Vanda

Medlemmer
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Vanda

  1. Jeg har været med som fysisk træner på en forskole i Ballerup. Der er mere end bare faglig- og fysisk træning. Der er mange ekskursioner til politiskolen, stationerne osv.

    Hvis du lægger tid og energi i det, så betyder det, at du efter forløbet kan klare kravene til optagelse og at du er ret afklaret med at det er det du vil - eller, du finder ud at du ikke kan klare kravene men ved præcis hvad du skal gøre for at opnå dette på egen hånd og til sidste er der rigtig mange der finder ud af, at politiet ikke er noget for dem :smile:

    Mange tak for dit svar, jeg har nemlig også set på den forskole i Ballerup, synes dog det er en smule dyrere der. Ja er vel meget afhængigt af hvad man ligger i det :-). Har du så nogen ide om hvor mange der rent faktisk kom ind hos politiet bagefter?

    Hvis du har været med som fysisk træner så vil jeg lige benytte lejligheden til at høre dig om de kropshævninger for kvinder samtidig. Jeg er igang med at træne med synes virkelig ikke det går fremad, jeg kan simpelthen ikke nå de sidste par cm op og røre med brystet. Har du evt nogle gode øvelser til den?

    På forhånd mange tak!.

  2. Nogle herinde som har gode erfaringer med et forskole politiforløb på højskole?! Er meget i tvivl om det er værd at bruge ca 10.000 kr på 3 mdr. Jeg mangler det sidste fysiske og ved derfor ikke om det er noget for mig, da der er meget dansk/mat undervisning og er ikke det jeg vil forbedre.

    Fortæl endelig både positivt/negativt om deres træning.

    På forhånd mange tak.

  3. Hejsa

    Jeg er i fuld gang med at træne mig op til at søge ind i politiet. Jeg regner med at søge ind til februar.

    Synes det kunne være fedt at tale med nogle andre piger der også vil søge ind, man kunne måske bruge hinanden lidt som sparringspartner, tale om træning osv.

    jeg fik din besked har skrevet tilbage :)..så er du også ved at være helt klart og mangler d sidste?

  4. Tak , jeg er receptionist lige i øjeblikket..på hotel..ellers er jeg dørmand og vagt ved siden af. Har arbejdet som P- vagt...pyha...;-) forsøgt at ha lidt jobs som havde en lille smule relevans..

    Søger først om et år , da jeg har en del kilo der skal tabes før jeg synes jeg kan søge også skal jeg ha styr på kondi og løb for det er jeg slet ikke klar til. Jeg vil så også bruge tiden til at friske op på lidt matematik...holde mig opdateret politisk og læse lidt dansk historie og geografi, da jeg ikke er dansk skal jeg nok arbejde lidt mere på lige det.

    Styrken er det styr på... :w00t: Men skal meget til før jeg er klar..og det har jeg sat et år af til...ved jo det er det jeg vil og det har da også taget tid og overvejelser at komme til den konklusion selvom det er det jeg altid har drømt om. Har to små drenge jeg skal være meget væk fra, men har en rigtig god mand som støtter op om det...så nu skal jeg kæmpe det næste år også må vi se :-)

    Hold da op, så har du også en plan der skal følges:-) godt at høre!

    Så længe man ved det er det man VIL, jeg søger her om 3-4 mdr, så mangler li lidt ekstra kondi og kropshævningerne gggrrr, og ja er jo altid en god idé at holde sig politisk opdateret! Lyder som om du gør det der kræves og held og lykke med det :o)

  5. .. og man må endelig ikke kimse af opvarmningen.

    Det er forskelligt mht. de enkelte instruktører hvad der skal laves til opvarmningen.

    1. gang jeg søgte, var det meget kondition de lagde vægt på. Dvs spurt fra den ene ende af håndboldbanen, ned på maven op igen og ja bare derud af med 145 km/t. Men nu her 2. gang, var det meget kordinationsøvelser og ved det syretræning eller hvad man nu kan kalde det - altså så benene etc. virkelig kommer til at syre til.

    Der er nemlig mange som bare tror, at opvarmningen ik betyder noget. Man kan rent faktisk dumpe på opvarmningen, selvom man var skide god i de andre ting og det er lidt æv.

    Ja er jo lige det!!

    Har du evt?! msn? :)

    Har nemlig selv været i militæret og søger her til feb regner jeg med!

  6. Der skulle være en del der ikke kan finde ud af simple koordineringsøvelser, som er en del af opvarmningen til prøven. Det er dog primært mænd, men kan godt være i lige skal lave lidt for koordinationen.. og så ser man så dejlig dum ud når man kegler rundt i det :tongue:

    Opvarmningen er ikke så slem igen, er jo noget med armene hver sin vej..og hinke på et ben mens man slår sig på hovedet..værre er det heller ikke :-)

    Måske har piger en fordel der hvis de går til aerobic..i dont know :-)

  7. Perfekt, det fremgik bare ikke rigtigt ud fra diskussion omkring hvorvidt i faktisk vidste/ved at kropshævningsøvelsen for kvinder og mænd eksempelvis er forskellig. Men det har i jo nok formenligt læst på politiets hjemmeside :-)

    jo jo ellers ville jeg føle mig pænt pinlig ved at skrive her..

    si si ved præcis hvad man skal :-)

  8. Nu er det fysiske jo ikke super omfattende til optagelsesprøven, hvorved der efter MIN mening ikke er grund til at komplicere det yderligere.

    Træn bænkpres (både for styrke og high reps), kropshævninger (både rigtige og liggende) samt løbedistancer på 2-5km (evt som interval).

    Hvis der derudover er tid kan man træne lidt koordinations øvelser.

    Men held og lykke med det allesammen.

    Næ er sat op hvad man skal øve på, mangler bare de sidste par cm helt op i kropshævninger.

    Men tak tak!

  9. Fandt lige skemaet frem.. På vuc er det fordelt således:

    dansk - 10 timer

    matematik - 4 timer

    sanfundsfag (politirelevante emner) - 4 timer

    Orientering (geografi, historie, aktuelt navnestof osv.) - 2 timer

    Psykologi - 6 timer

    Politi-idræt - 3 timer.

    Jeg var inden og snakke med en studievejleder, hun sagde i idrætten var det en politier der kom ud og undeviste. Bl.a hvad opvarmningen gik ud på og hvordan øvelser skulle laves.. Så man skulle ikke se på det som idræt-idræt men mere som hjælp til ens svage sider og får at få det helt på plads..

    Jeg var i Vordinghul og bare de fire mdr det tog.. Hvad med dig?

    Du bor i kbh et sted ikk? Kunne du måske være interesseret i at mødes og snakke lidt fordi, jeg tror foraet vil gå under hvis jeg giver los med at det jeg gerne vil snakke om :laugh:

    Måske vi kunne lokke andre ligesindede med.. :wink:

    Synes det er meget fagligt og knap så meget fysisk derinde, er nok mere omvendt jeg gerne vil :-), men ser ellers rigtig godt ud!

    Ja er helt klart smart at man kan arbejde på sine svage sider og mere målrettet! hvornår regner du så med at søge!?

    Jo det gør jeg :D..ja meget gerne har du evt msn? er også en masse ting jeg gerne vil tale igennem nemlig heh..

    Jeg var i hos hussarerne i slagelse, 4 mdr men overvejer videre indenfor den retning... hvis alt ikke tegner sig hos politiet..men det skal d jo bare :)!

    erhh kan du sende mig din msn direkte til mig herinde? ik helt klar over hvordan det fungerer, uden at alle kan se den!

  10. Jeg starter på VUC i hvidovre..Havde også tænkt lidt på den i Ballerup men den koster 13.500 og VUC 1100.. Og hvad jeg kunne se var timerne meget ens.. Så det blev VUC.

    Jeg har tidligere gået til jiu-jitsu, men stoppede da jeg var inde i militæret, og har bare aldrig fået startet op igen, men håber jeg for tid efter nytåret.

    Jeg kører lidt mtb en gang imellem, ellers går jeg til mange forskellige danse/aerobic timer i sats. Ikke fordi det gir godt men fordi jeg godt kan lide det..

    I øjeblikket løber jeg bare, skal lige have kondien i form inden jeg starter noget styrketræning.. Ved heller ikke helt hvor jeg skal starte, men regner med at få hjælp til det på forskolen..

    Hvad med dig selv...?

    Jeg synes at det er rigtig godt initiativ med denne her tråd.. Jeg er osse helt vildt nysgerrig.. :tongue:

    Har de noget på Vuc?! men der er så ikke noget fysisk træning med i el hvordan?.

    Jeg har også spillet noget bold, men stoppede også pga militæret :-) hvor har du været inde henne og hvor længe?

    Jeg prøver også at løbe (el dvs skal til at starte op nu) også har jeg styrketrænet de sidste par mdr men er stadig rusten til kropshævningerne..så er mest det jeg øver lige for tiden :) og els går jeg også til noget aerobic for at holde mig lidt i gang det er også mest for hyggens skyld ligesom dig..jeg eelsker bare de tøsetimer :D

    hehe tak jeg savnede bare nogen piger at tale med det om ! ku være sjovt at høre lidt om hvorn de forskellige træner sig op til det nemlig:-)

  11. Hej Vanda

    Jeg er gået igang med at træne til det.. Starter på forskole til januar, og så tager jeg den derfra..

    Må jeg spørge hvorfor du spørger?

    Hvilken forskole starter du på?

    Jeg søger nemlig selv ind her i starten af 08, så var nysgerrig :-). Dyrker du noget sport nu el hvordan?

    Er ofte mændene herinde som skriver om optagelsesprøverne..så ville høre nærmere om kvinderne (els er det bare mig ikke har opdaget tråden) :-)

  12. Hej hej..

    Jeg har søgt og jeg starter på skolen nu her på mandag :bigsmile:

    Men mon ikke der gerne sku sidde nogen derude et sted, som gerne vil eller er i gang med det.

    Tillykke tillykke det lyder rigtig spændende :-)

    har du gået på forskole el været i militæret først?

    Hvordan gik dine fysiske prøver?

    På forhånd tak!

  13. Mange tak fra dit indlæg fra sidelinjen:)..ja ved godt der også er de boglige opgaver, men der ved man jo præcis hvad der skal øves på på nær lige måske "almen viden". Ja jeg skal også først i militæret her nu til februar og ved ikke endnu om jeg vælger at blive længere tid derinde..men politiet er virkelig min drøm, så når jeg beslutter at søge ind til den tid, skal jeg vide jeg gjort 110% og øvet allle øvelserne til det fulde..

    Hvilken del følte du ik' du havde styr på ?

    og igen tak for svaret :o)

  14. Hej allesammen!

    Skriver her da jeg håber her er nogle erfarne mennesker som kan hjælpe mig lidt..i hope soooo :smile:

    Jeg er en pige på 20 som meget gerne vil søge i politiet til aug og mangler lidt hjælp til de forskellige øvelser især kropshævningerne da jeg ikke er en lille nips..men er ret høj (191) skal jeg stærkere arme da jeg vejer liiiidt :s (74) :4mewantfood:

    Skal desuden i militæret her til feb og spiller bold på eliteplan, men mangler et træningsprogram så jeg kan tage nogle kropshævninger samt løbet vil jeg forbedre! Ønsker ikke at blive meget større end jeg er nu, men mere omdanne noget fedt til muskler, så længe jeg ikke kommer til at ligne arnold :D!

    på forhånd mange tak og god træning:)