Ghetix

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ghetix

  1. Hej Motionister

    Skal til, at starte med styrketræning i fitness center igen efter en kort vinterpause. I denne anledning ville det være rart med noget vejledning omkring kosttilskud. Havde f.eks. tænkt på 1 x proteinshake og 1 x kreatinshake efter træning? Eller måske kreatin hver dag, og protein efter hver træning kombineret med therma power (en ven har haft gode erfaringer med denne sammensætning).

    Måske skulle jeg skynde mig, at sige at jeg træner omtrent tre gange ugentligt så vidt muligt á ca. 1-1½ time.

    På forhånd tak.

    Vh.

  2. Jeg søger et træningsprogram til ryggen, for en mand på 53 der har haft en rygskade, der nær endte med en diskusprolaps. Rådet fra kiropraktoren var, at begynde med fitness, med henblik på træning af ryggen. Manden er ikke atletisk, og har ikke tidligere dyrket motion på højt plan, men har til dagligt et fysisk arbejde.

    Jeg leder derfor efter et program der ville passe denne person godt, og vil gavne ham på længere sigt og sikre ham fra at få rygskader på et senere tidpunkt.

    Programmet må gerne være lidt forklarende, da han ikke har det store indblik i træning, og ikke tidligere har gået i fitnesscenter.

    Jeg håber nogle venlige sjæle derude kan hjælpe mig med overstående.

    På forhånd tak :smile:

  3. Jeg tror Shjanna har fat i noget af det rigtige. Bliver tit sukker trængende midt på eftermiddagen, og min tilstedeværelse falder, og jeg følger mig til tider ekstremt træt. Hvad kan i foreslå jeg putter i munden i stedet for sukker? Det skal helst ikke være fedende, eller med for meget energi/kcal.

  4. Hej Motionister

    Jeg har igennem længere tid prøvet, at få rodet bod på min appetit, som til tider synes at tage overhånd. Til dagligt spiser jeg relativt sundt, og spiser bl.a. en stor portion havregryn til morgen (uden sukker), for at undgå at blive alt for sulten ud på dagen, men det hænder altså alligevel. Til tider omkring aftenen kan jeg igen gå hen, og blive sulten, og der ryger alt for meget ned.

    Hvordan kan jeg begrænse min appetit, og kan dette overhovedet lade sig gøre?

  5. Hvor ville det dog være praktisk, hvis alle bivirkningerne kun kom efter lang tid, for så kunne man bare stoppe inden. Sådan fungerer virkeligheden desværre bare ikke - heller ikke med steroider. Det er da klart at jo længere tid du bruger dem jo større bliver chancerne for bivirkninger, både de slemme og de rigtig slemme, og det er jo heller ikke sådan at hovedparten af brugerne af den form for slankepiller for alvorlige bivirkninger efter kort tids brug.

    Stofskiftet bliver sat i overdrive så start pillerne begynder at virke, så jeg kan ikke forestille mig andet end at de fleste af de nævnte bivirkninger kan komme ret hurtigt, såsom hjertebanken, søvnløshed, øget svedtendens osv.

    Hvor slemme skal bivirkningerne være før du gør det på den smarte måde? Lyder lidt som om du bare vil have overbevist dig selv om at bivirkninger kun er andres problem og naturligvis ikke vil ske for dig. :wink:

    Nej bestemt ikke, er naturligvis klar over bivirkninger gælder faktisk alle.

    Hvis jeg lige skal skærer ud i pap, så er det ikke piller man køber over nettet. Det er piller pr. recept fra din læge. Nu ved jeg selvfølgelig ikke om der er det samme i dem som man kan købe over nettet og diverse steder.

  6. Om det er værd at sætte helbredet på spil for at opnå noget der med en smule indsats uden problemer kan opnås uden risiko for det ene og det andet.

    Endelig har stofferne en række bivirkninger, idet de bl.a. kan medføre søvnløshed, paranoide psykoser, øget hjertefrekvens og blodtryksstigning.

    http://www.laegemiddelstyrelsen.dk/1024/vi...?artikelID=8490

    http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=36046

    Spørgsmålet er bare om ikke der først dukker bivirkninger som øget hjertefrekvens og blodtryksstigning frem efter længere varige indtagelse af pillerne? Vil man kunne blive udsat for hjertesygdomme, eller hjertestop senere i livet, ligesom tilfældet er med steoider?

  7. Hej Motionister

    Jeg har hørt af en bekendt at det er udbredt i nogle bodybuildings kredse at indtage piller mod lavt stofskifte for at cutte nogle kg. Det er på baggrund af man ikke har et lavt stofskifte, så stofskiftet jo bliver forøget med disse piller.

    Jeg vil hører hvilke bivirkninger disse piller har, når ens stofskifte er almindeligt?

    Er der noget man bør overveje inden man begynder at tage disse piller for at tabe sig?

    På forhånd tak.

    Mvh.

    Ghetix