Jesper88

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jesper88

  1. Hej Motion-Online

    Da jeg har fået mig noget ballade med lænden, og er kommet i behandling ved kiropraktor, har jeg besluttet mig for at få købt et bælte, til når jeg er klar igen, sådan at jeg kan tage noget stress fra min lænd. Jeg skal bruge bæltet til at udføre tunge øvelser som dødløft, squat osv.

    Hvilket bælte ville i vælge?

    MadMax, bælte Full Leather 269 kr.

    http://www.1more.dk/category.17.article.118

    MadMax, bælte Body Comform 229 kr.

    http://www.1more.dk/category.17.article.119

    GASP Læderbælte 299 kr.

    http://www.bodyman.dk/shop/

    Andre forslag?

  2. Hej

    Jeg har nu i nogle uger haft ondt i lænden, jeg er ikke helt sikker på hvad det skyldes, men tror det pga. jeg er startet på at udføre BB Yates Row, hvor jeg oplevere den spænder utroligt meget i lænden. Kan muligvis også skyldes jeg har lavet et enkelt eller to dårlige sæt dødløft, men det er et godt stykke tid siden jeg lavede dødløft.

    Smerten kommer faktisk ikke når jeg strækker lænden ud i siddende position, og heller ikke så meget hvis jeg f. eks. går ned i en dødløft starts position kun en smule, det mere hvis jeg lægger ned, og jeg så tager benene op, og laver en sammentrækning af maven, sådan hvis jeg f. eks. prøver at forme mig som en kugle, hvis i forstår? Når jeg nyser så kan det også mærkes, en del!

    PS. Jeg er rimelig svajrygget, altså dvs. det nederste del af ryggen er meget fremme i forhold til øverste ryg og røven. Jeg ved ikke om det kan have noget med det at gøre, men nu har jeg altså kørte tung squat/dødløft i et år nu, uden problemmer.

    Jeg har prøvet at tage den lidt med ro, og også lavet en del mave og hyperextensionen, men uden hjælp. Jeg mistænker lidt min mave region for at være for svag, hvor det så er min lænd der går ind og bliver overbelastet

    Nogen der ved hvad mine smerter kan skyldes?

  3. Hvad skal du bruge knæbindene til?

    Hvis du er seriøs med din sport vil jeg mene der er bedre valg end et gasp bælte. Hvis du også gerne vil have lidt smartheds faktor er det dog et fornuftigt kompromis.

    Jeg købte det selv pga et akut behov, men for kun 200mere vil du kunne købe et bælte der holder bedre (et ægte styrkeløft bælte).

    knæbind, vil jeg bruge når jeg skulle squate jo... forstår ikke hvad du mener med hvad jeg skal bruge dem til, det jo for at beskytte knæ'ne så de på et eller andet tidspunkt bliver overbelastet, når jeg engang begynde at squatte mange kilo.

    Okay hvilket bælte ville du så relatere til, som er bedre? men et bælte er vel et bælte eller hvad?

  4. Nu bliver jeg forvirret. Men måske er det fordi jeg kun kan huske magnesium som et metal fra kemi timerne?

    Hvorfor kan et metal hjælpe på at man bedre kan holde fast?

    Det fåes i pulverform, sådan at du kan køre det rundt i dine hænder, hvis du ser nogle træningsfilm, bruger styrke/vægtløfter det altid, fordi det hjælper med dit greb, og det lige meget om du skal bænke, squate eller dødløfte... så hjælper det helt kanon på grebet, hvis man ikke vil bruge remme, hvilket tager meget af grebstyrken væk fra løftede ved f. eks. rygtræning

  5. Hej Motion Online's bruger

    -Er der nogen grundregl for hvornår man burde begynde at bruge knæbind, jeg kan lige pt tage 3x3 med 110 kg i squat, og har et max på 125-130 stykker, har ikke haft nogen form for skade med mine knæ nogen sinde, derfor jeg lige vil høre om jeg burde købe nogle så jeg kunne nedsætte chancen for jeg fik? :bigsmile:

    -Hvis mine mål omkring maven er 85 på mindste sted og 90 på største sted, vel og mærke når jeg står i afslappet tilstand og ikke suger maven ind, hvilken størrelse tror i jeg skal have i bælte, regner med at købe et GASP bælte til de 300 kr?

    mvh. Jesper

  6. det er den sorte der er under katogorien styrkeløft som jeg har kigget på :smile:

    okay må desværre ikke køre med magnesium der hvor jeg træner pt. men skal måske tilbage til den gamle klub hvor man måtte, men der går dog lige lidt endnu.

  7. Hej Motion-Online's Bruger

    Jeg har gået og tænkt over at købe en dragt til vægtløftning, men dem jeg finder så som Titan osv. koster jo over 1000 kr. Hvilket lige er en tand for meget, så vil jeg heller køre RAW hvis det endelig er :bigsmile: men så kontaktede jeg en vægtløftningsklub, og fik afvide de var gode og billige på http://www.sasport.dk/ og der kan man få en styrkeløfts dragt for kun 325 kr.

    -Nogen der har købt/prøvet den?

    -Hvad er det helt præcis sådan en dragt skal kunne, for at man kan løfte mere?

    -Vil den være vær at bruge penge på tror i?

    mvh. Jesper