Hr K

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hr K

  1. Rigtig godt spørgsmål...

    Jeg har selv brugt metoden med en ugelig spisedag... Og bruger den tildels stadig...(fredag) Hvor mange cal jeg intager den dag er en godt spørgsmål.. Men det virker på mig som en udluftningsknap.. Den dag efter arbejde kan jeg bare gi los. Det gør at jeg kan styre det alle andre dag.. (Det skal lige siges hvis jeg skal til fest eller andet i weekenden flytter jeg bare dagen)

    Mvh Brian

  2. Kender godt til det problem.. Træner dog MMA, men stadig en kamp-sport... Føler mig også træt og i søvn underskud.. Men det er jeg ikke, få mine 7.5 time med hænger dog stadig i bremse, har prøvet at tage en træning-pause...

    Har også gået og tænkt på om det kunne være kosten??? Så jeg lytter lige med :blush:

  3. Set dem og kan di bruges til noget..? Tænker meget på at købe dem..

    Jeg har selv trænet i 6år men kunne godt bruge lidt nyt inspiration... Har lavet et vægttab på 26kg og holder det.. Træner løb(har gemmenført 2 maraton) styrketræner.. Og træner Mma (skulle meget gerne ha en kamp i foråret)

    Men Har i set dem og er de gode??''

    Mvh Brian

    :devil:

  4. :devil:

    Altid køb løbesko der passer til dig.... Man kan være heldig at få nogel billige der passer... Men få nu lave en løbe test og finde ud hvilken løbetype man er.............!!!!!!!!!!!!!!!

    Hvis man kun løber 5km om ugen, er man ikke løber, Kroppen har brug for minste 2gange om ugen for at kunne holde til det..

    Mvh Brian. :devil:

  5. :devil:

    Vil da lige melde ind også... 96kg sivnger lidt.. mellem 96-97... Er begyndt at spise mere(natuligvis det rigtig.. Protien)

    Da jeg synes jeg mangle kræfter til styrketræningen og til Mma.. Lidt træls at gå død pga mad til træning når spare,,, Så få man endnu flere tæv.. Men løber mere så stille og roligt atrbejder jeg mig derned af...

    Mvh Brian K

    Hell Ain't A Bad Place To Be

  6. :devil:

    Vil da lige melde ind også... 96kg sivnger lidt.. mellem 96-97... Er begyndt at spise mere(natuligvis det rigtig.. Protien)

    Da jeg synes jeg mangle kræfter til styrketræningen og til Mma.. Lidt træls at gå død pga mad til træning når spare,,, Så få man endnu flere tæv.. Men løber mere så stille og roligt atrbejder jeg mig derned af...

    Mvh Brian K

    Hell Ain't A Bad Place To Be

  7. :devil:

    Tro nemt det kan ha noget at gøre med din kost.. Hvis jeg er sulten kan jeg også meget hurtigt lange langt oppe under skyerne..

    Jeg har selv et stort "temper". Og har hele aldrig rørt AS. Men det er rigtigt som der bliver skreven en lang løbe tur en hård spinning time. Eller som mig træner Mma et par gange om ugen det tager også en del.

    Mvh Brian :superman:

  8. :devil:

    Update.. 97,5kg det gå den rigtig vej.:-)

    Men Vil lige komme fortælle hvordan træningen køre, den skifter lidt fra uge til uge, men der er nogle faste ting der køre igen. :w00t:

    Tager planen fra sidste ugen.

    Mandag. Styrketræning Full body program med vægten lagt på basis øvelser, dødløft bænkpres en masse ben og skulder.(Mandags træning bliver fra den 1 til Mma, der er hundetræning færdig)

    Tirsdag: løb og styrketræning, Nogle gange Thai-boskning.

    Onsdag: Mma..Raise HELL!!

    Torsdag: 1.5 times Thai Boksning.

    Fredag: hvis kroppen er færdig hviledag ellers løb ca10km.

    Lørdag: Tit Fodbold kamp. Som sidste lørdag. Eller styrketræning eller løb.

    Søndag: Det jeg ikke fik trænet i løbet af ugen.Evt Styrke eller Squash..

    Det var lidt af mit træningsprogram, dog skal det siges at hvis min krop er færdig tager jeg en 2timers gå tur med hunden.

    Mvh Brian. :sneaky2::devil:

    Ps: Ser ud til at den første Mma kamp bliver 16/11 i kbh... :superman:

  9. :devil:

    Kan også med flovhed sige jeg kæmper også med de tømmermænd fra i lørdags.. Og de tilhørene 2kg+ som jeg altid tager på men taber igen mandag efter en gang god træning.. Og ikke for meget mad....

    :superman:

    Men Husk på lørdag ikke til BB men

    Mvh Brian

    post-14347-1190027422_thumb.jpg

  10. :devil:

    Det var frokost jeg tænkte på..

    Men tak for tråden.. Synes det er mange fine opskrifter.. Fandt også en kostplan der passe meget godt tii mig... Så nu kan

    gashåndtaget komme helt frem...:-)

    Mvh Brian :superman:

  11. :4mewantfood:

    Lidt Hjælp bitte...:-)

    Til Middagensmaden... Noget mættene uden for mange af de farlige kcal i.? Bare for at få lidt andet end rugbrød..

    Håber i kan hjælpe Mvh Brian (der er øm i hele kroppen efter træning igå, 1time undervisning i spinning+1½Mma med sparning :superman: )

    post-14347-1189668394_thumb.jpg

  12. :4thumbup:

    Så Må jeg også melde mig....

    Navn Brian

    Vægt 98.8.. Har ligget på 90-100kg de sidste 5år, Før det gik jeg fra 120 til 89.. Træning træning og kost omlægnung... Men víl gerne ned på 88-90kg igen.. Gå efter en Vale Tudo kamp til foråret..

    Træner derfor Mma, løber, spinning og styrketræner, spiller lidt forbold og Squash for sjov....

    Men Har svært ved at holde kosten og motivationen... Lidt et problem.... Derfor melder jeg mig så jeg kan blive lidt inspiret af jer andre...

    Mvh Brian :w00t: