BuckarooSeb

Medlemmer
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BuckarooSeb

  1. Polar

    Uret kan:

    1. Måle puls :wub:

    2. Måle distence :wub:

    3. Måle højder :wub:

    Jeg tror jeg er forelsket.  :lol:

    Hvad mere kan man ønske sig?

    Kan købes fra Juni.

    Hva' me' visning af % af pulsreserven (i stedet for bare af maxpuls)?

    Det er sgu' da ikke rocket science, men ingen ure kan tilsyneladende :thumb_down:

  2. Hum...

    Jeg har faktisk haft betydeligt lettere ved at blive syg efter jeg startede seriøs træning (for en fire års tid siden). Før det var jeg luddoven med en god fedtprocent, men never-ever syg.

    Måske er man bare blevet gammel..? :confused3:

  3. Jeg er enig i, at den ikke må være for blød. Men ligesom Arne tilhører jeg nok mængden af knapt-så-hårhudede-i-rectum spinning-fans der ikke har brug for en NASA-style letvægtssadel :bigsmile:

    Jeg har også kigget lidt på "Selle Italia Turbomatic 4" (set hos www.bikebuster.dk). Generelt er "Selle" sadlerne vist gode..?

    Anyway, et andet problem har meldt sig: hvor hulen køber man dimsen som sadlen skal sidde fast på (kører på fitnessbike / bodybike - standard S.A.T.S mfl. cykler) ??

    Arne's RoadBikeShop havde dem ikke (de anede slet ikke hvad jeg snakkede om. Hmm...) Ej heller BikeBuster.

  4. Polar har også lavet nogle nye fancy ure specielt med henblik på weight management. Jeg har ingen idé om det er noget værd, men det ligner da et meget skægt legetøj :)

    Hvornår er det i øvrigt nogen der finder ud af at lave et (design-mæssigt) smart puls-ur??

  5. Arne: Tak skal du ha' - jeg prøver dem.

    Fistandantilus:

    Nu er jeg ikke den stor cykelgud. Jeg har efter længere tids pause fra spinning-salen (grundet skade) besluttet at vende tilbage og denne gang med egen sadel, da jeg kører mange forskellige steder og er træt af aldrig at kunne vende min r*v til en specifik sadel.

    Anyway, jeg fik anbefalet ovenstående sadel og testede den i et par sekunder(!), men har ikke kunnet finde den herhjemme endnu. Jeg synes den var helt fin - i hvert fald bedre ens standard udgaven (men der skal vist heller ikke så meget til).

    Har du nogle alternativer du vil foreslå?

    (off-topic: tænk sig - dansk sprognævn tillader både "sadel" og "saddel" :blink: )

  6. Kan vi ikke blive enige om at det må være bioligi-timerne - kemi har ikke meget med kroppen at gøre.  :xmas:

    Det var da noget af en påstand :tongue: Stofskiftet har da i høj grad noget med kemi at gøre :xmas:

    Ja, ja den bad jeg selv om, er du tilfreds med omformuleringen? :santa2:

    At jeg ikke kan stave til biologi, skal du ikke høre noget for. :xmas:

    'Pyt

    Hehe, ja den er accepteret (det er jo jul) :xmas:

  7. Til mellemmåltider har jeg en køletaske i 6-pack-størrelse og et par kølelegemer.

    Laver en shake med skummetmælk og en med yoghurt - en halv liter hver - og begge spædes op med lidt proteinpulver. Supplerer med frugt og lidt nødder.

    Jeg går hjemmefra lidt over 7 og yoghurten holder sig fint kold til kl 15-16 stykker.

    Det spiller MAX  :bigsmile:

    Til under og efter træning er det bare proteinpulver og druesukker blandet med vand.

    Jeg har ingen problemer med opblandingen af pulveret (bruger getbigs viking). Enkelte gange skal der rystes lidt til før det sidste løsner sig fra bunden, men det problem kan helt undgås hvis pulveret hældes i sidst.

    Køletaske, eh? Snedigt :bigsmile:

    Det viking-mærke du bruger, er det til at få ned (også uden tilsat druesukker), eller smager det ligeså fælt som alle de andre?

