dementia

Medlemmer
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dementia

  1. Ja det ville være nemt, jeg har et foreløbigt bud på det hele der lyder på 5000, det er dog i kbh så lidt sværere/dyrere at arrangere fragt. Det er et bm-fitness.dk squat stativ model b-2200, der er blevet forhøjet så også folk på over 2m. kan benytte det til squat. Nypris er 2150, med forhøjning som jeg købte 2500. Jeg giver dig lige besked hvis det andet skulle gå i vasken.

    Mvh Mickey

  2. Jeg har muligvis...hvis prisen er rigtig :)

    Bm-fitness squat stativ der snildt passer til folk på 2 meter hvis dette måtte ønskes, kan også benyttes til bænkpres og hvad man ellers måtte ønske. OL stang med 120kg skiver samt en bænk der kan sættes skråt også.

    Kom med et bud så skal jeg lade dig vide om det er noget :)

    Befinder sig i århus.

    Mvh Mickey

  3. Sælges på vejne af en ven, derfor sparsomme oplysninger, er 3000 noget du vil give? eller er det bare "hvad du vurderer det til" ? hvis det er et "bud" kan jeg sagtens fremskaffe flere oplysninger. Mvh Mickey

  4. Hejsa, jeg kunne godt tænke mig at høre hvad dette ca. ville kunne indbringe. Der overvejes et salg, men endnu ikke sikkert.

    Kombineret squat, tricep dip og bænkpres stativ med bænk.

    160cm vægtstang

    2X håndvægt stænger

    12 låse

    2X20kg

    2X10kg

    4X5kg

    4X2,5kg

    6X1,25kg

    4X0,5kg

    Billede findes her: http://www.mnygaard.dk/stativ.jpg

    Mvh Mickey

  5. Pumping iron:

    Virkelig en film, som alle vægttræningsfolk bør have i samlingen; underholdningsværdien alene er jo hver en krone værd...

    Handlingen foregår primært udenfor træningslokalet, men til gengæld er filmen simpelthen spækket med uforglemmelige scener og guldkorn som f.eks. "It's as satisfying to me as, uh, coming is, you know? As, ah, having sex with a woman and coming." 

    At over halvdelen af handlingen og de replikker han fyrer af, er iscenesat og totalt ikke-sande er så en anden side af historien :) på Pumping Iron dvd'en er der behind the scenes hvor arnie selv sidder og griner af folk er hoppet på at et "pump" skulle være ligeså tilfredsstillende som at komme med en kvinde.

    Selve filmen er da uforglemmelig, specielt Ferrigno's militær pres hvor han skriger arnold, arnold, arnold. Herlige billeder.

    The Comeback med arnold er også en rigtig fed film, med en ret så kontroversiel afgørelse ang. vinderen af Mr. O det år. Jeg elsker dog at se på Tom Platz, hans krop er simpelthen så blæret, 6-pack? nej her snakker vi 12-pack :) og så er hans ben heller ikke at kimse af.

    Hvis man snakker bedste træningsvideo mener jeg helt klart Ronnie Coleman - The Unbelieveable er mil foran andre. Hans hardcore træning kombineret med hans hardcore indtagning af mad er uforligneligt.

    Blood & Guts siger mig ikke så meget, jeg har 100% respekt for deres træning da man jo ved det er noget der virker. Jeg kan dog bedre relatere til arnolds og colemans ikke-force-rep træning, og synes derfor det er langt mere underholdende.

    Bare mine tanker.

    Mvh Mickey

  6. Hehe, jeg er 100% sikker, jeg har gloet efter på de 20 poser jeg købte, da jeg simpelthen ikke kan forstå hvordan fanden man får 190kcal ned i normal kyllinge filét.

    Der står nemlig 357/190, ergo har producenten vel lavet en fejl? hva gør man ved det? ignorerer det eller gør dem opmærksom på det ? :) Jeg hapser lige et digi billede af det senere.

    Mickey.

  7. Hey, jeg købte noget kylling i netto igår, og jeg kan ikke helt få stats pr 100g til at stemme, kcal vis. Der står bagpå der er 18g protein, 1-2g fedt og 0-1g carb pr 100g. Hvilket ifølge mine beregninger lander på et sted omkring 90kcal pr 100g. Men bagpå står der 190kcal? dette virker lidt overdrevent når vi snakker kyllinge FILET altså uden skind, som bare er let marineret.

    Der står også kilojoule (eller hvordan det nu staves) bagpå, og her var det kun 357. Normalt skal man dividere med 4 for at finde kcal ikke? jeg er lidt forvirret, er ikke det første produkt hvor jeg ikke kan få stats pr 100. til at stemme.

    Håber der er nogen derude der kan fortælle mig hvor mange kcal der egentlig er i, fordi i kyllingefilet er der jo normalt ikke mere end 100kcal pr 100g.

    Mickey.

  8. Jeg sælger min ca 1 år gamle net minidisc da jeg ikke bruger den længere, den fremstår som ny da den har ligget i etuiet hver gang jeg har brugt den, der er INGEN ridser overhovedet.

    Den er let, lille, der er glimrende batterilevetid, hurtig overførsel af numre via usb, og via Sonys komprimering kan der ligge ialt 296 min musik pr minidisc.

    Der medfølger:

    2 stk Originale Sony batterier

    Afspilleren

    Driver og programmer

    Etui

    Kasse

    Kvittering

    Fjernbetjening altså den der sidder på høretelefon'sledningen.

    Manualer

    Oplader

    USB-kabel

    Samt 9 minidiscs

    De originale Sony høretelefoner er desværre gået istykker iløbet af året, men der medfølger høretelefoner af andet mærke.

    Jeg købte selv disse herligheder for 2500kr for godt et år siden, så kom med nogle realistiske bud.

    Hvis der er nogle spørgsmål eller noget så må i endelig sige til

    dementia.

  9. buuhuu, jeg er syg, det har nu været igang i en uge, det suger, så jeg kan sq ikke ligefrem træne imorgen, men alt efter hvor godt jeg har det kunne det da godt tænkes jeg gloede forbi....evt ownede *.* i læg, det kræver jo ikke speciel styrke

    dementia

  10. jeg giver knap 1700 om måneden. træning koster 300kr om året, så der er en del at spare i forhold til de mere alm. tilgængelige træningscentre

    man kan så også vælge at spare de 300kr om året ved at hugge andres nøgler.......... det er der visse personer der gør.....:)

  11. Kim, det var lidt internt iogmed der bor en belastende kælling (har jeg fra gode kilder) ovenpå, der kommer og klager over det mindste, hvordan hun ser ud har selvfølgelig intet med sagen at gøre, men ironisk at man ikke selv er Jane Fonda og så klage over larmen i et motionsrum.......

  12. 12-14 gutter + de der random bicepcurlsisquatrack folk, blir crowded, lad os håbe vi er alene når vi kommer så vi ikke er tvunget til at høre R.E.M den første time............................................................. og at der ikke kommer fede kællinger der klager over larmen :)