Fiskeren

Medlemmer
  • Posts

    253
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fiskeren

  1. Jeg har ikke set Rommedahl spille i Ajax, men har set de fleste landskampe igennem de seneste par år og jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan han kan være fast mand igennem alle de (mange mange) år Morten Olsen har været landstræner. Der må da være nogen der kan udfordre pladsen. Rommedahl kan ikke udfordre 1mod1 og han hans teknik med bolden er ringe. Lad os slet ikke komme ind på hans høje indlæg eller afslutninger. Der skal man lede efter bolden hos publikum.

  2. Hej MOL

    Jeg er i gang med at cutte, og vil gerne spise nogle (velsmagende) nødder med et højt indhold af proteiner og fedt (ikke mættet) og så få kulhydrater som muligt.

    Mit spørgsmål er så, hvor skal man finde dem og hvad skal man gå efter? Jeg handler normalt ind i Netto, men i den der er ved mig har de ikke noget. I dag var jeg i en Irma (ved østerport st.) og de havde en masse nødder, men de eneste der ikke var ristede og saltede og som så bare en smule interessante ud var cashewnødder, men så vidt jeg husker havde de et utroligt højt indhold af kulhydrater (hvilket jeg ikke kan forstå nu hvor jeg tænker over det)

    I en anden tråd på MOL står der, at ristede peanuts ikke indeholder særlig meget mættet fedt: http://www.motion-online.dk/fora/index.php...8&hl=nødder

    Er det en røver?

    Jeg er på herrens mark så håber I kan hjælpe. Det skal siges jeg har søgt på forummet, men skal ikke afvise jeg har overset noget.

    P.S. jeg bor tæt på Østerport station, så hvis I kender nogle konkrete steder og produkter i nærheden deraf vil det også blive påskønnet.

    På forhånd tak :smile: