Lime_Lady

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lime_Lady

  1. Mig bekendt er det kun fordi det gamle ikke kan håndter Windows XP, og der er ingen forskel ellers, så spørgsmålet er vel også hvad nu når det nye vista kommer, kam det så håndter dette eller skal der noget nyt til.

    Mvh.

    Steen

    Jeg kører fint det gamle i windows XP, så det er vist ikke derfor.

    Lime

  2. Jeg har ofte problemer med mine led, og har derfor tænkt mig at prøve at bruge noget glucosamin sulphate dagligt, men hvor kan det købes.

    Derud over vil jeg høre hvad i gør med olie blanding, da jeg er gået fra bb til normal sundhed og velvære i stedet. overvejer en blanding af 50% udo, 25 jomfru oliven og 25% rasp. Dette vil jeg gøre da jeg finder udo meget dyrt hvis der skal indtages 40-70gram dagligt.

    så vil jeg vide hvordan kan jeg vide hvilke vitaminer jeg mangler i min kost? kan man få undersøgt det hos lægen? Dette er fordi jeg ikke vil overfodre mig selv med vitaminer..

    hvilke slags kulhydrat er bedst, reng næringsmæssigt, naturris eller fuldkornspasta? nogenlunde det samme?

    til sidst vil jeg vide om fisk fra dåse indeholder omega3 fedtsyre som normalt, eller om fx makrel i tomat kun indeholder fedt fra diverse tilsægningsstoffer.

    Mht. vitaminer i din kost, kan du få svar på dette ved at bruge et program som dankost. Det regner ud helt nøjagtigt hvor meget du får af ALT (såfremt det er en madvare der er lagt i programmet, men databasen indeholder mange forskellige råvarer, så er det rimelig plain kost du spiser burde det være muligt).

    Du kan læse mere om programmet her:

    http://www.dankostslank.dk/

    Lime

  3. Overhovedet ikke.... KropKost kan kun regne energiindtaget og energisammensætningen ud fra et meget sparsomt udvalg af råvarer. I dankost kan man også se sit mikronutrient-indtag og om man får nok, grafer og kurver over "alt", og mange andre features. Har dog ikke prøvet de nye udgaver.

    Det er nemlig rigtigt. Umiddelbart er jeg nået frem til at den eneste forskel at der i det nye er et "windows" look. Så tror bare jeg holder mit gamle indtil videre.

    Lime

  4. Det kræver så også en vis erfaring at bruge en tang. Man kommer nemt til at trykke hårdere den ene gang end den anden og det giver udslag i målingen.

    Det bedste ville være at få en der er erfaren i måling med tang til at gøre det. Ring rundt i de forskellige centre og se om I kan finde en..

    Lime

  5. Målet er et vægttab! Så alt hvad der kan føre til vægttab.

    Jeg har tidligere dyrket styrketræning samt konditionstræning (heriblandt løbetræning, men det skal være i kombination med hovedsagelig crosstrainer og noget cykling, pga. problemer med knæ og fod).

    Styrketræning skal være med løse vægte.

    Lime

  6. Jeg leder efter en personlige træner i Roskilde/Københavns området. Er villig til at køre for en få den rigtige! Er interesseret i en der virkelig giver en noget at arbejde med - Det skal kunne mærkes!

    Gerne både fokus og hjælp til kost og træning, samt coaching/motivation.

    Jeg mener på et tidspunkt at have set et firma i København hvor der var ansat mennesker der både var udd. fysser, fra militæret, træner mv.

    Er der en der kender dem, eller har andre i kan anbefale?

    Lime