Bozz

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bozz

  1. Jeg har netop fået brev om at jeg skal forrette tjeneste i Østjylland, jeg fik derved ingen af mine 3 ønsker opfyldt :cry3: . Jeg ville allerhelst have været på Sjælland. Er der nogen andre som der Starter til Februar som muligvis vil bytte ?

    Hej Borum,

    Jeg vil meget, meget, meget gerne bytte med dig! Jeg startede på dec. holdet og er kommet til Syd og Sønderjylland, hvilket jeg er meget ked af. Ikke fordi det er et dårligt sted, men fordi jeg har lejlighed, famile, kæreste og hele min sociale omgangskreds i og omk. Århus. For dig ville transportmulighederne endda måske også være lettere, til f.eks. Haderslev. Vi har fået at vide i klassen, at vi gerne må bytte med nogle fra de andre hold, så hvis det i princippet er ligemeget for dig om du skal til Østjylland eller et andet sted, vil jeg være dig evigt taknemmelig hvis du vil bytte!

    Du er mere end velkommen til at maile til mig (ønsker ikke at lægge mit tlf. nr ud på siden af åbenlyse grunde). Men mail til mig så kan vi ringes ved. Min mail er: [email protected].

    Håber meget at høre fra dig!

    M.v.h.

    Bo

  2. Jeg skal starte her 3. dec, og jeg ved min kreds er nordjylland, men jeg har da modtaget brev fra de 3 mulige stationer i nordjylland (Frederikshavn, Hjørring og Aalborg) der stod i det brev at de gerne ville have et "ønske" om hvilken af disse stationer jeg foretrak, alt efter bopæl og interesse. Det er naturligvis ikke ensbetydende med jeg bare selv kan vælge, for mon ikke de har det sidste ord.

    Men har i andre ikke fået sådan et brev?

    Der stod også at der var tradition for at man lavede et lille "cv" på skolen, så de bedre kunne finde en uddannelses-makker det matchede mine interesser.

    Det lyder da rigtigt godt for dig LeCerveau! For det første at blive spurgt om station du ønsker, og dernæst om "match" mht. uddannelses-makker!

    Jeg har som sagt ikke modtaget noget brev ang. station endnu, så synes det vildt at du ligefrem måske kan ønske! Men som du selv skriver "mon ikke de har det sidste ord"!

    Ses om 1 uge!

    /Bozz

  3. Ved ikke med jer, men jeg tjekker ret ofte siderne www.blivpolitibetjent.dk og www.politi.dk. Synes dog, at det hører til sjældenhederne, at der især på den første, er noget nyt! Kunne være fedt med en hjemmeside fra politiskolen eller lign. m. opdateringer, info, historier etc.. Bare en tanke (evt. opfordring)!

    Fandt dog lidt nyt ang. dec. holdet 07 (http://www.politi.dk/da/aktuelt/nyheder/decemberoptag_16112007.htm):

    "Årets sidste hold elever begynder på Politiskolen

    15,3 procent af årets 352 politielever er kvinder, og 4 procent har en anden etnisk oprindelse end dansk

    Mandag den 3. december møder 96 forventningsfulde unge mennesker op på Politiskolen i Brøndbyøster ved København, hvor de kombineret med et praktikforløb i en politikreds skal uddanne sig til politibetjente.

    De er de sidste politibetjente på prøve, som bliver ansat i år, hvor der i alt er ansat 352 nye politibetjente på prøve.

    Af de 96 nyansatte er de 16 kvinder, hvilket svarer til 16,7 procent, og 4 har en anden etnisk baggrund end dansk, hvilket svarer til 4,2 procent.

    I alt er der i år ansat 54 og dermed 15,3 procent kvindelige politibetjente på prøve, og 14 med en anden etnisk oprindelse end dansk, hvilket svarer til 4 procent af det samlede antal."

  4. Tak for det. Jeg prøver lige at få fat i Skat, de må ku hjælpe mig. Vil jo helst ikke ha nallerne i klemme.. Men andre har fortalt, at man kan få "udelæggerpenge" ligesom håndværkerne og det er jo en del mere end for dobbelt husførelse. Men jeg prøver lige at ringe til dem og forhører mig ad. Men tak alligevel :wink:

    Vil du ikke lige vende tilbage når du ved mere!?! Jo mere man kan hente, desto bedre! Havde ikke hørt om at man evt. kunne få "udelæggerpenge"!

  5. Jeg har lige et helt andet spørgsmål..

    Er der nogen der har forstand på det med fradrag etc. nu når man går på skolen, men stadig har bolig hjemme? F.eks. beholder jeg min bolig i Aalborg, da jeg skal være på skolen i de 9 mdr og vender så derefter tilbage, da jeg skal i praktik ved Nordjyllands Politi.

    Har prøvet at forhøre mig rundt omkring, men får 1000 forskellige svar. Måske der er nogen herinde, som ved hvordan det hænger sammen eller selv benytter det, hvis man kan kalde det det?

    Hey Liebling,

    Jeg skal også ha' for dobbelt husførelse! Så jeg har lige fået lavet mit skattekort om! Var en tur på skattekontoret, hvor jeg fik gode råd og vejledning. Fik det lavet sådan, at jeg har det størst mulige fradrag! Endvidere har jeg fået for kørsel frem og tilbage fra bopæl til skolen 2 gange om ugen! Tja, er ikke så meget inde i det, men skattekontoret hjalp! Man får vist også lidt gode råd på skolen til hvordan man gør det selv, selv!

    Så håber det kastede lidt lys over sagen... :bigsmile:

  6. Hej Bozz

    Mine 3 ønsker var:

    1. Sydøstjylland (Ingen ledige stillinger i denne omgang)

    2. Østjylland

    3. Nordjylland

    Det er ærgerligt at du ikke har har fået et af dine ønsker opfyldt, det kan jeg godt forstå at du er lidt træt af.

    Jeg kan desværre ikke tilbyde dig at bytte min plads, da jeg selv har meget stor tilknytning til østjylland.

    Jeg er gift og har 2 børn + hus i østjylland, så det har sikkert talt til min fordel da pladserne skulle fordeles.

    Jeg håber at du finder en løsning, og at du i hvert fald bliver glad for uddannelsen og jobbet trods alt:-)

    Vi ses den 3 dec

    VH BT

    @BT

    Bare i orden og fuldt forståeligt! Tror også de ser meget på hvor "sat" man er i det område man kommer fra! Kender en betjent i Århus der også fortalte at der kun var 3 pladser i Østjyllands politi. Så "lucky you!"! Har desuden talt m. personale afd. der, som dig, skrev at der ingen pladser var i Sydøstjylland! Til gengæld var der kun én der havde søgt til Syd og Sønderjylland, som jeg har fået, men 16 pladser der skulle besættes! Så der er (på en måde, heldigvis) flere i samme båd som mig!

    Er dog sikker på at jobbet og udd. lever op til alle mine forventninger!

    Ses om en mdr tid! :4police:

    M.v.h.

    Bozz

  7. @ Eble!

    Jeg var til prøve i aug./sep. i Århus! Og fik også ok karakterer! Nogle af dem jeg var til prøve med kom allerede ind i okt! Jeg fik dec., da jeg var for "langsom" til at returnere min helbredsattest. (Lang his. se tidl. indlæg).

    Mener mine karakterer var som flg.

    Skr.: 9, 9, 8, 5 fejl til almen. (ikke helt tilfreds!)

    Fysisk: 4

    Holdopg.: 4

    Afslt. samt. : 3 (i den gode ende, 3+*) * Blev spurgt om bl.a. kvalitetsreformen (før den rigtig kom frem i medierne + om min def. af parlamentarisme! Blev sgu lidt hylet ud af den, da man jo gerne vil svare, men var lidt for vag i mine svar. Måske havde de en skjult dagsorden om at presse én! Who knows!?!)

    Men kom da ind så håber det samme for dig!!!

  8. Hej alle - Dejligt at finde et dabatform som dette :-)

    @Eble

    Jeg er selv blevet optaget den 3 december som en af de åbenbart 96 heldige, og glæder mig selvfølgelig rigtig meget til at komme i gang på skolen. Det har taget lang tid at komme igennem systemet, men når resultatet er godt, så betyder det jo ikke så meget. Jeg er heldigvis blevet tildelt min 2 prioritet (Østjylland), så det kunne nærmest ikke være meget bedre:-)

    Som der sikkert også står i det seneste brev du har modtaget (gjorde der i mit), så er det at man skal afgive helbredsoplysninger og vælge stationeringsstation, ikke en garanti for at man er blevet optaget - så derfor er der desværre nok ikke så meget at gøre, andet end at vente tålmodigt, og så håbe at der komme en lille kuvert ind af brevsprækken.

    Hvordan har du klaret dine prøver ?

    Jeg glæder mig til at møde i andre på december holdet:-)

    VH BT

    Hej BT,

    Tillykke med optagelsen! Jeg starter også selv 3 dec. og glæder mig helt vildt! De eneste skår i glæden er blot, at jeg ikke har fået nogen af mine prioteter ang. tjenestested opfyldt! Så det er jeg selvfølgelig rigtig træt af! Så blot af nysgerrighed; hvilke prioteter havde du valgt, foruden Østjylland som nr. 2?

    Jeg havde den selv som nr 1 og er selvfølgelig klar til at bytte til hver en tid!!!

    Jeg fik Syd- og Sønderjylland! Så hvis der er nogen fra okt 07 eller dec 07 holdet der vil bytte er jeg klar! Helst Østjylland, Sydøstjylland eller Midt- og Vestjylland (mine prioteter)!

    Ved godt man skal glæde sig over blot at være kommet ind, og det gør jeg også, men har absolut intet tilhørsforhold i Syd- og Sønderjylland, så det er for SKOD at være langt væk fra kæresten, familie og venner! Så er der nogen der vil bytte, så kom frisk!!!

    M.v.h.

    Bozz

  9. Hej!

    Jeg skal også starte på dec.holdet, men fik desværre langt fra nogle af mine ønsker! Havde Østjylland som 1, Sydøstjylland som 2 og Midt/Vestjylland som nr 3. Total nitte!!! Fik Syd og sønderjylland! -og da jeg bor i Århus + fam. deromkring er det langt fra særligt fedt at skulle til "grænsen"! Så hvis der er nogen der vil bytte siger i bare til! Er klar på næsten alt andet!!!

    Glæder mig nu alligevel for hårdt til 3 dec.! Så går det endeligt løs!

    Ses!

  10. Hey. Ville lige give et råd med på vejen....

    Som start info har jeg været igennem alle prøverne og ligger i puljen til at komme ind til dec.!

    MEN.....

    Da jeg fik tilsendt helbredsattesten, står der i brevet at man har 14 dage til at retunere denne! Få den retuneret med det samme, vent ikke! Få evt allerede en tid ved din læge efter den afsluttende samtale! For mig skete der det, at min læge først havde tid ca en uge efter jeg modtog brevet, rigspolitiet modtog derfor først min helbredsatteste efter ca 10 dage og i den tid havde de fyldt okt. holdet op! Mange af dem der havde klaret prøverne, også nogle med et dårligere resultat, var kommet ind til okt. da de havde været hurtige til at få retuneret attesten, men desværre ikke mig! Kan godt være at det var fordi holdet næsten allerede var fyldt op....men havde jeg været hurtigere var jeg kommet ind før!

    Så derfor, vent ikke, vær hurtig til at retunere alt hvad du modtager.... for nogle er det måske en selvfølge, men jeg lærte det desværre på den hårde måde!

    Skal dog ikke klage. Fik at vide af personaleafdelingen at jeg lå til at komme ind til dec. De kunne selvfølgelig ikke love noget, MEN....de var næsten sikre......og fuck hvor jeg glæder mig!

    Held og lykke til jer alle.....og tak til dem der skriver fra skolen....fedt at høre hvordan det er!

    (Hvis der forresten er nogle derude der kan hjælpe med en lejlihed/værelse til dec. er i meget velkommen til at skrive...det kunne jo være!)

  11. Peterpalland: Fedt at høre lidt om hverdagen på skolen....kan kun gi' eatsam ret....motiverer virkeligt!!! Så fyr bare løs....

    Så er datoen for hvornår jeg skal til prøve også kommet. 30. maj skal slaget stå!!! Så nu står den på seriøs træning fysisk og skriftligt!!! Kunne være sjovt at høre om der var andre MOL'ere der skal op samme dag? Skal op i Århus!

    Håber du har sparket røv idag Malene!!!! Skriv endelig om dine erfaringer fra prøven, så vi andre kan få glæde af det....

    Og lige et spr. til jer andre: Hvis nu jeg består prøverne med et godt resultat, er der så en chance for at starte 1 okt. eller 1.dec. Ved godt det kommer an på ens karakterer, men hvad tror i...?

  12. Nu har jeg læst alle siderne herinde, og det er jo spændende at følge med i:)

    Jeg skal til prøve her på onsdag i Brøndby, og har forberedt mig over lang tid. Jeg har været opppe før, og ved derfor af erfaring at jeg har svært ved den almene prøve. Jeg har støvet nogle prøver op hos bekendte som har gennemført politiforskolen, men kunne godt tænke mig at vide om der er nogle der har været oppe til den skriftlige for nylig som kan huske nogle af spørgsmålene i den almene prøve.

    Den fysiske frygter jeg ikke, da jeg mener jeg er godt rustet til den.:)

    Mvh Malene:)

    Hej Malene

    Held og lykke m. prøven i morgen! Gi' den max gas!!! :superman:

    Du må endelig skrive hvordan det gik!!! Og om du evt. kan huske nogle af spørgsmålene til den skriftlige (almen viden!!!)... har som tidligere også søgt og skal forhåbentlig også snart til prøven...

  13. Hey...har fulgt tråden længe og tænkte at det nu er på tide at jeg joiner....

    Har lige sendt min ansøgning (omk. d. 4/4-07) og er blevet screenet, dermed klar til prøverne. Venter bare på en dato.... Har et par kammerater, der har været oppe til prøve fornyligt, og nogle der allerede går på skolen, som jeg har fået en masse fif fra! Så skal prøve at fortælle det jeg ved!! Endvidere har jeg selv en bachelor i Idræt så det fysiske skulle der være styr på... :cool:

    Ang. opvarmning har jeg hørt mht. koordinationsøv. at der bl.a. er blevet lavet sprællemænd og skihop, hvorefter man blander de to øvelser så man f.eks. kører "sprællemandsarme" og "skiben" eller omvendt...

    Endvidere ved jeg at man også får øvelser, hvor de tjekker om man kan forstå en forklaring til en fysisk øvelse. Eks. Løb baglæns, vend dig om og løb derefter forlæns i samme retning.... i tror det er løgn, men ham der fortalte mig det, sagde at der var mange der så løb baglæns hvorefter de løb forlæns samme vej som de kom fra....altså fuldstændig misforstod!!!! :nonono: Så der skal spidses ører!!!

    Øvelser kunne også være møllesving, hvor armene kører hver sin vej. Øv f.eks. at skifte mellem den ene og den anden vej....