet meget hyppigt, selvom der ikke rigtigt kom så meget ud. Der var ingen synligt blod her.

    Min læge har haft lukket siden i går og jeg synes det var lige voldsomt nok at tage på skadestuen. Jeg læste så på netdoktor, og en del af symptomerne passer godt på blærebetændelse. Jeg kan dog læse at dette næsten kun rammer kvinder, og jeg kan ikke se hvor de bloddråber kommer ind i billedet?

    I dag har jeg det fint, men jeg har ikke prøvet at lave noget fysisk.

    Har I nogle ide om hvad det er, og hvordan bør jeg forholde mig omkring lægebesøg?

    ps. jeg er en mand på 25 år.

  6. Det er vel også en mulighed, at Riis først startede med at dope sig senere end de fleste af hans konkurrenter. Dette sammenlagt med hvad Squattie har fortalt om Riis var bundet til rollen som hjælper, kan måske forklare hvorfor han pludseligt blev blandt de bedste.

    Hvis han i nogle år kørte mod et felt hvor ca. 80% var dopede og ikke selv var det, kunne han ikke vinde. Når han så selv kom blandt de 80% var han pludseligt den bedste. Rent gætteri selvfølgelig.

  7. Bjerre83: Jo sagen / bøden står i vores systemer.

    Det er helt klart en ulempe for dig, men jeg vil stadig mene dine chance er rimeligt gode for at komme ind, hvis du kan opveje denne fejltagelse ved en masse andre gode sider og nogle gode karakterer til prøverne.

    Da jeg gik på PG I pissede en af drengene op af en bil i en brandert, hvorefter han fik en bøde. Dette fik ikke konsekvenser for ham, udover en samtale med klasselæreren, hvor han fik at vide det var en uheldig optræden.

    Derudover kender jeg en som er kommet ind på trods af en gammel voldssag. - altså noget mere alvorligt end din sag.

    Og til sidst er der rigtigt mange som har klip i kørekortet og nogle har endda haft det frakendt.

    Det er som sagt klart, at alle disse ting vejer i den forkerte retning, hvilket de også helt sikkert bør gøre. Jeg synes dog ikke du skal opgive håbet, for det kan lade sig gøre.

  8. Det er ikke et svar, du vil se optræde i fysioterapitidsskrifter med den lidt fattige argumentation, men tråde som den her slags får altid det svar, at de bare skal komme ind i kampen og begynde at træne for at få styrket ryggen - og det selvfølgelig også fra folk, der selv har haft bøvl med ryggen.

    Ok, men som Angel siger, er det ikke mere kiropraktere som er specialiseret i ryggen? Altså når jeg skal have det undersøgt, er det vel af en kiropraktor?

  9. Endnu en gang tak for det meget brugbare svar.

    Jeg fik taget røntgen af ryggen for nogle år siden, og en rygspecialist så på det. Han mente ikke umiddelbart min ryg ville give problemer og skrev en erklæring til mig at jeg sagtens ville kunne holde til at være politimand, som jeg er i dag. Men det kan måske have ændret sig siden.

    Jeg tror jeg tager kontakt til en kiropraktor, det vil være rart lige at få det tjekket. Jeg bor i KBH, så tror lige jeg prøver at kontakte Rall.

  10. Jeg har samme problem som dig og har klaret mig fint med lidt normal omtanke!!

    Hvis du vælger at bruge indlæg så er det ENTEN/ELLER ... dvs. hvis du vælger indlæg så er det alt fra dine hjemmesko til løbesko som skal have indlæg og IKKE noget med at gå barfodet rundt!!

    Dette har jeg fundet besværligt og har i stedet indrettet mig efter skævheden ved at sørge for når jeg træner at få lagt lige stor fokus på alle rygmuskler og har faktisk formået at holde min scoliose på et rimeligt niveau ved at styrke mine muskler!

    Bentræning er tilgengæld lidt en anden sag og har her i perioder måtte vælge et-benssøvelser for ikke at det længste ben skal få for meget træning... har også fungeret fint!

    Mht. løb så har det ALDRIG været et problem for mig fordi min krop er vant til skævheden, men kan ikke udtale mig om tilfældet havde været det samme hvis jeg ikke havde optrænet en så god rygmuskulatur??

    Tak for svaret Angel.

    Jeg har også vænnet mig til det, og synes ikke det er noget problem min ryg er skæv. Grunden til jeg oprettede dette emne, var fordi jeg snakkede med kollega i går, som fortalte at han lige havde fået en diskus prolabs. Så spurgte jeg ind til hvordan og hvorfor, og så fortalte han, at hans ene ben er 1 cm længere end det andet, og at hans ryg så er blevet skæv. Han har aldrig haft problemer med ryggen før og har dyrket en del styrketræning.

