cryptorchid

Medlemmer
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cryptorchid

  1. Jeg modtog i går mine karakterer for hele forløbet, og skal nu sende mine ønsker om praktik-politikreds ind.

    OG så er det bare at vente, vente og vente! (Vil få svar senest først i juni mdr.) - dagene kan ikke gå hurtigt nok! :0)

    Ja man forstår ikke hvorfor der ikke er flere der søger ind, men det er jo ikke alle som har samme drøm som os!

    Uha lækkert. Så håber jeg også snatr at få mine karakterer tilsendt. Er lidt spændt på hvad jeg har fået i de enkelte fysiske prøver og den afsluttende samtale.

    Der er lang tid til juni, men det er der jo ikke noget vi kan gøre ved. Forløbet er trods alt meget kortere end før i tiden. Og hvis det er som "Lucky Luke" skriver, ser det jo ganske godt ud for os, men samtidig er det lidt ærgerligt, da det giver politiet færre at vælge imellem.

  2. Tak tak, ja jeg burde da ihvertfald komme med i puljen, og så må vi se hvad der sker efterfølgende.

    Selvfølgelig får du helbredsattesten, du har jo indtil videre ret gode karakterer. Mon ikke du modtager den i morgen. Jeg modtog ihvertfald min to dage efter samtalen.

    Vi skrives ved når der sker noget nyt!

    Allan

    Så fik jeg også min helbredsattest :)

    Så håber jeg bare at mine karakterer er gode nok til en plads på skolen :) - tror april/maj bliver nogle laaaaange måneder :)

    see you-.

  3. Hej Anders,

    Lyder godt med samtalen.

    Jeg talte med en fra personaleafdelingen i går, da jeg skulle have noget info vedr. min helbredsattest, og fik overtalt personen til at give mig min karakter fra den afsluttende samtale. Jeg fik 4, så det er jeg sq rigtig glad for! (Det skal lige siges, at man normalt ikke får sin karakter oplyst, så var vidst bare meget heldig)

    Så jeg sluttede med 3-4-4 + de skriftlige selvfølgelig.

    Ved du hvordan det gik med de andres samtaler?

    Allan

    Jamen tillykke - godt gået! Det ser jo lovende ud :)

    Det er min fornemmelse, at det gik godt godt for os alle (vi var kun 6, bl.a Lasse & Thomas) - Men igen, det er svært selv at bedømme hvad de kigger efter. Jeg kom ud med en god fornemmelse i maven, så nu kan jeg jo bare håbe på at få en helbredsattest ind af døren en af de nærmeste dage.

    Skriv endelig når du får mere at vide.

    Anders

  4. Hvor lang tid gik der før i hørte noget fra politiet da i havde sendt jeres ansøgning? Såvidt jeg kan forstå skulle man få en bekræftelse på at de har modtaget ens ansøgning.

    Jeg sendte min for en uge siden og har ikke hørt noget endnu, kan godt være det bare er mig der er utålmodig?

    Jeg fik en bekræftigelse af at de havde modtaget min ansøgning, præcis en uge efter jeg havde sendt den.

  5. Hejsa,

    Jeg tror nu blot det betyder at man er bestået, og ikke nødvendigvis at man bliver optaget.

    Har heldigvis allerede fået en tid hos min læge i morgen, så personaleafdelingen skulle gerne modtage den onsdag!

    Så nu må vi se hvad der sker med det hele! :0/

    Mvh. Allan

    Hej Allan

    Så er den afsluttende samtale overstået og synes også det gik ret godt, selvom det er svært selv at bedømme :)

    Vi snakkede med Hende Lone fra personaleafdelingen i dag. Hun sagde at hvis man fik helbredsattesten, havde man bestået den afsluttende samtale, men ikke nødvendigvis optaget på skolen.

    /Anders

  6. Hej igen Anders,

    Regnede overhovedet ikke med, at man ville få svar så hurtigt, så tømte slet ikke min postkasse i går. Men her til morgen lå et brev fra personaleafdelingen, hvori der lå en helbredsattest som skal udfyldes og sendes retur.

    Så jeg går stærkt ud fra at jeg bestod den afsluttende samtale, for ellers får man vel afslag i stedet for helbredsattesten!?

    Endnu engang held & lykke i morgen.

    Allan

    Jamen det kan da kun være positivt :) Og ja, det ville virke mærkeligt (og tarveligt, da skidtet koster 750kr.) at modtage helbredsattesten hvis man ikke bestod. Tillykke!

    Står der noget om, hvornår helbredsattesten senest skal være returneret? Jeg har før hørt om folk, der ikke fik sendt den tilbage tids nok og de måtte derfor vente med at starte på skolen på et senere hold. Jeg bestilte selv en tid ved min læge, efter holdopgaven i onsdags, bare for at være på den sikre side (min læge har altid 14 dages ventetid)

    Lige noget andet. Du sagde at de begyndte at spørge dig om en masse politik? Kan du komme med noget konkret?

    Vi ses til sommer ;-) .... forhåbentlig :D

    Anders

  7. Hej alle!

    Spændende at høre, hvordan de forskellige har oplevet optagelserne, samt hvordan deres resultater er blevet.

    Jeg søgte ind for ca. 2 mdr. siden, og har været alle prøverne igennem indenfor de sidste par uger.

    Mine karakterer ser sådan ud:

    Diktat: 9

    Referat: 8

    Matematik: 10

    Almen: 21 ud af 30

    Samlet fysisk: 3

    Samlet holdopgave: 4

    Var til afsluttende samtale i torsdags, så ved endnu ikke hvad jeg har fået der! :0/

    Nogle der evt. allerede er optaget, som ved om mine karakterer ligger i den nederste, midterste eller høje del af puljen? (Selvfølgelig lidt svært at sige, når jeg mangler den sidste karakter)

    - Er de forresten hårde omkring ens karakter til den afsluttende samtale?

    TILLYKKE TIL ALLE DER ER BLEVET OPTAGET!!

    Mvh. Allan

    Hej Allan.

    Kan det måske være, at vi var oppe til holdopgaven samme? Var du på hold med Anders (mig), Michael, Thomas og Lasse?`:-)

    Hvordan var den afsluttende samtale? Hvad spurgte de om og hvor lang tid varede det? Jeg skal selv op til den afsluttende samtale på mandag, så det glæder jeg mig selvfølgelig til.

    Al held og lykke til dig - håber vi ses på skolen til august :-)

    /Anders

  8. Mht. gruppeopgaven ligger der en hel del indlæg tilbage i tråden :-)

    Men jeg må jo lige høre hvordan det gik idag så? Hvordan var det? fortæl fortæl :bigsmile:

    Jamen det gik helt fint ;-)

    Referatøvelse - 8

    Diktat - 8

    Matematik - 11

    Jeg fik et samlet 3 i den fysiske test. Vi fik ikke at vide hvad vi havde fået i de enkelte øvelser, men tror vi får et brev en af dagene.

  9. Hejsa

    Er der nogen der ligger inde med diktater og færdighedsregninger? Altså andre end dem der ligger inde på www.blivpolitibetjent.dk, for så kunne jeg meget godt tænke mig dem!

    /Ettemenna

    Ps. nogen der ved hvornår der sidst har været optagelsesprøver i KBH eller hvornår der skal være næste gang?

    Jeg har lige været til optagelsesprøver i dag, men ved ikke om der er flere i den nærmeste tid. Så nu kan jeg bare gå at glæde mig til gruppeprøverne næste onsdag. Nogen der har nogle gode fif til gruppeprøven :)

  10. Forresten..

    Nogen der har været til optagelseprøven i Århus ved DGI huset.. og kender løberuten ?

    Tænkte på om en gad vise en lille rute på et kort, så man kunne øve sig lidt.. :bigsmile:

    Ved kun at det er fra DGI og ud mod tangkroen, men helt bestemt hvor man skal dreje osv. ved jeg ikke..

    Aner det ikke, men kunne egentlig godt tænke mig at vide det samme for kbh :-) Evt. hvis der var en der gad bruge 2 min på at optegne ruten på iform.dk

  11. Lyder jo meget godt med dine træningstider i løb, og bænkpres og chinsups lyder jo også fornuftig, så ville bare få sendt ansøgningen afsted;-) Almen viden er jo svær men en start ville være at kunne alle politikere, vide hvor de forskellige hovedstader ligger, og tjek på lidt om grundloven..

    Mvh michael

    Mange tak. Jeg har allerede haft printet ministerlisten ud og har styr på hvem der er hvad, og samtidig har jeg lært kongenrækken udenad, da mig og kongehuset ikke er særlig gode venner :o) - men ja, jeg har også hørt at det næsten altid kommer et par geografi-spørgsmål, så det kunne godt være man skulle finde sit atlas :cool: Jeg må jo bare få skrevet den ansøgning færdig så :smile:

  12. Så skulle der være nogenlunde styr på det fysiske og jeg regner med at sende ansøgningen i løbet af 2-3 uger. Jeg bænker 3x10 med 70 kg, kan lave 8 gode kropshævninger og løber de 2400m på 8.50 (bedste tid). Nu går jeg så bare og tænker og tænker på hvad jeg ellers kan gøre for at forberede mig til prøverne. Jeg frygter lidt "Almen Viden"-prøven, men synes heller ikke rigtig man kan forberede sig på den.

    Er der nogen der har flere gode ideer til forberedelser, eller skal jeg bare se at få sendt ansøgning? Og er der nogle af jer der har været oppe der kan huske nogle af spørgsmålene fra "almen viden"??

    Held og lykke til jer alle :wub:

  13. Hej alle.

    Spændende og motiverende læsning (tog ca. 3 timer)

    Jeg er i øjeblikket i gang med at træne til optagelseprøven. Regner med at sende min ansøgning en gang efter sommerferien. Jeg får hjælp af en personlig træner (mod betaling), til mit træningsprogram. Ved ikke om det er lidt overdrevet, men han har i hvertfald styr på sagerne, hans kone er politibetjent.

    Pt. ligger mit løb på omkring 10.30.

    Kropshævninger ca. 8 gode

    Bænk 10 x 50 uden problemer.

    Jeg fortsætter med træning ca. 5 gange om ugen.

    Mine problemer er min fortid (er 23 år). Har i forbindelse med sygdom, samt nært dødsfald i familien haft en mindre depression, som jeg fik medicin for. Derudover er jeg opereret i begge ben for Kronisk Kompartment Syndrom (idrætsskade), men har dog hørt om folk, der er kommet ind på politiskolen med sådan en skade. Derudover er jeg bare rådden svømmer, selvom jeg tager i svømmehallen 1-2 gange ugentligt.

    Holdopgaven er min største bekymring. Vil gerne lige se folk an, inden jeg indleder mig i større diskutioner.

    Glæder mig, og håber jeg snart er klar til at sende min ansøgning :4mewantfood:

    Velkommen til..

    jeg er ca. danmarks værste svømmer og efter ½-års træning med meget lille fremskridt, vaglte jeg i forbindelse med en rejse til Thailand, at erhverve mig et dykkercertifikat. Dette kompensere for svømmeprøven, det er en fed oplevelse og så kostede det mig ikke mere end 1500-2000 kr, hvilket svarer til de 100 gange jeg nok skulle ligge i svømmehallen for at træne mig op til svømmeprøven :o)

    Ellers skal du have held og lykke, når du når så langt. Sender selv min ansøgning efter sommeren, aå måske vi ses til prøven :o)

  14. Et STORT tillykke til alle jer der er ansat pr. 1. okt.

    Af ren nysgerrighed kunne jeg godt tænkte mig at høre hvad I har af tidligere erhvervserfaringer. Militær, uddannelse, job ect. ???

    Jeg selv regner med at sende min ansøgning til september og føler efterhånden at jeg har rimelig styr på både de fysiske og skriftlige prøver. Jeg kan pt kun lige tage de 6 kropshævninger, men mit mål inden prøven er at nå op på 10 sådan at jeg kan vise lidt overskud og det samme gælder løb, hvor jeg pt kan løbe de 2400 på 9 min. men det er selvf uden 20-30 min opvarmning + de andre fysiske prøver, så målet må være 8.30. Håber i hvert fald det er tids nok når jeg først sender min ansøgning i sep. og så går der vel også noget tid inden man skal til prøverne.

    Endnu engang tillykke til de nyansatte :4thumbup:

  15. Og til dem som ikke har været oppe til den fysiske prøve og som er nervøse for opvarmningen vil jeg berolige. "Opvarmningen" bestod af 80% koordinationsøvelser og 20% egentlig hård opvarmning. Man kommer til at svede, men man hiver ikke efter vejret.

    Men det kan selvfølgelig være at det skifter fra instruktør til instruktør. Vores var i hvertfald helt vild med små danse moves, fremfor spurt og strækkere.

    Det var så lige det modsatte af beroligende, da det er koordinationsøvelserne jeg frygter :-) Hvilke øvelser lavede I?

  16. Så er prøven overstået, desværre ikke som forventet.

    Diktat 9, matematik 8, referat 10 og almen viden 5 fejl.

    Fysisk gik ikke som forventet, de dumpede mig på opvarmningsprogrammet pga. manglende koordinering hvilket jeg står helt uforstående overfor. Jeg fik 4 da jeg var oppe for halvandet år siden. De andre prøver gik som forventet 3 og 4 hele vejen igennem.

    Lige nu er jeg meget bitter, da alle prøverne var bestået med 3 og 4. Der var andre der gik igennem med et 2 tal i gennemsnit, Kan den virkelig vægte så meget den opvarmningstest..

    Puha det var min 3. gang og nok sidste gang. Jeg orker næsten ikke at prøve længere.

    Held og lykke til alle jer andre:0)

    Malene

    Åhh, har SÅ ondt af dig. Synes det er så unfair at man dumper nogen på opvarmingen. Jeg kender en med nøjagtig samme problem. 3-4 taller i alle prøver, men dumpet pga. manglende koordinering. Jeg ved godt det er din 3. gang og det føles lidt håbløst osv. Men op på hesten, du ved jo at du kan bestå alle prøverne, hvis du er kommet igennem opvarmningen de 2 andre gange.

    Jeg kæmper selv med de forskellige koordineringsøvelser, armene hver sin vej, tumlinger, de forskellige former for sprællemand osv. men har 4 mdr. indtil jeg sender min ansøgning, så der skulle være tid til at få det på plads.

    Ikke for at træde i det, men hvad dumpede du i de forrige to gange?

    Held og lykke med det næste gang! :o)