[email protected]

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by [email protected]

  1. Hep

    Så har jeg været til den første behandling. Puha jeg skal love for hun kan tage ved. Skal yderlig 3 gange i næste uge. Det skal nok komme til at gøre nas når behandlingerne ligger så tæt. Kan ikke rigtig sige noget om det virker endnu, men jeg tror på det. Kan det passe at du havde været til behandling tidligere på dagen?

    Er du mere eller mindre skades fri nu eller...?? kan se på dine indlæg at du startede med behandling omkring 1 aug.

    Thomas

  2. Hej

    Nå så gættede jeg rigtig. Har bestilt en tid hos annette torsdag. Så må jeg se hvad hun kan gøre.

    Jeg har også prøvet rigtig meget forskellig. Jeg kører cykelløb og har haft problemet i 2-3 år. Er meget spændt på om det er kan hjælpe.

    Jeg skal nok skrive hvordan det går.

    Thomas

    Hej Thomas,

    Det er helt klart pengene værd efter min mening.

    Som du kan se har jeg prøvet meget forskelligt, men det eneste der har givet resultater har været ART og sports akupunktur. Sidstnævnte er dog symptombehandling, så jeg tvivler på, at det ville have haft en særlig god effekt, hvis jeg ikke havde fået ART. Akupunkturen oplevede jeg som eminent til at fjerne inflammationen, men den ville helt sikkert være kommet igen, hvis jeg ikke havde fået gjort noget ved selve problemet via ART.

    Jeg har fået ART på: Klinikken På Gl. Torv, 1457 København K. Tlf: 33 14 17 18

    Så vidt jeg ved, er der kun en behandler, der laver det på den klinik og, efter hvad jeg har kunne finde, den eneste i Storkøbenhavn. Hun hedder Anette, og det er normalt muligt at få tid inden for et par dage.

    Du må meget gerne vende tilbage, hvis du beslutter dig for at prøve det og fortælle, hvad du synes om behandlingen. Kender ikke andre end mig selv, der har prøvet det, så det kunne være interessant at få en anden vinkel på det :smile:

  3. Hej Quantanamo

    Vi bare lige høre hvad du syntes om det der A.R.T her 3 månder efter. Er det værd at smide penge efter. Overvejer at prøve. Har også problemer med knæet.

    Hvad hed kiropraktoren?

    Mvh Thomas

    Nu er der ikke blevet ført log i snart tre måneder, men jeg regner så småt med at starte op igen. Først med en lille opdatering på knæet.

    Mit forløb med shock wave terapi strakte sig over fem behandlinger og effekten var rimelig. Selve behandlingen var ikke så smertefuld som forventet, men desværre var virkningen heller ikke så god som ventet. Der var imidlertid fremgang. Jeg kom op på at frontsquatte 3 x 10 @ 50 til lige over parallel uden smerter. Jeg var imidlertid ikke tilfreds og surfede nettet rundt for mere information og bedre behandlingsmuligheder. Her stødte jeg på jumpusa.com på en behandlingsform der kunne: "...enable the athlete to be at almost full strength within weeks, instead of months." Behandlingen hed Active Release Therapy (A.R.T.). Behandlingen blev beskrevet som smertefuld, og der stod at den kunne give blå mærker, men at den altså var meget effektiv. Jeg søgte derfor på fysioterapeuter, der kendte til A.R.T., men kunne kun finde nogle i U.S.A. og i bedste fald Norge. Jeg gik derfor et par uger og overvejede mine muligheder indtil jeg fik den idé at søge på kiropraktorer istedet for fysioterapeuter. Her fandt jeg en behandler i Århus, der brugte metoden og da jeg mailede hende for at høre om hun kendte til A.R.T. behandlere i København var der bingo.

    Jeg kontaktede således kiropraktorerne på Gammel Torv og fik at vide at de havde en enkelt behandler, der udførte A.R.T. og hende startede jeg hos d. 1. august altså for små ti dage siden. På de ti dage er det virkelig gået fremad. Jeg var til tre behandlinger sidste uge og har været til to i denne uge. Behandlingen er meget smertefuld og jeg kommer hjem med nye blå mærker hver gang. Især gør det nas, når der masseres oven i de gamle blå mærker :crazy: Kriopraktoren kunne fortælle mig at skaden sandsynligvis er kommet af at jeg forstuvede min ankel tilbage i 3.g. Dette har gjort at mit knæ har været udsat for et ekstra press, hver gang jeg har taget et skridt, hoppet eller lignende. Ud over behandlingerne bruger jeg is op til flere gange dagligt og strækker forlår, hoftebøjere og balder ud hver dag.

    Jeg har ikke trænet nogen øvelser overhovedet med vægt på benene siden d. 1. august, men har nu fået grønt lys på at starte på igen. Jeg skal desuden lave rehab øvelser for inderlår og baglår.

    Jeg har gjort mig en del tanker omkring min træning på det sidste og er endt med en WSB-inspireret model med færre øvelser og især færre tunge øvelser end jeg har kørt tidligere. Der desuden bliver lagt mere vægt på at køre strict i volumen øvelserne.

    Jeg påregner desuden at begynde at svømme lidt igen. Jeg har ikke svømmet siden jeg blev indkaldt tilbage i 2002 og der er således gået 4½ år. En af mine gode veninder fra svømmedagene er imidlertid cheftræner for MK31, der træner i Frankrigsgade Svømmehal på Amager, der ligger ca. 100 meter fra min lejlighed. Jeg regner med at træne 1-2 gange om ugen da det er nogenlunde, hvad der er tid til. Jeg vil desuden gerne supplere cardiotræningen med lidt løb, hvis knæet tillader det.

    Den første up-date bliver således på gårsdagens svømmetræning:

    Træning i MK31 d. 10 august 2006.

    300 indsvømning

    4 x 125 - 75 fortsat IM + 50 Valgfri ben p. 10

    4 x 50 - CR ånd 3,5 - 5,7 - 3,7 - 7,3

    16 x 25 CR teknik - 4 fortryd - 4 rotation - 4 røvballe - 4 HA CU

    200 CR A2 (2.24) + 100 IM EN1

    100 CR

    Ialt 1800 m.

    Nåede kun lige at starte på hovedserien, så var jeg ved at være færdig for energi. Alene opvarmningen var hård! Jeg stoppede derfor allerede her. Kunne godt have svømmet videre, men for dælen det havde været grimt og ikke særlig smart for skulderen. Status er at jeg følger fint med de bedste på holdet tempomæssigt, men er håbløst sat konditionsmæssigt. Skulderen brokkede sig en lille smule, men jeg tror at det primært var på grund af den megen smidighedstræning, der ligger i at streamline.

    Jeg har som nævnt i tidligere indlæg været på diæt siden medio april og har efterhånden tabt mig ca. 10 kg. min morgenvægt svinger således imellem 89,9 i forgårs, og 91,4 i dag.

    Næste opdatering skulle gerne komme i aften efter styrketræning :smile: