MiRF

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MiRF

  1. Hmm... Jeg syntes godt det kan virke lidt underligt.. For jeg kan ikke rigtigt læse mig frem til, om det betyder at de har tænkt sig at ansætte flere betjente, eller om de bare "rykker rundt" på fordelingen..?... Hmm.. O'well.. Jeg håber stadigt at jeg kan komme ind til December (eller Februar)... ;)

    God--> Jeg følger i dine fodspor.. Så må vi se hvad der sker... ;)

  2. Det kan sagtens lade sig gøre at komme ind på Politiskolen selv om man "kun" er 21. Jeg er selv 21 og skal starte her den 1. april. Jeg har hverken uddannelse (bortset fra gym), men har blot arbejdet og været i mili (dette er selvfølgelig også en uddannelse :smile: ).

    Mht. det fysiske kan jeg ikke se at der skulle være noget problem i forhold til de ældre ansøgere.

    Du bliver jo også vurderet på gennem hele forløbet. Specielt til samarbjedsprøven og den afsluttende samtale. Så hvis du er moden nok og generelt "styr på dit liv" og hvad du vil så skal du nok komme ind :wink:

    Først, tillykke til dig!... Nu bliver jeg så endnu mere opsat på det, ved og at du allerede er kommet ind.. ;)

    Jeg kan så godt nok se at du er 197 høj.. Til sammenligning er jeg 177 (var jeg ihvertfald til sessionen), og jeg kunne forestille mig at det har talt som et ret stort plus for dig!... (Jeg skal ihvertfald ikke bokse med dig :w00t: )

    Men jeg sku nok mene at jeg har styr på det meste af mit liv.. - Eftersom jeg har boet ude siden jeg var 15, og generelt har passet mig selv, og mit liv :wink:

    Hmm.. Hva' gjorde du?.. Hvilke spørgsmål spurgte de dig fx om? (In case you remember?)

  3. Hey alle i kloge mennesker!

    Så blander jeg mig sku også!

    Jeg har med stor interesse fulgt hele denne tråd.. (Holy crap.. Jeg har lige læst 42 sider! :crazy: ).. Og jeg er efterhånden blevet klogere på hvad politiet kræver, osv.

    Men det ændrer ikke på min egen store tvivl om hvorvidt jeg overhovedet kan komme ind, når nu jeg søger...

    Jeg er først 21 her til Juni, og jeg har tænkt mig at søge ummidelbart efter, så jeg forhåbentligt kan starte i December!!

    Jeg har tidligere været ude og sejle (Fandeme så.. Har været hele verden rundt... :tongue: ), og været delvist igang med uddannelsen til skibsofficer, men det har jeg så skrottet, og istedet tilmeldt mig Beredskabsstyrelsen (Start= 2.April), for at komme i form, og hellige mig noget tid til at få noget erfaring med "andre" ting..

    Men det jeg egentligt ville spørge om, er måske primært rettet til de der allerede går på skolen.

    - Hvor mange af de der går i jeres klasse, eller på skolen generelt, er 21?

    - Hvordan er deres fysiske form?

    Jeg har snakket med to fyre inde hos ansættelsesafsnittet, og de siger begge at man "sagtens kan komme ind som 21 - årig"..

    Min form er ok, men jeg skal selvfølgelig have arbejdet meget mere, inden min ansøgning flyver afsted. Derudover har jeg efterhånden læst samtlige internetsider om emnet, jeg har lånt bøger på biblioteket (en af dem er politijura!?), været til tusinde uddannelsesmesser, bl.a. i Odense, osv. osv.

    Hvad siger i andre? Noget der kan lade sig gøre? :smile: