Simon1993

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Simon1993

  1. SÅDAN Peter!

    Stort tillykke med din ansøgning! Det er godt og høre du har fundet ud af hvad du vil, og fået motivationen tilbage! Jeg glæder mig til at følge det spændende forløb, her i bloggen. Der er ingen tvivl om du gennemføre, hvis du vil. :superman:

    God træning!

    Simon

  2. Hey !

    Ville bare hører om du har læst bøgerne;

    " Bravo to Nul "

    " Elitesoldat "

    Begge autentiske beretninger livet i SAS, og tilfangetagelser i Irak. De er begge skrevet af Andy Mcnab, der skriver på en god og sjov måde. Kanon gode bøger :laugh:

    Glæder mig til at hører mere omkring din kite-surfing, hvis det bliver til noget. Jeg kite-surfer selv, når jeg kan komme til det. Sku ikke ligeså nemt som det ser ud :dry::bigsmile:

    God ferie .

  3. Heej Peter..!

    Nu har jeg læst lidt i din log, og det lyder til at være en fed tur, du har været på!

    Du skriver at du helst vil søge ind til jægerkorpset istedet for frømandskorpset, og jeg ville høre om du kunne begrunde dit valg lidt mere.

    Jeg har selv altid ville være jæger, men har ombestemt mig og vil nu være frø. Grunden til det er at jeg har snakket med en i min familie til en familie-fest. Han har været i militæret i 7 år, og har anført kamp-enheder i Irak og hvad de andre lande ellers hedder. Da jeg fortalte ham at jeg ville være jæger kiggede han mærkeligt på mig og spurtge hvorfor jeg dog ville det istedet for frø.

    Han mener at det er hårdere at være frø og at man på den uddanelse får mere med som du kan bruge i dit erhversliv senere hen.

    Jeg synes det er et + at man som frø bare kan søge ind, og ikke skulle være overordnet først da det jo tager lidt tid.

    Simon

    Ps: Tillykke med din log-fødselsdag.

  4. Altså der er jo Hechmann sport i din egen by, ellers er kaiser sport i Brønshøj virkelig fremragende!

    Jeg havde også overvejet at tage i Hechmaan, da jeg har hørt det skulle være et godt sted!

    Tak for hjælpen, jeg vil tage der ned en af dagene.

  5. Heej Peter!

    Jeg vil spørger dig om, hvor det er bedst at købe løbe-sko, hvis man vil have en god vejledning?

    Jeg vil nødig ende med et dårligt knæ, fordi jeg har løbet i forkeret sko, :nonono:

    Simon.

  6. Heej Peter!

    Jeg er super arvelig, men jeg bliver nød til at melde fra til jeres tur! Jeg har nemlig meldt mig til en fodbold-camp sidste år, og den starter fra 9/7 til den 12/7 :sneaky2:

    Ville rigtig gerne være med, og hvis i laver en tur igen er jeg frisk! ( Hvis tilbudet om at komme med, stadig gælder :bigsmile: )

    God tur!!

  7. Simon - turen er i uge 28. Tror ikke det kommer til at koste noget specielt. Måske omkring 100 kr pr person, hvis jeg skal købe noget mad, hardballammunition og diverse småting ind, men ellers regner jeg med at alle patruljemedlemmer er fuldstændigt selvforsynende mens vi er i felt farlig.

    Simon, jeg regner også med at lave et program og en vejledende pakkeliste, så kan du jo se hvad du får brug for.

    Jo tak det ville være rart!! Jeg skal bare lige vide om det re fredag, lørdag, søndag eller mandag? Du skal vel også have et eller andet for at arrangere det hele :bigsmile:

  8. Fedt at se folk er friske!

    Jeps, skal bare lige se hvordan jeg kommer derud. Det er i broby vesterskov på Suserupvejen. Syd for Frederiksberg og Sorø næsten helt nede ved tystrup sø.

    Okay, fedt nok. Jeg må lige høre om jeg må ellers må mig og morten jo bare næste uge.

  9. Du kunne godt have vinket. Så et par trætte løbere nede ved Jagtvej/Østerbrogade krydset oppe fra min balkon.

    PS. Få fat i den KB. Det er fed og sjov træning.

    Ja. Men ved du ´hvor man kan få den lidt billigere?

  10. Jeg vil bare sige det samme som alle de andre: Tillykke og rigtig stærkt gået Peter! Det er sku et rigtig godt resultat :4thumbup:

    P.S :

    Med hensyn til kettlebell tror jeg at jeg venter lidt med at købe den.

  11. Ja det kunne være rigtig fedt.. Hvis jeg skal købe en er det jo også meget rart at man ved hvordan den bruges :bigsmile:

    Hvor købte du din og hvad ga' du for den? Synes at 650+250 for fragt er lidt dyrt? Det er jo bare en kugle med hank? :laugh: