sulle

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sulle

  1. :blush: UPS... Har lige laest dit svar igen,og fandt lige ud af, at der selvfolgelig var andre sener, end den kaempe store sene jeg troede det var, nu kan jeg bedre forstaa, troede sku lige det var den store sene paa ydersiden af knaet (benet).... BINGO... Tak for det! :4thumbup:
  2. :tongue: hehe.... Kan sagtens maerke den, senen altsaa.. Men den er da paent stor, kan man godt bare lige flytte den? Sys altsaa det virker en smule skraemmende... Men man maa vel bide i det sure aeble hvis man vil tilbage til sporten igen... Tak for raadene... Hvor lang tid gaar der fra man er opereret til man ca. kan begynde at dyrke en smule motion igen? (hvis man da ikke er saa uheldig at have en masse komplikationer)
  3. Nu skal jeg lige sporge om noget, har jo i disse dage taenkt over min kommende operation (korsbaandsoperation) og laegen sagde at de ville tage en sene omme fra baglaaret, hvor meget tager de og kan du forklare hvilken en det er, for kan man godt bare undvaere en sene fra baglaaret? (lyder det dumt) :bigsmile:

  4. Mange tak for jeres svar, nu giver det hele meget mere mening.

    Jeg har ogsaa smerter i mit knae, pga af menisken, det er tydeligt at noget saette sig i klemme naar jeg har brugt benet lidt for meget, men jeg ikke den ustabilitet som mange sankker om, ihvertfald ikke saa meget som jeg troede der ville komme. Jeg kan dog godt maerke at alt ikke er som det burde vaere inde i knaet.

    Skaden skete midt i september og jeg gik til fys i 2maaneder og troede egentlig at jeg var paa rette spor, men saa en dag blev der lige maerket en ekstra gang paa mit knae og min fys mente at korsbaandet var overrevet, ventede 14 dage paa undersogelse paa sygehuset og fik en tid til operation lige saa snart jeg kunne efter jul. Jeg kunne dog forst her i starten af feb. pga eksamen. Men jeg har kun haft en hurtigt og nem og meget tilfredsstillende behandling... SO FAR! :blush:

    - Helena

  5. Vil lige hoere om der er nogen som har forstand paa operationer ift. rekonstruktion af korsbaand? Jeg skal opereres i februar for et overrevet korsbaand+ beskadigelse afmenisk. Det skal ske paa Randers CS, jeg har selvfolgelig vaeret til undersoegelse der, og laegen kunne hurtigt konstaterer at mit korsbaand var/er revet over. Nu har jeg saa ikke lavet noget siden det skete og i starten var der en masse gener men den seneste maanede har jeg hverken haft smerter eller ustabilitet. Nu er mit sporgsmaal saa, kan laegen have taget fejl eller kan ubehagelighederne godt blive daempet iform af at jeg ikke har ydet noget fysisk kraevende? :blink:

    - Helena

  6. Jeg er lige begyndt at svomme, det er det eneste jeg pt kan, pga mit knae, skal opereres i feb, korsbaandsskade og meniskskade. Nu vil jeg bare lige vide hvor meget jeg skal svomme om ugen/pr gang for det giver noget konditionsmaessigt. Jeg vil gerne tabe et par kilo, men er ikke sikker paa om svomning kan hjaelpe mig.... Kan I hjaelpe mig med at finde ud af det? :4thumbup: