JanC

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JanC

  1. Hej Kenneth

    Jeg synes det er ærgerligt at I måtte aflyse - selvom det måske lå i kortene, med den korte tid det har været annonceret. Jeg havde glædet mig til at prøve kræfter med en 24-timers spinner-event.

    Jeg håber meget at I kan få stablet et lignende arrangement på benene til efteråret. Jeg tror at I skal være meget tidligere ude med udmelding af dato, så folk kan nå at få det med i deres planlægning.

    Hilsen Jan C

  2. Sker der noget med dette arrangement???

    Ingen opslag i centre -ikke noget på hjemmesiden... I er sent ude nu gutter!

    Det er blevet slået op på Fitnessdk's hjemmeside. På forsiden under "Event i Valby". Men jeg tror desværre du har ret. De er meget sent ude. Tror det bliver svært at få skaffet min. 3 personer pr. cykel til 75 cykler. Men lad os nu se.

    De skriver på hjemmesiden at de har fået nogle af de bedste instruktører til at komme. Det kunne være rart at vide hvem de har fået fat i.

    Hvis arrangementet bliver gennemført, har jeg aftalt med min søn, at vi skal være med, hvis vi kan finde en 3. mand/kvinde. Var det ikke noget for dig Arne??

  3. Hej Kenneth

    Tak for sidst i fredags i Vallensbæk - 2 supertimer :smile:

    Alletiders gode ide med en 24-timers evnent her i Københavnsområdet :bigsmile: Thumbs up for et fedt initiativ :4thumbup:

    Er ved at skaffe folk. Mon ikke der er flere ude i MOL-land der kunne tænke sig at deltage, eller nogle af de garvede spinnere i fitnessdk som kunne tænke sig en oplevelse og en udfordirng ud over det sædvanlige :smile:

    Glæder mig til at se hvilke spændende instuktører der kommer på.

    Mange hilsner

    JanC

  4. Hej TimeSet

    Jeg har kørt spinning i Fitnessdk i Valby siden november 06. Der er flere gode, men det er tit et spørgsmål om smag og behag.

    Jeg kan dog anbefale Kenneth Mose (kører tirsdag kl.17.30), Diana Carstensen(kører morgentimer tirsdag/torsdag samt lørdag morgen), Annemette Valant (har kun haft hende som vikar et par gange.

    Hilsen JanC

  5. Hej Alle :bigsmile:

    Vil bare sige tak for et super træf i lørdags :cool: Både spinningen og den efterfølgende spisning :cool:

    Jeg må åbenbart have haft noget sygdom i kroppen, får jeg har ligget på langs siden søndag med en ordentlig forkølelse, troede godt jeg kunne komme igennem uden alt for store bivirkninger, men det kunne jeg åbentbart ikke :blink:

    Det var alletiders som "almindelig" spinner at være sammen med så mange instuktører og få afprøvet de forskellige måder at træne på.

    Kan kun sige super program og en masse god musik. :4thumbup: :4thumbup:

    Håber I har mod på at gentage successen på et senere tidspunkt :cool:

    Mange hilsner

    Jan C

  6. Kan vi i øvrigt få be- eller afkræftet om der slet ikke var mulighed for at bruge sko med SPD-klamper, eller om der blot er få cykler med multi-pedaler?

    Jeg har kun SPD-sko og vil bestemt foretrække mine egne frem for et par udlejnings...

    Vedr. pedaler:

    Jeg er lige nu i centret i Valby og har kigget på pedalerne. Det er dobbeltpedaler - dvs LOOK på den ene side og såvidt jeg kan se SPD når man vender dem (har aldrig selv kørt med SPD).

    Ellers kan man bare tage sine egne pedaler med. Det tager en 15"-nøgle og 5 minutter så er de skiftet. :bigsmile:

  7. :crazy::cry::blink: Jeg er fucked... så bliver det højst til 2 timer for mig.. DAMM

    Hej Arne, ved ikke om du kan huske mig fra Hvidovre Kommune. Vi kørte Tour de Vest sammen med min knægt :bigsmile:

    Selvfølgelig kan du holde ud til de 5 timer :smile: Du skal blot køre med lidt mindre belastning så du ikke anstrenger din læg så meget.

    :4thumbup: Glæder mig iøvrigt til at høre hvordan det går med dig.

  8. Kan vi i øvrigt få be- eller afkræftet om der slet ikke var mulighed for at bruge sko med SPD-klamper, eller om der blot er få cykler med multi-pedaler?

    Jeg har kun SPD-sko og vil bestemt foretrække mine egne frem for et par udlejnings...

    Har lige kontaktet Valby og fået oplyst at deres pedaler kun er til LOOK.