www.hellenielsen.com

Medlemmer
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by www.hellenielsen.com

  1. Hej Helle pige...

    Dejligt at se dig herinde.. :bigsmile: i min lille log, som kæmper med vægtstængerne og cardioen.. :4flex:

    Og med din søndags hilsen vil jeg hoppe i centert og cardio den lidt af da den stod på varme friskbagte chokolade muffins i går på arbejde.. :innocent: Man må både for de små herligheder i dagligdagen hvis man ikke har ryggrad nok til at takke nej.. :hehe:

    kram Nilletøsen

    :bigsmile: Håber du havde en god træning og fik "brændt" lidt af :superman:

  2. Syd fitness halløj..

    Hej Nille.

    Jeg er ikke helt med på, hvad snakken går ud på, men mit center er også godt i gang med at skifte navn til det mundrette Syd Fitness halløj. Ved dog ikke hvad det indebærer andet end åbent hus i næste weekend. Men jeg tror der er flere centre blandet ind i historien her i det Sydjyske.

    /Morten

    Hej Morten!

    Jeg er også fra Sønderborg men bor i Kbh nu, var lidt nysgerrig, hvad sker der med centrene dernede? Er det i Sønderbotg eller Gråsten det blir til Syd fitness? Det må da være en ny kæde..

    Helle

  3. Hej Jon!

    Ville lige sige hej i din log, har tjekket billederne ud. Du ser kanon ud, lidt mere cut i benene næste gang og med lidt "nyt" fylde så kommer det til at sparke røv! Hvordan placerede du dig egentlig sidst?

  4. Ja, men sådan er det jo desværre, når der går MTV i skidtet... :unhappy: Men det var da en god fest i Forum, synes jeg. :smile:

    Nej ikke noget afterparty, vi tog bare lige hjem. Kan jo ikke rende sådan og føjte rundt på en hverdag. Var du afsted? På den røde løber med Casper Christensen igen? :tongue:

    Haha.. nej jeg var skrupsulten, jeg skulle bare hjem og ha ris og kylling..uhhhmmm.. der er jo ikke andet end pølsevogns-snadder sådan nogle steder.. så kyllingen trak mere end afterparty´et og jeg havde i øvrigt nye højhælede støvler på som bare nagede helt vildt så elevationsengen kaldte også :bigsmile: .. ahh det var dejligt at komme hjem og smække benene op og få fyldt vommen...mmm.. så er det man tænker om man er ved at blive gammel når sådanne simple glæder, glæder mest :blink:

  5. Hej Helle. Ej, jeg vidste slet ikke, at du også skulle derind i går. Der har godt nok været mange CF'er, så. :smile:

    Jeg synes Diddy var ret svag, men jeg havde heller ikke forventet mere, så det er vel egentlig fint nok. Snoop var til gengæld helt, helt kanon, og han holdt ligeså hårdt, som jeg havde håbet på. Han er bare så cool og laidback, at det driver ned af væggene. Kanon oplevelse. Party over here - fuck you over there! :laugh: :4thumbup:

    Jeg syntes også det var meget godt, jeg syntes bare de brugte meget tid på pladder, klappelege og sådan noget, det kunne jeg godt ha undværet, jeg ville bare høre dem rappe for vildt LOL

    Lyden var heller ikke 100% men alt i alt en god koncert. Tog du til afterparty bagefter?

  6. Hvad satan!?

    Det har du sgu da ikke tid til - i øvrigt har du skrevet denne post LANGT over din sengetid unge dame!! :nonono:

    :tongue:

    Du skal vist ikke snakke for højt Hr Flexipecs, der er ikke meget der er blevet flexet for tiden! :sneaky2:

    Man blir jo hverken stor eller i form af at lægge hjemme på sofaen :devil:

    Hvornår får vi æren af at du gæster vores træningscenter igen? :tongue:

  7. Ville lige sige hej! Nu har jeg endelig fået mig "meldt til" herinde LOL. Efter gruppepres! LOL Har læst lidt i din log. Det er da gået rigtig meget fremad for dig. Det er da dejligt!

    Keep up the good work!