AHPaulsen

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AHPaulsen

  1. Er der nogen her der har prøvet at have en brusk mus eller ligament skade i albuen. jeg er egentlig mest interesseret i hvordan i har følt det; smerte, knæk af albuen, brændende fornemmelser og smerte ved løft, hvordan i har pådraget jer skaden og behandlingsforløbet

  2. Nu er jeg blevet røngten undersøgt, og røngten billedet viste at ledet så fint nok ud, så det er ikke et ledskred. Jeg har stadig ondt i albuen, dog i lidt mildere grad, men der skal ikke meget til at provokere smerten. Tænkte på om det kunne være en bruskskade eller er det en meget hårdnakket inflammation, da jeg har bøvlet med den i snart et år ( se evt, første indlæg, for at få en ide om skadesforløbet)??

    hvordan føles en bruskskade i albuen?

  3. Jeg har lige været ved kiropraktoren som mener at den skade jeg har bøvlet med i albuen igennem 1 år nu, er en skade på muskeltilhæftningen! jeg har hele tiden troet det var en inflammation. Men nu er mit spørgsmål, hvad kan man gøre ved sådan en muskeltilhæftningsskade for at den skal hele. Hvis den da overhovedet kan blive normal igen? Jeg skal starte min uddannelse som landmand til den 1 august, og der skal den kunne tåle at arbejde meget! Så hvad er jeres erfaring med sådanne nogle skader?

    Se evt. denne tråd http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=37939

  4. Godt at høre det går bedre. Jeg (genop)trænede med skaden sådan lidt on and off efter hvor ondt det gjorde i 2 mdr. men har fritidsjob på en gård hvor albuen også fik nogle tæsk! men det går da lidt bedre nu! bare vær opmærksom på at gør det det mindste ondt, så stop! under alle omstændigheder ville jeg nok aftale en tid med en fys! bare for en sikkerheds skyld

  5. hej. hvis jeg var dig, ville jeg tage en pause på en 14 dage og se om det ikke hjælper. samtidig ville jeg opsøge en fysioterapeut bare for en sikkerhedsskyld. Har selv fået en skade (inflammation) det samme sted som du har udpeget og jeg har ikke kunne træne i 1½ mdr. nu!

    Fik selv ondt i albuen men fortsatte bare, og nu sidder jeg her på ubestemt tid ved den møg pc, for det er det eneste jeg kan med min arm! :sneaky2:

  6. Den var ret slem og tog mig så vidt jeg husker ca. 3-4 måneder at komme helt over. Er lidt usikker da det er noget tid siden.

    Så den var lidt slem og var da også ved at miste modet, men som regel kommer man jo over det med den rette behandling, ro og genoptræning :smile:

    Et godt råd er (hvis du er ligesom mig) at lade være med hele tiden at gå og provokere dit albueled. Det gjorde jeg. Havde det konstant i tankerne at jeg havde den skade, og gik derfor mange gange om dagen og mærkede efter. "Tjekkede" ledet ved at belaste det. Det gør helt sikkert ikke helingsprocessen hurtigere. Bare et godt råd hvis det er noget du gør, ligesom jeg gjorde det :wink:

    Jep har det på samme måde, skal hele tiden lige tjekke om det stadig gør ondt!

  7. Da jeg havde mit bøvl med albuerne, knækkede de også. Jeg kan sågar stadigvæk her et års tid efter "sætte dem på plads". Jeg syntes det hjalp at få fyssen til at knække dem efter eller før ultralydsbehandlingen. Han sagde til mig at det var ok at knække dem et par gange om dagen men heller ikke mere. Jeg følte det løsnede op. Men som sagt er det ikke sikkert det går væk sådan lige med det samme - Altså knæk lydende :smile:

    Min erfaring er, at ultralyd, laser og akupunktur er en god cocktail. Men det er ikke noget der lige forsvinder efter 3 behandlinger hvis det er en slem inflammation. Sammenlagt fik jeg nok ca. 10 behandlinger. Måske mere.

    Go bedring

    Jo tak :4thumbup: , vil da lige prøve at undersøge det med laserbehandlingen og akupunkturen! hvor slemt var din inflammation?

  8. Endelig har lægen og fyssen fundet ud af at jeg har en inflammation i senerne i albuen. ikke en tennis eller en golf albue, men i midten af det bagerste af albuen.

    Jeg er på progesteron nu, men syntes ikke det har nogen effekt, på trods af at jeg slet ikke bruger min skod arm til noget længere, og det er 5 dage siden jeg begyndte på denne progestoron kur! udover det har jeg været ved fyssen og fået en omgang ultralyd

    Men ville Lige høre om der er nogen der også har haft det på samme måde som jeg, hvilke midler i har brugt og hvor lang tid det tog for at blive kampdygtig igen?

  9. Nu er smerten ved at fortage sig i min albue, men tilgengæld er den begyndt at "klikke" og "knase" hver gang jeg bevæger den. snakkede lidt med en fysioterapeut, men hun kunne ikke afgøre noget, hun sagde dog at en mulighed er at albuen sidder løs i det ene led!! hvad kan man gøre ved sådan noget? skal ind og overbevise min læge om at jeg skal have et røgten billede af den albue

  10. ja, jeg har også hele tiden kunne mærke der har været noget i albuen, men troede det var ovre for et par mdr. siden, men så kom det igen, da jeg startede med at træne. Det hjælper vist heller ikke at jeg arbejder som landmand ved siden af skolen! men det lyder som om det eneste jeg kan gøre er at tage den med ro det næste laaaaaaaaaaaaaaaaaaange stk tid!

  11. Jeg kan virkelig godt bruge nogle råd nu, for er godt nok langt nede i kulkælderen, jeg har nu for 3 gang i løbet af et 3/4 år været hos min læge fordi jeg har smerter i venstre albue, som kommer og går alt efter hvor hårdt jeg har arbejdet ell. trænet, andre gange kan den komme ganske umotiveret. Det startede med en fibersprængning som jeg fik nogle piller mod, men siden da er det aldrig blevet som armen var før. Lægen tror det er en form for inflammation, men en diffus en og altså hverken en tennis eller golf albue. Ved sidste læge besøg fik jeg ibuprofen mod smerten og det hjalp også i 14 dage så kom den igen. Jeg har også prøvet at holde 14 dages pause hvor jeg ikke brugte albuen, men også uden nogen form for resultat. støttebind fungere heller ikke rigtig for mig, da det bare gør smerten værre.

    Nu har jeg endelig fået en tid hos fysioterapeuten, og jeg håber virkelig han kan fixe det da jeg snart skal begynde min uddannelse som landmand. Men hvad er MOL`s brugeres erfaringer med inflammation i albuen, og kan det nogensinde blive godt igen?