    Han har så fået at vide at en fysioterapeut, at denne skævhed er meget hård for ryggen og at han muligvis kunne have forhindret diskus prolabsen, hvis at han havde brugt indlæg i skoene.

    Altså han har samme situation med ryggen, skævhed osv. ligesom mig, og havde heller aldrig mærket noget før han lige pludselig fik en diskus prolabs.

    Jeg vil være meget ked af at skulle gå i indlæg i alt fodtøj, eller endnu værre om sommeren hvor jeg altid får i bare tæer. Men jeg blev bare lidt nervøs da han fortalte sin historie.

  11. Hej mol.

    Jeg kan forstå der er rigtig mange dygtige fysioterapeuter, kiropraktere, læger m.m. her på siden, så jeg vil blive meget glad for et par råd.

    Mit ene ben er ca. 1 cm længere end det andet, hvilket har resulteret i en skæv ryg. Min venstre side af ryggen er mere "fremtrædende", altså muskler tæt ved rygsøjlen er meget større i den side.

    Derudover hælder jeg lidt til venstre, hvilket flere som f.eks. har løbet bagefter mig har lagt mærke til.

    Jeg har dog ikke problemer med min ryg, men vil det være en god ide at begynde at bruge indlæg i den ene sko, eller er der anden jeg kan/bør gøre?

  12. Under en idrætstime med Staalanden aka Michael Staal, skulle vi selvfølgelig spille hans fine Staal Yazhy(stave). I mens min gruppe lå og lavede armbøjninger kom Mølgaard forbi, og kom med nogle sjove provokerende udtalelser om vores fysiske formåen. :laugh:

    Så sagde en fra min gruppe: "Mølgaard hvorfor har du så små fødder?" Mølgaard tænkte lidt. så sagde ham fra min gruppe: " Det er fordi at der ikke er noget som kan vokse i skyggen? :laugh: hehe

    Men han kan sagtens tage noget sjov, men lige i den situation blev han godt nok mundlam. :4thumbup:

  13. Lidt motivation til ansøgere... :innocent:

    Endnu en dejlig dag på skydebanen i hus:

    I dag stod den på "motions-skydninger". Første skydning skulle vi lade op med 13 bønner i hvert magasin og stille og med ryggen mod skiverne med front mod vores instruktør med ladte og hylstrede pistoler. Han sagde herefter "GO" og så skulle vi sprinte ned til enden af banen og tilbage til 8 m mærket igen. Herefter skulle der afgives 2 skud mod den røde skive - et stående og et knælende. Dette fortsatte indtil vi havde skudt tomt. Det var pænt svedigt til sidst.

    I anden skydning skulle vi placere 10 bønner på et stykke filt foran skydepladsen. Herefter løb vi på skydelederens signal ned til skydebanens ende og tilbage. Herefter adskildte vi pistolen i hoveddele, holdt piben i vejret og blev godkendt af skydelederen, hvorefter vi samlede våbnet, ladte de 10 skud op og afgav dem hurtigst muligt fra knælende. Hele øvelsen måtte max tage 80 sekunder.

    Nøj, hvor er det godt at være panser.... :smile:

    Rommel

    Hehe var det med Mølgaard ham selv? :laugh:

  14. Malene prøv at skriv et brev til politiet, mener det er personaleafdelingen, det lyder urimeligt.

    Jeg har kendskab til 2-3 andre som er blevet dumpet, hvorefter de har skrevet til dem, og så fået lov til at gå videre.

    Bl.a. en som skrev Hans Kramer Mikkelsen, i stedet for Jens Kramer Mikkelsen, som Københavns tidligere overborgmester. Og en anden som dumpet en diciplin i fysisk prøver, kan ikke lige huske hvad.

    Så når du fik 4 tal sidste gang, kan de jo se du kan finde ud af det.

    Held og lykke.

    ps. og lige et eksempel mere. Det hjælper virkelig at kæmpe for sagen, det sætter politiet pris på, så viser du også du har den rigtige mentalitet. Jeg var nærmest kaseret på forhånd med skæv ryg, da jeg var blevet kasseret på session med det, men jeg kom ind alligevel.

  15. Hej !

    Jeg vil nødig ende som de andre "klassikere" i denne tråd (bhsand, rommel, sheriffen, lucky luke osv.) - der er begyndt på skolen, men har forladt denne tråd :tongue:

    Til de af Jer, der forbereder Jer til prøverne - Gi den gas, for der er virkelig noget at give den gas for........ Det er intet mindre end verdesklasse på skolen.

