BigGuy

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BigGuy

  1. så vidt jeg ved kan du ikke gøre noget ved det, folk er forskellige, nogle ender med løst hud andre ikke... Personligt har jeg selv tabt ca 60 kg og jeg fik løst hud på bryster og mave. det fik jeg opereret væk, men har stadig nogle "håndtag" i siden. der er også underlagsfedt i dem, så håber på de kan komme væk hvis jeg får fedt% længere ned... men som sagt er vi forskellige. Tror også det er lidt et spørgsmål om du nu har strækmærker eller ej, hvis ikke, er der nok noget større chance for at du slipper for løst hud

    Jørgensen

    Hvor lang tid var du om at tabe de 60 kg? Jeg forestiller mig, at man kan begrænse udviklingen af løs hud ved at tabe sig langsomt, altså 1/2 kg om ugen eller deromkring (så huden kan nå at trække sig sammen). Men det er måske bare en myte, at et langsomt vægttab er bedre for huden?

  2. Jeg står i en lignende situation, bare i den anden ende. Med en vægt på 95 kg og en fedtprocent på 26 skal jeg smide ca 15-20 kg. (så til den oprindelige poster: Flot arbejde!)

    Jeg er nogenlunde klar over hvordan jeg skal bære mig ad med kost og motion (tror jeg), men er sgu lidt bekymret for at få slapt maveskind bagefter. Det ville fan'me være surt at have kæmpet som en gal for at kunne se sine mavemuskler og så stå med en ordentlig håndfuld hud tilsidst. Jeg kan se på dit billede at du har fået lidt løs hud i processen, selvom det godt nok ikke er særlig meget.

    Så spørgsmålet er: Har du (eller nogen andre) nogen erfaring med eller viden om, hvordan man kan undgå at få løs hud efter sådan et vægttab - eller i hvert fald minimere det mest muligt?? Alle råd er MEGET velkomne!