    Jeg kom for flere år tilbage til at købe en af Promax' protein-bøtter (troede jeg). Jeg var helt vild med smagen :blink: det viste sig så, at jeg i skyndingen havde hevet en energy-bøtte (carb overload!) i stedet for en protein-bøtte med hjem. Do'h... så kan man lære det :xmas:

  8. Smid pulveret i shakeren inden du tager hjemmefra - så skal der bare lidt vand i når du står i centeret :)

    Hvilket protein-pulver bruger du ?

    Aha! Jeg har faktisk aldrig prøvet bare at blande det med vand, det må jeg da lige teste smagen af :)

    Jeg bruger i øjeblikket Designer Whey, men jeg har ingen specielle preferencer (jeg har aldrig taget mig sammen til at undersøge markedet efter bedste/billigste - kunne være man skulle komme igang).

  9. Hejsa,

    Dem af jer der snupper en protein-shake efter træningen, hvordan gør I?

    Jeg går på arbejde kl. tidlig morgen og tager direkte til træning når jeg har fri. De shakes jeg hælder i klaveret fra tid til anden, består af proteinpulver blandet (blendet!) op med skummet-mælk. Hvis sådan en fætter skal ligge i tasken i 8+ timer, bliver den ikke sjov at få ned :thumb_down:

    Hvad gør I andre - kan man få noget der bare hældes sammen med vand, rystes i en dunk og så ned med skidtet?

  10. Check også din saltbalance. Hvis du sveder meget er den også en sikker dræber...

    Hvordan checker man sin saltbalance?

    Det ved jeg faktisk ikke. Jeg fandt ud af det ved udelukkelsesmetoden:

    Jeg sveder ekstremt meget under konditionstræning og får tit kvalme bagefter. Jeg prøvede at drikke en masse vand før, under og efter træningen, men det hjalp ikke. Nogen gange blev det faktisk værre.

    Jeg prøvede så en af de her energi-fætter-drikke som binder saltet i kroppen (så det er "sværere" at svede med ud) og det hjalp.

    I forlængelse af ovenstående skal det også nævnes at det kan være noget rigtigt skidt at drikke meget postevand under træning, da det jo i sig selv vil nedsætte saltindholdet i kroppen.

    Måske man skulle drikke havvand? :santa2:

  11. Hvis dit center tilbyder personlige trænere, er det også en vej. Jeg kender flere overvægtige der simpelthen ikke kunne finde motivationen førend de fik en fremmed til at tage dem i hånden og få dem i gang. Spørgsmålet er så om det varer ved når forløbet er slut - men det er absolut en god start...

  12. Jeg ved at jeg ved en times spinning forbrænder ca. 5-600 kcal, og ca. det samme ved løb.. (iflg. mit pulsur), men så er efterforbrændig ikke med...

    Hej Spinner,

    Pulsure er generelt meget ringe til at gætte energiforbrænding (ikke så mærkeligt når man tager urets "værktøj" i betragtning). Specielt Polar er blevet kritiseret for at skyde for højt...

    Begrebet "efterforbrænding" er blevet rigtigt populært i spinning-verdenen. Den er desværre ikke særlig høj. For såvel vægttab som fremmelse af ydeevene, er de fleste enige om at sørge for at tanke rigeligt med kulhydrater lige efter træning for på den måde at klargøre kroppen til næste træningspas (som jo er den primære forbrændingszone). Så glem efterforbrændningen - hvis man vil have større forbrænding i hvile, er der kun én vej. Større muskler :)

  13. Hejsa,

    "Nogle cykelryttere forbrænder op i nærheden af 1000kcal pr. time da de kan holde en intensitet på et stykke over 90% i en time"

    "profferne" eller enkeltstartsspecialisterne kan klare 400+ watt i en time - 400 watt svarer til mere end 1400 kcal/time - damm! (1 watt = 1 joule/sek.)

    Hvad er de beregninger baseret På? Udnyttelsesgraden er ny for mig. Er den bevist eller er det rene gætterier?