    Vi har været der en måned nu og ugerne flyver afsted. Vi har engelsk, dansk, samfundsfag, psykologi, idræt, edb, selvforsvar, beredskab og polititeori - Bare lige for at nævne lidt af det som vi bliver kastet rundt i.

    Det er super fedt og en hverdag, der er omskiftelig og fuld af afveksling.......... Så sidder man lidt på skolebænken og så pisker man rundt i Brøndby skoven timen efter........... Det er super fedt...........

    Så de af Jer, der virkelig vil det - Bare giv den gas, I bliver ikke skuffede..........

    Så glæd dig til PG2, det er 1000 gange federe. Jeg er lige kommet hjem fra nattevagt. Og jeg læser skam stadig med i tråden.

  16. peterpalland: Nej nej man skal bestemt ikke male fanden på væggen, og som jeg skrev tidligere til dig, så tror jeg bestemt du kommer ind med din gode indstilling. Så bare klø på så skal det nok gå. De fysiske prøver er ikke så slemme, man kender jo kravene og de ikke ikke så svære hårde igen.

    Vi fik at vide 1. skoledag, at vi var blandt de 15% som blev optaget. Der var over 2500 ansøgere og det var vidst nærmere 450 som startede sidste år. Men det er også ligemeget, med din indstilling skal det nok gå. :smile:

  17. Det jeg næsten synes er mest spændende til en kommende prøve er hvor mange af de andre der ikke har forberedt sig, håber lidt der er rigtig mange bøvhoveder der aldrig før har haft løbesko på og ikke ved hvad bænkpres. Men sådan går det jo nok ikke :) Nå men det gælder vel også bare om at yde det bedste man selv kan.

    Jeg tror efterhånden de fysiske krav er meget kendte, så jeg tror ikke du skal regne med der kommer mange uforberedte. Desuden ved de fleste også at politiet kun har brug for en mindre del af ansøgerne, så man bliver nødt til at gøre en god indsats.

    Da jeg var oppe til fysisk prøve bestod hele holdet, jeg mener vi var mellem 18-20 oppe. Der var dog 2-3 stykker som kun bestod med et 2 tal samlet, og de er så heller ikke kommet ind på skolen.

  18. Hej Lucky Luke....

    Ved du noget om, hvor mange der bliver ansat her til april??

    Hej Polarræv.

    Jeg har ikke hørt noget officielt, men jeg kom tilfældigvis gående forbi nogen af cheferne i sidste uge, hvor det lød som om de sagde at aprilholdet blev rimeligt stort. Jeg kan ikke helt huske det, og er heller ikke sikker på jeg hørte rigtigt. Jeg mener dog de snakkede om +100 til aprilholdet, altså noget større end sidste april.

    Du må dog ikke hænge mig op på det. Jeg skal nok vende tilbage når jeg høre noget mere officielt, ellers smid mige lige en pm hvis jeg glemmer det.

  19. Bedste træning til dato......

    4 gange 4 min løb for fuld skrald, med 2 min. pause.

    Løb mellem 1020 og 1060 meter på 4 min. - meget tilfredsstillende, og jeg ved, når jeg om 4 dage, har løbet dette hver dag, så kommer jeg endnu længere og min syregrænse er skubbet væsentligt, hvilket betyder, jeg kan løbe hurtigere i længere tid og dermed forbedre min tid på 2400 m.

    Efter løbet, hvor jeg var helt varm, tog jeg 7 gode kropshævninger (i stang, hvilket jeg syntes er sværere end i bommen, hvor der er lidt støtte til underarmen).

    Det var fedt og se, at alt træningen hjælper - Eftersom det er 4 uger siden, jeg med nød og næppe kunne tage 4 gode......

    Derefter tog jeg 10*50 kg i bænkpres uden problemer......

    Efter det, tog jeg 6 kropshævninger - 10*50 kg - 5 kropshævninger - 10*50 kg - 4 kropshævninger - 10*50 kg............

    Og så kunne jeg godt mærke mine arme.............

    Det var klasse og imorgen har jeg lejet en hal, hvor jeg kører hele prøven igennem to gange.....

    Sådan skal det være! Du har tydeligvis den rette indstilling, hvis du fortsætter sådan tror jeg du har virkelig gode chancer for at komme ind. Også bare det med at leje en hal viser jo at du tager det seriøst. Godt arbejde, og held og lykke med at komme ind på verdens bedste uddannelse. :smile: